Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

G-Dragon Uyuşturucu Kullanmadığını Duyurdu

Ü

Üye silindi 56

Bu kadar takip ettiyseniz eminim ki Seungri'nin programlarda üyelerin kendisini görmezden geldiğini söylediğini, onları kıskandığını, söylediğini de görmüşsünüzdür. Seungri komik olmak için hep saçma sapan konuşurdu ve her şeyi abartırdı. Attığınız netizen haberi zaten çarptırılmış. Buyrun orijinal haberi ve içinde geçen cümle:
"Seungri 'Bir süre önce izinde olan G-Dragon'la berberde karşılaştım. Hyung beni görmek için 1 saat bekledi.' diye espri yaparak herkesi kahkahalara boğdu."

Gerçekten bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapıyorsunuz.
Seungri'nin Japonya'daki olayıyla üyelerin alakası ne? Gerçekten idollerin kadınlarla birlikte olmadığını falan mı sanıyorsunuz?
Son sözüne ithafen ben öyle bir iddiada bulunmadım? S....ri'nin nasıl pislik birisi olduğunu belirttim, adı sürekli bu tür haberlere karıştığı için üyeler onu zamanında uyardı mı uyarmadı mı bana bunun açıklamasını yapar mısın? Benim yazdıklarımla söylediklerini baya alakasız buldum çünkü. Madem ki sadece müzik için beraberler o zaman neden uyarma gereği duyuyorlar? Ben bir hata yapmış olmalıyım ki "arkadaşlarım" beni uyarsın. Yoksa senin gelip bana sen şu yüzden hatalısın diye bir söz söyleyemeyeceğini herkes biliyor 🤷

baggy

Trainee
Tepki
35
Binanın yıkıldığını nerden çıkardınız? Öyle bir şey yok. Dünyanın hangi yerinde bir binada fuhuş olunca yıkıldığını duydunuz ki bunda fuhuş da yok. Virüs mü bu? Para cezasıyla sıyrılan kim? TOP mı? Kefalet denen bir şey var bilir misiniz? Çok ağır bir suçunuz yoksa kefaletle serbest kalabilirsiniz.

Kopyala yapıştır yapıyorsunuz bence araştırın. Shine A Light konserindeki olayın neresi taciz? O bir dans gösterisiydi. Dansçı bile açıklama yaptı. Ona kuru seks denmiyor ama neyse. Her şeyden nem kapan Koreli netizenlere taş çıkarırsınız.
Araştırmanızı öneririm

Daesung , becoming embroiled in the controversy in July 2019. The a few months later as investigations were well underway.

Para cezası ile sıyrılan GD. Taciz yada Korelilerin dediğine göre ' cinsel performans' davası.

FIbjer.jpg

Ü

Üye silindi 56

Seungri'yi sevmesem de yine cahil kaldığınız bir konuyu ifşa etmek zorundayım, çünkü Seungri'nin pazarladıkları kadınlar mağdur değildi. Polis hepsinin ifadesini aldı ve kadınların kendi istekleriyle para için bu işi yaptıklarını ve Seungri'den kendilerinin işadamı ayarlamasını istediklerini söylediler. Bu kadınlar paraya muhtaç kadınlar da değil bu arada.
Bu sözünden sonra yazdığın hiçbir şeyi ciddiye almayacağım 🤢
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kakaotakk'taki rızasız video alma olaylarını da savunursun sen şimdi

baggy

Trainee
Tepki
35
Binanın yıkıldığını nerden çıkardınız? Öyle bir şey yok. Dünyanın hangi yerinde bir binada fuhuş olunca yıkıldığını duydunuz ki bunda fuhuş da yok. Virüs mü bu? Para cezasıyla sıyrılan kim? TOP mı? Kefalet denen bir şey var bilir misiniz? Çok ağır bir suçunuz yoksa kefaletle serbest kalabilirsiniz.

Kopyala yapıştır yapıyorsunuz bence araştırın. Shine A Light konserindeki olayın neresi taciz? O bir dans gösterisiydi. Dansçı bile açıklama yaptı. Ona kuru seks denmiyor ama neyse. Her şeyden nem kapan Koreli netizenlere taş çıkarırsınız.

