Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Nct Yuta'yı Tanıyalım

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,887
Puan
90
Nakamato Yuta
F3at5ZWbEAAHDyu

Doğum Tarihi: 26 Ekim 1995
Kendisi adından da anlaşılacağı üzere Japon. (Osakalı)
Gruptaki pozisyonu: yardımcı rapçi, yardımcı vokal ve baş dansçı
1994 doğumlu bir ablası ve 2000 doğumlu bir kız kardeşe sahip.
Çıkışını 7 Temmuz 2016'da Nct 127 Fire Truck ile yaptı.
Nct u ile çıkışı ise 12 Ekim 2020 From home.

Yuta çocukken futbolcu olmak istiyormuş.
2012 yılında Osaka yapılan Sm global seçmelerini geçerek stajyer olmuş. ve 4 yıl stajyer olmuş. Sm'nin ilk Japon stajyeri ve idolü Yuta.
2013 yılında Sm rookies olarak tanıtıldı. O dönem Abnormal Summit kadrosuna ve İdol olimpiyatlarına katıldı.
Abnormal Summit 53. bölümünde, Japonya'nın işgal ettiği ülkelerin ( Kore , Çin , Tayvan ) duygularını temsil ediyormuş gibi, "Mağdurlar ikna olana kadar özür dilemek doğrudur." demiş.
ve 2015 yılının sonuna kadar (53. bölümden 78. bölüme kadar) Abnormal summitte bulunmuştur. (maalesef programın o bölümlerinin Türkçe çevirisini bulamadım. ben de çeviri olmadığı için izleyemedim :()
Vokali ile Sm'ye girmiştir. (ancak 2020 yılı şarkısına kadar maalesef Yuta'nın vokali çok ön plana çıkarılmadı. (eklediğim videoda renjun'u harcadım ama tamamen canlı olduğunu o kısımdan da anlayabilirsiniz 😁) Nct'nin yeni konserinde Taeil kaza geçirdiği için katılamadı maalesef. ve Nct u şarkılarında Taeil'in kısımlarını üyeler paylaştılar. ve bence en iyi iş çıkaran kişi Yuta'ydı.
Yine vokalini görebileceğiniz 2019 yılında yayınlanan
Yuta rap de yapıyor. Nct 127 Fire Truck şarkısında da kısa bir rap partı vardı. 2022 Nct127 konserinde de Taeyong, Mark, Johnny ile birlikte bir rap parçası seslendirdiler. (ben yeni gördüm bu şarkıyı)
Nct'de dansı iyi olan üyeler arasındadır Yuta. SM rookiesken yayınlanan dans videolarında da zaten hep vardı.




NCT 127'nin görsel üyelerinden biri olarak grup fotoğraflarında veya sahne açılış/bitiş oluşumlarında genellikle merkezinde durur.

Yuta şuan her ne kadar bu yönünü çok göstermese de eğlenceli baya da komik biri. Hatta bir dönem Nct üyeleri onu Nct'nin en komiği olarak bile seçmişler. Nct Life'ın ilk sezonlarını izlerseniz bu yönünü görebilirsiniz.
Yuta soğuk biri gibi görünse de aslında çok ağladığını söylemiştir. Mark da "Herkesin erkeksi bir adam olduğunu düşündüğü Yuta çok ağlıyor" demiş.
Renk temelli bir kişilik testinde en sevdiğim renk olarak sarıyı seçtim ve nedeni şuydu: "Kişiliğimden farklı olan parlak bir hayat yaşamak istediğim için onu seçtim." Ve gerçek kişiliğinden bahsederken şöyle dedi: "Zekiyim ve insanlarla konuşmayı severim ama hava karanlık olduğunda tekrar kararırım."
Yuta çok kitap okuyor. Bu yüzden de kültürlü biri. Çok fazla konuşmadığı için bu yönünü çok göremesek de konuştuğu zamanlarda ne kadar kültürlü olduğunu gösteriyor.
Yine Mark bir röportajda, "Bunu her zaman düşündüm ama NCT 127'nin ihtiyacı olan kişi Yuta. Açık fikirli bir kişiliğe sahip, çok eğlenceli, havalı ve sıcakkanlı bir yapıya sahip" demiş.
Yuta, Üyelere iyi bakan ve onlara karşı saygılı, sıcak ve arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip. Yuta erken yatıp erken kalkan, planlı ve programlı yaşayan biri.
Sm'de ve Nct'de bulunan tek japon stajyer olmasından dolayı Kore'ye ilk geldiğinden bu yana birçok kez yalnız hissetmiş olmalı, ancak inatla azimle çalıştı ve sonunda bu noktaya gelmek için çok çalıştı. Ara ara Japonca konuşmak istediği birileriyle tanışmak istediğinden bahsederdi. Birkaç japon idol ile de bu nedenle arkadaş oldu diye biliyorum.(pentagon yuto)
Özetlemek gerekirse, Yuta'nın kişiliği, parlak ve esprili bir ruh hali yaratan, karanlık ve sert bir yanı olan ama sıcak, nazik ve dost canlısı bir adam olarak tanımlanabilir.

