Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Uyuşturucu Kullanma Alışkanlığı Olan Yoo Ah-In Yine Tutuklanmaktan Kurtuldu... "tutuklamaya Gerek Yok"

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,222
Puan
59
Bugün, Seul Merkez Bölge Mahkemesi tutuklama emirlerinden sorumlu Baş Yargıç Yoon Jae-nam, Narkotik İlaçlar Kontrolünü ihlal etmekle suçlanan Bay Yoo ve tanıdığı Bay Choi hakkında bir sorgu (esaslı tutuklama emri incelemesi) gerçekleştirdi. Delillerin yok edilmesini ve suçluların kaçmasını teşvik eden yasa, onlar hakkında tutuklama emri çıkardı. İddia reddedildi.


Baş Yargıç Yoon, Yoo'nun tutuklama emri talebini reddetti ve şunları söyledi: "Şüpheli, işlediği suçların önemli bir kısmının propofol uygulaması ve yasa dışı uyku hapı alımı ile ilgili olduğunu, ayrıca kendi esrar içme suçunu da kabul ediyor. ilgili delillerin miktarı güvence altına alındı." Sözlerine şöyle devam etti: "Şüphelinin aynı tür suçlardan herhangi bir geçmişi bulunmadığı ve şüphelinin sabit ikametgahının bulunduğu göz önüne alındığında, bu aşamada şüphelinin tutuklanmasının gereklilik ve makullük bulunmadığı değerlendirilmektedir."

Buna ek olarak, "Şüphelinin, esrar alma ve esrar içmenin öğretmeni olma konusunda Bay Kim'i esrar içmeye teşvik ettiğinden şüphelenilen durumlar var, ancak bunun bir esrar içimi anlamına gelip gelmediği konusunda tartışmaya yer var." 'Esrar içmenin 'öğretmeni'" dedi. "Öğretmen olmanın delilleri yok etmesi kısmına gelince, 'Şüphelinin Bay Park'a cep telefonunu silmesini söylediği kabul ediliyor, ancak bu durumun delilleri yok edip etmediği konusunda tartışma var. Şüphelinin delilleri yok etmeye azmettirdiği düşünülebilir.”

images.jpeg
-

- Vay

- Vay be, orada bir uyuşturucu karteli var, nasıl kimseyi tutuklamazlar, bizim ülkemizde hakimler o kadar berbat ki, çok düşük cezalar bile veriyorlar.

- Ülkemiz gerçekten muhteşem

- Uyuşturucuya karşı neden bu kadar toleranslısın?

- Arkanda kim var?

- Bence hakimin soruşturulması gerekiyor.Yoo Ah-in'in yanı sıra suç ortağı olarak suçlanan Choi Ha-neul ve Imisis CEO'su Park Min-ju hakkındaki tutuklama emirleri de reddedildi. 500 milyon won değerinde her türlü uyuşturucu kullandı ve tutuklanamayacak olmasi mantıklı mı?

- Soruşturmayı ertelediklerini ve kaçmanıza ve delilleri yok etmenize izin verdiklerini söylüyorlar, bu yüzden size çok utanç verici bir eski memur muamelesi yapılıyor.

- Dün bir tomar para atıldığında çekilen fotoğraftaki gülen yüzünü hatırlıyorum, gülümsemesinin bir nedeni vardı.
 

