Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sessiz sakin bir kullanıcısın buraya ilk geldigimde ilk etkilesimimi sen ve kelebekten almıstım ikinizi hic unutmuyorum. bi ara etkilesimimiz kesildi bi sey mi yaptm acaba diye dusunmustum sonra geri eski haline dondu ahshahsh sevdigim kullanıcılardan birisin
Çok tatlı ve zekisin. Mafya oyununda çok havalıydın sana çok yükselmiştim. Berianın ikizi gibisin yüzleriniz aynııı ama sen ondan daha sevimlisin eheheh
sessiz sakin bir kullanıcısın buraya ilk geldigimde ilk etkilesimimi sen ve kelebekten almıstım ikinizi hic unutmuyorum. bi ara etkilesimimiz kesildi bi sey mi yaptm acaba diye dusunmustum sonra geri eski haline dondu ahshahsh sevdigim kullanıcılardan birisin
ay hayır bir şey yapmadın muhtemelen aktifliğimin düştüğü ne yazılmış falan dikkat etmediğim bir dönemdir o kesiklik. benim de sevdiğim bir kullanıcısın