Bambamipo
Trainee
- Tepki
- 29
Forumdakileri isim vererek eleştiriyorum pt1 fazla kaos çıkmasın diye yan hesapla geldim neyse başlıyorum iyi yada kötü olabilir bu eleştiriler haberiniz olsun.
@Vankedisi🐈 mükemmel bir insansın aşırı tatlısın aşırı komiksin en sevdiğim kullanıcılardan birisin iyi ki varsın kediiii
@Sweet Mimosa sende çok tatlı ve kafa dengisin konuşma tarzın çok hoşuma gidiyor ilk başlarda seni sevmiyordum ama artık çok seviyorumm
@Haney 🍯 bal gibi tatlısınn açtığın başlıklarda güzell sende çok kafa dengi bir insansın
@Tenebris attığın videolar çok komik oluyor mizah anlayışın çok iyi bence
@CumberLay🔥 çok tatlıs birisin zaten şu forumda seni sevmeyen yoktur qwqwqwqw
@PonyWinx09 muhattap olmak istemem allaha yakın bana uzak ol lütfen forumda ki herkes amacını biliyor
@Bloom🔥 off sen o kadar havalısın ki anlatamam!!
@bbequitedontcry sende aynı şekilde aşırı havalısınız!!
@Tubisss @danbi @leavemealoneplss sizde çok tatlı insanlarsınız sizi kırmak hiç istemem alıngan gibi duruyorsunuz sddsdsdsdsd
@JkunTavşanDişleri mizah anlayışına ölüp bitiyorum çok iyiii
@Beria fav ağa
şimdilik bu kadar devamı gelir belki eleştiriden çok övdüm sanırım hahahshaa
@Vankedisi🐈 mükemmel bir insansın aşırı tatlısın aşırı komiksin en sevdiğim kullanıcılardan birisin iyi ki varsın kediiii
@Sweet Mimosa sende çok tatlı ve kafa dengisin konuşma tarzın çok hoşuma gidiyor ilk başlarda seni sevmiyordum ama artık çok seviyorumm
@Haney 🍯 bal gibi tatlısınn açtığın başlıklarda güzell sende çok kafa dengi bir insansın
@Tenebris attığın videolar çok komik oluyor mizah anlayışın çok iyi bence
@CumberLay🔥 çok tatlıs birisin zaten şu forumda seni sevmeyen yoktur qwqwqwqw
@PonyWinx09 muhattap olmak istemem allaha yakın bana uzak ol lütfen forumda ki herkes amacını biliyor
@Bloom🔥 off sen o kadar havalısın ki anlatamam!!
@bbequitedontcry sende aynı şekilde aşırı havalısınız!!
@Tubisss @danbi @leavemealoneplss sizde çok tatlı insanlarsınız sizi kırmak hiç istemem alıngan gibi duruyorsunuz sddsdsdsdsd
@JkunTavşanDişleri mizah anlayışına ölüp bitiyorum çok iyiii
@Beria fav ağa
şimdilik bu kadar devamı gelir belki eleştiriden çok övdüm sanırım hahahshaa