Yuta, 2012 yılında 16 yaşındayken Kore'ye geldi, yani yaklaşık 16 yıl Japonya'da, yaklaşık 11 yıl da Kore'de yaşadı. Hayatının yaklaşık yarısını Kore'de geçirdiğim için hem Kore hem de Japonya'nın kültürlerine dair derin bir anlayışa sahip. Nct Life'ın 2. sezonunda Taeyong ve Doyoung, yabancı üyelere Kore'yi tanıtmak için gezdireceklerdi. ve nereyi söyleseler Yuta gittiğini söylemişti. Taeyong ve Doyoung'un gitmediği bazı yerlere bile Yuta daha önce gittiğini söylemişti.
  • Stajyer olduğu süre boyunca Ji Han Sol ve Ten ile birlikte 'U Ten Sol' hattı olarak anıldı . ve o kadar benziyorlardı ki o zamanlar ikiz sanılıyorlarmış ve ikisi videolarda sıklıkla birlikte görülebiliyordu. birkaç yuta hansol fotosu için: (Hansol tanımayanlar olabilir aranızda. Eğer Nct üye tanıtımlarını bir gün bitirebilirsem en son Hansol'ü de tanıtacağım inşallah. Şimdilik sadece 2012-14 arasında tanıtılan Sm rookies üyelerinden biri olduğunu söyleyeyim.)
  • Futbolu 5-16 yaşları arasında öğrendiği söyleniyor . Halen hobisinin futbol olduğunu, en sevdiği nesnenin de futbol topu olduğunu söylüyor.
  • Favori sanatçıları arasında TVXQ , EXILE , ONE OK ROCK ve Kobukuro yer alıyor. (Tvxq izledikten sonra idol olmaya karar vermiş.)
  • En sevdiği erkek aktörler ve , en sevdiği aktris ise Ayrıca bir keresinde eğer gelecekte bir Japon draması ya da filmi çekerse birlikte çekim yapmak istediği aktörün olduğunu söylemiş.
  • Taeil , Johnny ve Mark , Yuta'yı 'kadınların çıkmak isteyeceği üye' olarak seçtiler çünkü o eğlenceli ve birlikte olunacak erkeksi biri. Taeyong, Yuta'nın mizah anlayışının güçlü yönlerinden biri olduğunu belirtti.
Yuta 2020'den bu yana Yuta at home adlı bir radyo programı sunuyor. (hala sunuyor sanırım. ben uzun zamandır programla ilgili bir şey görmediğimden hala devam ediyor mu bilmiyorum. )
Yuta 2022'de adlı filmde başrol olarak yer aldı.
2023 yılında da adlı bir dizide yine başrol olarak yer aldı.
Yuta, 2021'den beri , , , ve gibi çok sayıda Japon dergisinde yer aldı.

2023 Paris moda haftasına Louis Vuitton ile katılan Yuta:
fa1eea06e08e16974acd2f1b5c77cc1c.jpg

image.png


ve bazı yuta fotoğrafları

41c70d71993713a1bf1bae0d273a0e95.jpg
Adsız.png
0308149dfd39cc985c4c15ed7899e048c4f91021r1-1000-1000v2_uhq.jpg


fotoğraf bulmada çok iyi değilim. beğendiğiniz yuta fotoğraflarını sizler eklersiniz. eksiğim var gibi hissediyorum. benim eksik kaldığımı düşündüğünüz yerleri bilenler tamamlarsa sevinirim.

 
Son düzenleme:
Üst