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Ben korelilerin uy*şturucuya karşı bu tutumunu seviyorum evet insanlar zor dönemlerden geçerken bu bataklığa düşüyor ve hapishaneye atılmaktansa tedavi edilmesi daha mantıklı ama gerçekten uy*şturucu sadece bireye değil çevresindeki insanlarada zarar veriyor öldürmeye,bıcaklamaya ve şiddete teşvik ediyor bu nedenle buna suç gözüyle bakılması bana mantıklı geliyor
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,143
Tepki
4,082
Puan
283
Ayrıca terör örgütü, mafya, çeteler gibi suç organizasyonlarının kaçak silah satışı ile birlikte en büyük gelir kaynağı uyuşturucu. Yani uyuşturucu alan kişiler bu organizasyonları da besliyor. Asla sadece kendilerine zarar vermiyorlar. Birçok sonucu var. Eğer suç olmaktan çıksa bu tarz örgütler için rahat bir piyasa ortamı yaratılacak. Niye burada uyuşturucuya sert bakılmasına tepki gösteriliyor anlamıyorum. Evet keşke pzvnkler müebbet falan alsa ama bir suçta adaletsizlik var diye öbürünü buna bağlayıp buna da tepki göstermeyin demek çok saçma geliyor.
Bizim komşumuzun oğlu da uyuşturucu kullanıyor,kullanmakla da kalmıyor satıyor. Ne kadar yakalansa da hemen salıveriyorlar. İçerde adamları var para verip serbest bırakıyorlar. Bir iki hafta önce polis mahallede yine bunu arıyordu. Uyuşturucuları saksının içine koymuş. Annesi de polisin geldiğini görünce oğluna bahçeden kaç teyzenlere git demiş. Polis evlerine geldiğinde hiçbir şey bilmiyormuş gibi ne oldu diye sormuş.
Adamın kavgası,içkisi, ahlaksızlığı, hırsızlığı asla bitmiyor. Sürekli bir şey çalıyor. Hatta bugün bize jandarma geldi. Evleri karıştırmış burası B.M. evde mi diye sordu . Biz de bu ev değil arkadaki ev dedik. B denen şahıs başka bir ilçedeki birinin motorunu çalmış. Onun için gelmişler. Adamın namını Mersin'de bilmeyen kalmadı. Hırsızlık yaptığında eve getirip testereyle parçalıyor kimse ne olduğunu anlamasın ve o parçaları da satıyor pislik. Eşi ve iki kızı var . Eşi artık dayanamadı evi terk etti, annesinin yanında kalıyor. Bir kızını kendisiyle götürdü diğeri de burda. Tedavi olmadan eve asla gelmem diyor. B'yi tedaviye götürecekleri zaman kaçıyor. Ailesi doktora bu delidir tımarhaneye yatırın diyor. B de ben deli değilim ailem öyle söylüyor diyor doktor da deli olmadığını söylüyor o yüzden de yatmıyor.
Mahallede kavgası asla bitmiyor. Hep taşla, bıçakla , damdan, çatıdan atlayarak kavga ediyorlar. Artık o kadar alışmışım ki kavgalarında birisi ölse hayatta umrumda olmaz. Ambulansı bile çağırmam. Bir ara yine baya şiddetli kavga etmişlerdi. Annesi kriz geçirdi. Ben de hiç umursamadım mutfakta puding yapıyordum. Annem de televizyon izliyordu. Sonra kolonya istediler. Benim salak kız kardeşim balkondan atmak yerine onlara götürdü. O ara kavga alevlendi. B denen şahıs kız kardeşine bıçakla saldıracaktı kız da kız kardeşimin arkasına geçerek saklandı. Kız kardeşime gel diyoruz salak gelmiyor. Neymiş kadın kriz geçiriyormuş. Bize ne, isterse gebersin sana mı kalmış. Orada bir sürü kişi var onlar halleder. Ölümü çok düşünselerdi adam olurlardı.
O kadar iğrenç insanlar ki B'yi görünce midem bulanıyor. Ölmesini o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Aralık gibi kendisini ağaca astı. Ordan geçen kuzeni onu kurtarmış. Kurtulduğunu öğrendiğimde baya üzüldüm. Keşke ölseydi dedim. Belki çok cani gözükebilirim ama siz de bunlara şahit olsaydınız siz de bu pisliğin ölmesini çok isterdiniz.
Polise şikayet etsek bile umursamıyorlar. Bir gece nezarethanede kalıyor geri çıkıyor diye.
 
Son düzenleme:
Üst