Sanırım kendi savunman olmadığı için R yaptın. 5-10 sayfa savunma yap çünkü gerekecek derken pek bir iddialı görünüyordun. Seungri'yi ben de savunmuyorum. İyi ki de gitti hiçbir zaman sevmedim. Gruba zarardan başka bir şeyi olmadı. Merak ettim bana hangi idolleri sevdiğini söyler misin? Aralarındaki Bigbang fanlarını (Burning Sun'dan sonra belirtenleri) ve söylediklerini atayım da bakalım saygı konusunda ne kadar ciddisin. Seungri'yi sevmesem de yine cahil kaldığın bir konuyu ifşa etmek zorundayım, çünkü Seungri'nin pazarladıkları kadınlar mağdur değildi. Polis hepsinin ifadesini aldı ve kadınların kendi istekleriyle para için bu işi yaptıklarını ve Seungri'den kendilerinin işadamı ayarlamasını istediklerini söylediler. Bu kadınlar paraya muhtaç kadınlar da değil bu arada. Lüks meraklısı, zengin olma hayalleri kuran eskortlar. Ancak Burning Sun olayı patlayınca polis ülke çapında birçok kulübe baskın yaptı ve bazılarında kadınların zorla çalıştırıldığını tespit etti. Bunlarla Seungri'nin alakası yoktu ama yine Bigbang'i suçlamak adına herkes Seungri yapmış gibi kalsın istedi.
Ya aklım almıyor resmen bir pisliği savunuyorsun farkında mısın??

Kadınlar istese de onların videoya alınmaları mı gerekiyordu ha? Yada Seungri yada arkadaşlarının teca*** de bulunduğu kadınlar??? Onlar da mı hayat kadını falandı??? Olsalar da rızaya dayalı bir şey değildi bu. Lütfen kendine gel sizin gibiler yüzünden bunun gibi pislikler daha da cesaret görüp her haltı yapıyorlar.

Bak bunun gibileri savunmana gerek yok değmez. Lütfen kendine yeni bir uğraş bul.

Ü

Üye silindi 123

Sanırım kendi savunman olmadığı için R yaptın. 5-10 sayfa savunma yap çünkü gerekecek derken pek bir iddialı görünüyordun. Seungri'yi ben de savunmuyorum. İyi ki de gitti hiçbir zaman sevmedim. Gruba zarardan başka bir şeyi olmadı. Merak ettim bana hangi idolleri sevdiğini söyler misin? Aralarındaki Bigbang fanlarını (Burning Sun'dan sonra belirtenleri) ve söylediklerini atayım da bakalım saygı konusunda ne kadar ciddisin. Seungri'yi sevmesem de yine cahil kaldığın bir konuyu ifşa etmek zorundayım, çünkü Seungri'nin pazarladıkları kadınlar mağdur değildi. Polis hepsinin ifadesini aldı ve kadınların kendi istekleriyle para için bu işi yaptıklarını ve Seungri'den kendilerinin işadamı ayarlamasını istediklerini söylediler. Bu kadınlar paraya muhtaç kadınlar da değil bu arada. Lüks meraklısı, zengin olma hayalleri kuran eskortlar. Ancak Burning Sun olayı patlayınca polis ülke çapında birçok kulübe baskın yaptı ve bazılarında kadınların zorla çalıştırıldığını tespit etti. Bunlarla Seungri'nin alakası yoktu ama yine Bigbang'i suçlamak adına herkes Seungri yapmış gibi kalsın istedi.

Bu arada şimdi gördüm de Bigbang ve skandalları diye bir konu bile açmışsın. Bu ne takıntı. Lütfen gerçekten hangi idollerin fanısın bekliyorum. Ama lütfen attığım linklere bakıp söylememezlik yapma.
Şu an tanımadığınız birkaç kişi için yine tanımadığınız birkaç kişiyi suçladığınızın ve onlara iğrenç ithamlarda bulunduğunuzun farkında mısınız? "Bu kadınlar paraya muhtaç kadınlar da değil bu arada. Lüks meraklısı, zengin olma hayalleri kuran eskortlar." ne demek? Aklınızı başınıza devşirin lütfen. Dünya sizin dinlediğiniz birkaç kişinin etrafında dönmediği gibi o dinlediğiniz birkaç kişiye de tamamen düşman kesilmiş değil. Negatif ve taraflı bir izlenim bırakmak istemediğim için yorum yapmadım ancak buraya kadar. Birazcık utanmanız olsun tanımadığınız insanların yaşadıklarına "Lüks meraklısı, zengin olma hayalleri kuran eskortlar" derken. Pes gerçekten.