Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Idollerin Yaşı

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bazı idollerin boylarının kilolarının yalan oldugu gibi bazılarının yaşları da yalan bunu biliyordum ama gecenlerde "Oshi no ko" diye bir idol animesini izlerken idol kız 23 yasinda olmasına ragmen 18 yaşında diye yalan soylemislerdi. İste burada benim kafama takildi. Sizce yasini bize yanlis soyleyen idoller kimler?

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Hmmm bence büyük şirketler zaten o riske girmeyip küçük yastakilere çıkış yaptırıyor.Yaşından büyük görünen biri deyince aklıma Hwasa geliyor sadece.
A cok mantikli o kadin cok buyuk duruyor gercekten

oylesinegeldim

Trainee
Tepki
45
Bazı idollerin boylarının kilolarının yalan oldugu gibi bazılarının yaşları da yalan bunu biliyordum ama gecenlerde "Oshi no ko" diye bir idol animesini izlerken idol kız 23 yasinda olmasına ragmen 18 yaşında diye yalan soylemislerdi. İste burada benim kafama takildi. Sizce yasini bize yanlis soyleyen idoller kimler?
henuz idol degil ama fantasy boys’un final lineupinda olan ksoul diye bi cocuk var dogum yili her yerde farkli yaziyo 😭 bi yerde 97 digerinde 98 digerinde 00 falan

• Kalp
Reactions: ask

mirai

Trainee
Tepki
334
Erkek idoller için yalan soyleyemezler büyük ihtimal sonuçta askerlik var
Benim hatırladığım bir loona üyesi 93 yerine 98 demişler ama kız kendisi ben 93lüyüm demişti

• Kalp
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Erkek idoller için yalan soyleyemezler büyük ihtimal sonuçta askerlik var
Benim hatırladığım bir loona üyesi 93 yerine 98 demişler ama kız kendisi ben 93lüyüm demişti
Yuh 5 yas farki

mirai

Trainee
Tepki
334
Hmmm bence büyük şirketler zaten o riske girmeyip küçük yastakilere çıkış yaptırıyor.Yaşından büyük görünen biri deyince aklıma Hwasa geliyor sadece.
Ama mamamooda yaşı büyük üyeler var ve hwasa maknae ve maknae tipinde de değil kucultecek olsalar başka üyeleri tercih ederlerdi bence tavırları, yüzü ve fiziği yüzünden büyük gösteriyor

• Kalp