Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazır Hava Durumu Da 'Yakıyorken' Sizce Yaz Mı Kış Mı?
Biz de yanıyoruz zaten çölde yaşıyorum. Ben kışçıyım, terlemeyi de bronzlaşmayı da sevmem. Havuz hijyenik gelmiyor soğuk şeylere de diş hassasiyetim var. NE MIYMIY Bİ ÇOCUĞUM YA
Valla Mersin'de yaşayan birisi olarak kışı seçiyorum. Buranın yazı kadar kötü bir yer yoktur. Kışı da diğer iller gibi çok soğuk geçmiyor. Daha çok yağmurlu ve ılıktan biraz daha soğuk geçiyor. Bazen don olayları oluyor ama o da çok uzun sürmüyor. Bir hafta falan . Yağmuru da çok seven birisi olarak. Mersin'in kışı tam benlik.
Eskilerin dediği gibi kış mevsimi dert mevsimi. Ama yaz öyle mi, doğru düzgün yemek derdin yok. Karpuz, peynir ye mis gibi kışı bir tek evinde doğalgazı olan güzelleyebilir, her oda sıcacık olacak derdin olmayacak. Zamanında sobanın isi pisliğiyle uğraşan birisi olarak kıştan nefret ediyordum
Ay kış tabiki yaz ne evde çekiliyor ne de tatilde evde sıcaktan yanıyorum klimadan elektrik faturaları telefon numaram gibi geliyor kddkls tatilde de zaten esmerim iyice kararıyorum
kışın insan bir şekilde ısınabiliyor ama yazın serinleyemiyor bir an önce bitse şu kavurucu günler duş alıyorum biraz ferahladım derken kıyafetlerimi giyerken terlemeye başlıyorum bu sefer
Net yaz insanıyım. İstersem 2883838 derecede buharlaşayım yine de soğuk ve sert hava görmeye tercih ederim. Kuru hava en büyük nefretim. Banyodan çıktıktan 5 dakika sonra tekrar banyoluk olsam da yaz diyorum. İflah olmaz bir yaz bağımlısıyım