Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Inx'i 'Yi Eleştiriyoruz

A

Anonymous (981b)

Seni tanımadığım için bir şey diyemem ama profilinden dolayı sanırım marjinal bir hava verdin bana

• Kalp
Reactions: inx
A

Anonymous (0a94)

sessiz sakin bir kullanıcısın💗 buraya ilk geldigimde ilk etkilesimimi sen ve kelebekten almıstım ikinizi hic unutmuyorum💖. bi ara etkilesimimiz kesildi bi sey mi yaptm acaba diye dusunmustum😄 sonra geri eski haline dondu ahshahsh sevdigim kullanıcılardan birisin💘
Ama en çok beni seviyorsun dimi eslem

A

Anonymous (374f)

Çok tatlı ve zekisin. Mafya oyununda çok havalıydın sana çok yükselmiştim. Berianın ikizi gibisin yüzleriniz aynııı ama sen ondan daha sevimlisin eheheh

• Sevmek
Reactions: inx
Konu Sahibi
inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
sessiz sakin bir kullanıcısın💗 buraya ilk geldigimde ilk etkilesimimi sen ve kelebekten almıstım ikinizi hic unutmuyorum💖. bi ara etkilesimimiz kesildi bi sey mi yaptm acaba diye dusunmustum😄 sonra geri eski haline dondu ahshahsh sevdigim kullanıcılardan birisin💘
ay hayır bir şey yapmadın muhtemelen aktifliğimin düştüğü ne yazılmış falan dikkat etmediğim bir dönemdir o kesiklik. benim de sevdiğim bir kullanıcısın❤️