Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Grup Içi Bir Ship Gerçek Olsa Nasıl Bir Kaos Olurdu?

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Kpop ta sık sık idoller grubundaki diğer üyelerle hayranlar ship yapabilmesi için moment veriyorlar çoğunlukla bunun fanservis olduğunu biliyoruz ama ya iki idol gerçekten grup arkadaşı ile sevgili olsa Kpop ta nasıl bir kaos ortamı olurdu
 

inx

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
742
Tepki
2,461
Puan
186
herkes bir şok olur ikilinin shipperları başından beri destekliyor olmanın gururunu yaşar bir kesim homofobik fan sorun çıkarır ama sevgili haberinden sonrası için daha çok kaos olur diye düşünüyorum ben. birbirleriyle az iletişime geçtikleri her etkinlik ve varyetede haklarında ayrıldılar mı küstüler mi kavga mı ettiler diye haber çıkar ya da genel fan ortamında tartışılır sonra üyelerden biri bu ikiliden biriyle fazla yakın olursa kesin toxic shipperlar tarafından linçlenir, aralarına girmeye çalışıyor diye, ayrılsalar ayrı problem bu sefer fanlar grubun huzuru bozulacak diye diken üstünde olur sonrasında da 'ayrılıktan sonra grup içi sorun var' diye haberler çıkar biraz yakın olsalar barıştılar mı diye konuşulur. fazla yorucu hem idoller hem de fanlar için
 
Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 187

Bu oldu zaten eski jenerasyondan bir erkek grubunda iki üye sevgili olmuş sonra grup dağılmış.Bence hiç mantıklı değil aynı gruptan kişilerin sevgili olması ama işte fanlar seviyor bu yüzden fanservisin alasını alıyoruz.

/www.koreaboo.com/lists/3-extremely-rare-occasions-kpop-groupmates-dated/ Bu haberde K'POP adlı bir erkek grubu var bir ara nette konuşulmuştu bu olay.
 
Üst