Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Her Dalda Iyi Kpop Grubu Var Mı?

elderun

Trainee
Tepki
109
Sizce hem vokal,hem dans hem rap hem de visual olarak beğenilen bir grup var mı.Ben en yetenekli denilen gruplarda bile bazı konularda eksikler görüyorum valla.

marin

Trainee
Tepki
637
Stray Kids geldi ilk olarak aklıma. Genel olarak yorumlarsak eğer vokalde Seungmin ve I.N ikilisi geri planda kalan ama iyi vokal yeteneğine sahip iki kişi. Changbin ve Han zaten jenerasyonun en iyi rapçilerinden ve dans olarak JYP demek dans demek yani fazlasıyla iyiler. Visual konusu göreceli ama Felix, Hyunjin ve Lee Know üçlüsünün ayrı ayrı hitap ettikleri büyük bir kesim var. Bunun üstüne bir de tüm albümleri kendi ellerinden çıkıyor. Grupta pozisyonunu karşılamayan bir üye yok ve bu açıdna tam paket bir grup olarak geliyor bana Strau Kids.

Ü

Üye silindi 192

Nct, TVXQ, Wonder Girls var. Bts'in 1 vokalisti stabilize olamıyor onun dışında rap dans visual falan çok iyi, Exo'nun rapleri yok gibi sadece, Skz'in de vokalleri sıkıntı ve danslarını beğenmiyorum, Twice'ın canlı vokalleri bazen sıkıntılı olabiliyor ve rapleri sıkıntı, Bp'in rap ve visual dışında çoğu şeyi sıkıntılı, Red Velvet'ın rapleri yok, Itzy'nin de rapleri sıkıntılı, Txt de rap açısından sıkıntılı bence.