Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hiç Dolandırıldınız Mı?

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
184
Tepki
1,125
Puan
78
Ben değil ama abim dolandırılmıştı. İnstagramdan saat beğenmiş ve kapıda ödeme olunca da güvenmiş. Eve gelen kargoyu açınca gülmekten gözlerimden yaş gelmişti. Dandik bir ipten yapılma bileklik, ucunda da pusula vardı. Hemen mesaj atmak için sayfaya girdik ama abimi engellemişti. 200 takipçili sayfaya güvenen abimde suç buluyorum hâlâ. Gelin beni dolandırın demiş resmen 😂😂 bu arada geçmiş olsun. Umarım falcının dedikleri çıkar da verdiğiniz paranın hayrını görmüş olursunuz 🥲
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
184
Tepki
1,125
Puan
78
Biliyor musun? Falcı bana sevdiğim birinin beni üzdüğünü söylemişti ve daha bir saat önce reddedilmiştim.
Üzülme demeyeceğim ama o kişi de ne kaybettiğinin farkında değil. Umarım seni incitmeyecek birini bulursun 🤍
 

Blabla

Rookie Idol
Katılım
26 Tem 2023
Mesajlar
397
Tepki
1,787
Puan
34
Bir keresinde babam bir reklama tıklamıştı ve banka hesabından jet hızıyla 15 bin lira çekilmişti. Hepimiz şok olmustuk.
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,362
Puan
140
Evet, arkadaşımla oturuyordum. Sonra falcı bir kadın geldi. Tüm paramızı aldı. İlk kez dolandırıldım o zaman.
Üniversitede önceki ev arkadaşlarım mezun olunca tekrar devlet yurduna başvurmuştum. Ama yedekteydim. Birkaç ay 3 kişi kalan bir arkadaş grubunun evinde kaldım. Biri.de sınıf arkadaşımdı. 4. ev arkadaşı gibiydim ve doğal olarak her şeylerine ortaktım. En küçüğümüz biraz değişik bir kızdı. Hep ailesinin zengin olduğundan bahseder ama cebinde akrep varmış gibi dolaşırdı. Neyse biz her masrafı, faturayı, kirayı zamanında yatırırdık. Bir süre sonra bu arkadaş kirayı ve faturaları ben öderim diye atladı. Parayı toplayıp ona veriyoruz, o da yatırıyor gerekli yerlere. Ama nedense devamlı faturaların ödenmediğine dair ihbarnameler geliyor. Kıza makbuz soruyoruz, bahaneler üretiyor. Ben ve sınıf arkadaşım duruma uyandık ama diğer arkadaşı bir türlü ikna edemiyoruz. Kıza çok güveniyor ve yine ona bizim verdiğimiz paraları veriyormuş. Birkaç ay sonra internet kesilince gerçekler ortaya çıktı tabi. Faturalar birikmiş, daha kötüsü iki-üç aylık kira ödenmemiş. Biz de iyi ev sahibine düşmüşüz ki kadıncağız öğrenciler paraya sıkışmıştır diyerek bizi aramamış bu konuda. Dolandırıcı arkadaş da biz evde yokken annesiyle gelip tası tarağı toplayıp evden çıkmış. Sonra ona güvenip bize inanmayan arkadaş sorumluluk alıp her şeyi halletti, bir kısım parayı kızdan almayı da başardı sanırım.
 
Üst