Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Bambamipo

Bambamipo

Trainee
Tepki
29
evet arkadaşlar başlığı açtım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

artık herkes kim odluğumu öğrenmiş oldu bende çoook rahatladım:love:

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,306
bu arada isim vermeden eleştirmeyi hiç sevmem ama böyle isimli başllıkları severim<3
@JafarliB07💸 forumda en uzak hissettiğim kişi olabilirsin. genel olarak üslubunu tarzını pek beğenmiyorum bence anlaşabilecek insanlar değiliz iyi enerji almadım senden.
@Tenebris forumda beni en çok yanıltan sen oldun başta seni pek sevmemiştim ama bazı konularda düşüncelerini, mizahını gördükçe ısındım özünde iyi çocuksun
@Hellobaby adalet tanrıçası değilsin burada kimsenin de adillik borcu yok bitmiş gitmiş olayın üstüne tekrar göndermeli başlık açma meselesini sevmiyorum saçmaydı o hareketin bana göre
@kayısı senin herr şeyine bayılıyorum aşırı tatlısın ve kibarsın bana iyi enerji veriyorsun<3
Saygı duyuyorum.Her kesi sevmek mecburiyetinde deilsin💖

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
adalet tanrıçası değilsin burada kimsenin de adillik borcu yok bitmiş gitmiş olayın üstüne tekrar göndermeli başlık açma meselesini sevmiyorum saçmaydı o hareketin bana göre
Niye saçma olsun toksik kesimler denilerek zamanında stay ve army başlıkları açan sizler ya da bu iki hayran kitlelerinin başlıklarında konuşan siz niye kendi fandomunuzda toksik birinin başlığını görmek istemediniz. Adil olmayın ama iki yüzlüce davranmayın. Hira toksiklik yapınca koşa koşa başlık açmayı biliyorsunuz da başka toksik birinin başlığı açılınca saçma buluyorsunuz komik. Ha o kıza göndermem de gidip jisoolüm gibi birinden bilgi alıp yalan şeyler yazdıktan sonra ne yazdığı yalan şeyleri sildi ne de özür diledi. Madem bitmiş gitmiş olay o zaman bende hiradan yalan bilgiler alıp burda bp hakkında sallayayım kabul ederseniz uyar bana

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Niye saçma olsun toksik kesimler denilerek zamanında stay ve army başlıkları açan sizler ya da bu iki hayran kitlelerinin başlıklarında konuşan siz niye kendi fandomunuzda toksik birinin başlığını görmek istemediniz. Adil olmayın ama iki yüzlüce davranmayın. Hira toksiklik yapınca koşa koşa başlık açmayı biliyorsunuz da başka toksik birinin başlığı açılınca saçma buluyorsunuz komik. Ha o kıza göndermem de gidip jisoolüm gibi birinden bilgi alıp yalan şeyler yazdıktan sonra ne yazdığı yalan şeyleri sildi ne de özür diledi. Madem bitmiş gitmiş olay o zaman bende hiradan yalan bilgiler alıp burda bp hakkında sallayayım kabul ederseniz uyar bana
ben ikisi için de başlık açmadım, forumdan önce dediğin hesabı bilmiyordum bile. görmekten hoşlanmadım diye bir şey yok gönderme yapmadan direkt jisoolliam hesabı hakkında yazsan mesela problem yok. kızın çoğu yaptığı şeyi sizden öğrendim mesela. benim için sorun bunları anlatman değil bunları anlatman güzel. o başlığın altında yeterince konuşulan şeye kurulup günler sonra yine başlık açman bana saçma geliyor. ay sallıyosan da salla bp hakkında istediğin kadar şfdjkhşfdkgdşkgş açık seçik antilik yapılmadığı sürece kime ne demişiz hiç umrumda olmaz

