Ü
Üye silindi 56
Son sözüne ithafen ben öyle bir iddiada bulunmadım? S....ri'nin nasıl pislik birisi olduğunu belirttim, adı sürekli bu tür haberlere karıştığı için üyeler onu zamanında uyardı mı uyarmadı mı bana bunun açıklamasını yapar mısın? Benim yazdıklarımla söylediklerini baya alakasız buldum çünkü. Madem ki sadece müzik için beraberler o zaman neden uyarma gereği duyuyorlar? Ben bir hata yapmış olmalıyım ki "arkadaşlarım" beni uyarsın. Yoksa senin gelip bana sen şu yüzden hatalısın diye bir söz söyleyemeyeceğini herkes biliyorBu kadar takip ettiyseniz eminim ki Seungri'nin programlarda üyelerin kendisini görmezden geldiğini söylediğini, onları kıskandığını, söylediğini de görmüşsünüzdür. Seungri komik olmak için hep saçma sapan konuşurdu ve her şeyi abartırdı. Attığınız netizen haberi zaten çarptırılmış. Buyrun orijinal haberi ve içinde geçen cümle:
"Seungri 'Bir süre önce izinde olan G-Dragon'la berberde karşılaştım. Hyung beni görmek için 1 saat bekledi.' diye espri yaparak herkesi kahkahalara boğdu."
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol. Giriş yap veya üye ol.
Gerçekten bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapıyorsunuz.
Seungri'nin Japonya'daki olayıyla üyelerin alakası ne? Gerçekten idollerin kadınlarla birlikte olmadığını falan mı sanıyorsunuz?