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ğben ikisi için de başlık açmadım, forumdan önce dediğin hesabı bilmiyordum bile. görmekten hoşlanmadım diye bir şey yok gönderme yapmadan direkt jisoolliam hesabı hakkında yazsan mesela problem yok. kızın çoğu yaptığı şeyi sizden öğrendim mesela. benim için sorun bunları anlatman değil bunları anlatman güzel. o başlığın altında yeterince konuşulan şeye kurulup günler sonra yine başlık açman bana saçma geliyor. ay sallıyosan da salla bp hakkında istediğin kadar şfdjkhşfdkgdşkgş açık seçik antilik yapılmadığı sürece kime ne demişiz hiç umrumda olmaz
Zamanım yoktu jisoolimle alakalı bilgi bulmak o zamanda zaten o kıza yeterince laf söylemiştim. Sonrada başlığa yazı yazma engellendi. Bende o yazdıklarını gördükten sonra hem jisoolim başlığını yazdım hemde çook masummuş gibi diğer grupların fanlarını toksiklikle alakalı laflar söyleyip hemde kendisinin toksik kesime takipçi verdiği kişiye lafımı söyledim. Yüzüne de o engellenen başlıkta söyledim zaten. Birilerini toksik kesimler için eleştirip yalancı birinden bilgi alıp çok eminmiş gibi bunu lanse edip doğru olan şeyler yazıldıktan sonra bile silinmezse her başlıkta da lafımı yaparım. Kurulmakla alakalı bile değil olay. Ama sen kurulmuşsun belli. Çünkü olayın tamamının içinde bile değilsin. Rm’e gidip tecavüz kitabından zevk alıyor gibi bir şey yazıp üstüne jk doğrusunu atmasına rağmen yazısını silmeyen jisoolim gibi toksik hesabı takip edip genel anlamda kadın erkek tüm kpop gruplarına ki özellikle twice ve bts e sallayan birine prim veren ve bunun için uyarıldığında baby zamanlarımdan kaldı diye savunan bir hesaba laf söylediğim için bana adaletle alakalı laflar falan söylüyorsun.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Zamanım yoktu jisoolimle alakalı bilgi bulmak o zamanda zaten o kıza yeterince laf söylemiştim. Sonrada başlığa yazı yazma engellendi. Bende o yazdıklarını gördükten sonra hem jisoolim başlığını yazdım hemde çook masummuş gibi diğer grupların fanlarını toksiklikle alakalı laflar söyleyip hemde kendisinin toksik kesime takipçi verdiği kişiye lafımı söyledim. Yüzüne de o engellenen başlıkta söyledim zaten. Birilerini toksik kesimler için eleştirip yalancı birinden bilgi alıp çok eminmiş gibi bunu lanse edip doğru olan şeyler yazıldıktan sonra bile silinmezse her başlıkta da lafımı yaparım. Kurulmakla alakalı bile değil olay. Ama sen kurulmuşsun belli. Çünkü olayın tamamının içinde bile değilsin. Rm’e gidip tecavüz kitabından zevk alıyor gibi bir şey yazıp üstüne jk doğrusunu atmasına rağmen yazısını silmeyen jisoolim gibi toksik hesabı takip edip genel anlamda kadın erkek tüm kpop gruplarına ki özellikle twice ve bts e sallayan birine prim veren ve bunun için uyarıldığında baby zamanlarımdan kaldı diye savunan bir hesaba laf söylediğim için bana adaletle alakalı laflar falan söylüyorsun.
kurulduğum için değil başlığı açtığında o zaman da mana verememiştim şimdi söylemek istedim. kelebek'in araştırmadan etmeden öyle hesaptan bilgi yazmasını doğru bulmadım zaten o başlıkta da doğru olmadığını ispatlayıp hesap hakkında konuşulduğunu hatırlıyorum. şurada adil olma, ikiyüzlülük bilmem ne olaylarını abarttığınızı düşünüyorum adalet meselesine de o yüzden girdim. şurada ne armyler ne blinkler biz adiliz diyemez hiçbirimiz değiliz.( aycık'ı ayrı tutuyorum) kendi adıma öyle olmak gibi bi iddiam da yok. bu konular gözüme battığı için yazdm başlığa

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Forumdakileri isim vererek eleştiriyorum pt1 fazla kaos çıkmasın diye yan hesapla geldim neyse başlıyorum iyi yada kötü olabilir bu eleştiriler haberiniz olsun.
@Vankedisi🐈 mükemmel bir insansın aşırı tatlısın aşırı komiksin en sevdiğim kullanıcılardan birisin iyi ki varsın kediiii
@Sweet Mimosa sende çok tatlı ve kafa dengisin konuşma tarzın çok hoşuma gidiyor ilk başlarda seni sevmiyordum ama artık çok seviyorumm
@Haney 🍯 bal gibi tatlısınn açtığın başlıklarda güzell sende çok kafa dengi bir insansın
@Tenebris attığın videolar çok komik oluyor mizah anlayışın çok iyi bence
@CumberLay🔥 çok tatlıs birisin zaten şu forumda seni sevmeyen yoktur qwqwqwqw
@PonyWinx09 muhattap olmak istemem allaha yakın bana uzak ol lütfen forumda ki herkes amacını biliyor
@Bloom🔥 off sen o kadar havalısın ki anlatamam!!
@bbequitedontcry sende aynı şekilde aşırı havalısınız!!
@Tubisss @danbi @leavemealoneplss sizde çok tatlı insanlarsınız sizi kırmak hiç istemem alıngan gibi duruyorsunuz sddsdsdsdsd😅
@JkunTavşanDişleri mizah anlayışına ölüp bitiyorum çok iyiii
@Beria fav ağa:love:
şimdilik bu kadar devamı gelir belki eleştiriden çok övdüm sanırım hahahshaa😂
nee ahahaha lütfen yakınımda ol ya lütfen (!) Neymiş benim amacım söylesene sadece kafa dağıtmak için giriyorum buraya
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yaa öyle heyecanlandım ki birisi fake hesabından hepimize sövdü diye övmüşsün😭😭 ponywinx'in günahı neydi amacı neymiş noluyooooooo
ay bilmiyorum ki şekerim amacım neymiş

Son düzenleme:

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
sen kimsin de ozur diliyorum tam olarak 😃
kisasa kisas yapilinca aglayacaksaniz fwa girmeyin arkadaslar 🙏🏻 fan sayfasindan ogrendiklerinizle jennie'nin dediklerini carpitip hatanizi kabullenmeden buna devam ederseniz ben de karsilik olarak fan sayfasindan aldigim ssle idolunuzu draglerim bu kadar basit. idolunuze antilik yapsaydim toksiklik yapmak isteseydim gider rmin story haberine bir seyler yazardim ama sorun gormedigimi soyledim ki jennie'nin dediklerinin carpitildigi ana kadar kimse de idolunuze bi sey demedi zaten. gerci siz gecen v nword haberinde melek adli kullanici fan sayfasindan ss atinca onu 5 kisi birden iki saat yayini izledin mi diye darlayip o gunku fwda da jennie'nin dediklerini carpittigi ortaya cikinca fan sayfasini suclayan kisiler degil misiniz ya???? once yaptiklariniz birbirini tutsun kendinizle celismeyin sonra bana alttan alttan laf atarsiniz 🥺
uff seninle mi ugrasicam ben ya anonim bir forumda dert edindigin seye bakQLZMQLZMAL ee nolmus jisoolliam takip ediyorsam???? uzaktan sessizce fw izlemeyi seviyorum kizi da bu yuzden takip ediyorum sana noluyo? ya hani bir de burda hep bg stanler ezikleniyo gg stanlerin toksiklerini ortaya cikaricagini yazman sanki cihada gider gibiWPSMWLDKWOSKWOA GOREV EDINDIGIN SEYE BAK PATLADIM get a life hellobaby inan kpop isn't that deep 🙏🏻
bir de bana jisoolliam takip ediyosun diyip senin 'takip etmedigin' halde jisoolliam ve hirakaosun tum storylerinden haberinin olmasi var... masallah yukaridan vahiy iniyo herhalde sana 😃
Biraz Twitter’da takılan herkes o ikilinin yazdıklarından haberi oluyor. Yalan şeyler yazıp birini tecavüzden zevk almıyor gibi bir suçlama yapmak ve buna kısas demek anca sizin gibilerin yapacağı iştir zaten. Sonra gelip hak hukuk falan demeyin. İğrenç varlıklarsınız. Birini yüzsüzce iğrenç bir olayla suçlayıp daha sonra bunu savunan kişiliksiz sizsiniz. Ha uzun süredir bu sitede de yoktım senin ve diğerinin aksine. O bana eleştiri altında sallamasaydı yine gelmeyi de düşünmüyordum. Senin aksine gayet güzel bir hayatım var. Başkalarına iftira atmaktan daha Farklı. Orda jk yanlış anladığını kabul edip özür bile dilemişken senin tam tersine savunman zaten kafa yapını gösteriyor.

Kaepjjang

Trainee
Tepki
14
ay bi seyi savundugum yok deli misin sal beni ya bi daha baska yerlerde alttan alttan laf soyledigini gormiyim beni sakin konu bittikten sonra diger konularda da darladiginiz kullanicilardan sanmayin ayrica senin sitede yazdigin yorumlari biliyoruz masum rolune hiccc yatma ne oldugu da hiccc umrumda degil kpopi bu kadar ciddiye alip gecenin ucunde dertlenmiyorum misss gibi uyuyorum 🙏🏻🙏🏻
Sitede nasıl yorumlar yazdığını biliyor muymuşsun.. Kgkgkgkfkffkn lütfen bizi de aydınlat nasıl yorumlar yazıyormuş?

Son düzenleme:

Kaepjjang

Trainee
Tepki
14

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Aynen bugün pandanın üstüne hurra gittiğinizde attığım yorumlar herkesin hayal ürünüydü. Canım eksi ister atar ister yorum. Pandayı ilgilendirmiyorken seni hiç ilgilendirmez. Benimle muhatap olma dedikçe bana yorum yazman ne kadar da kurulduğunu ve kafaya taktığını bir güzel gösteriyor. Sorun değil. Sen uğraş bakalım. Bak ben de nasıl senle uğraşmaya devam ediyorum. Sonra hüüü Jisoolliam konusunu açmayın diye bebek gibi ağlama 😇
sizden başka kimsenin olmadığı ortamda rahatça ayşene hakaret edip üstüne gitmeniz de onun hayal ürünüydü sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...