Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,157
Ay bi de özür bekliyo😭
evet ayşen zor zamanlar geçirdiğin ve döndüğünde dışlandığını hissrttiğin için özür dile çabuk. he hazır elin değmişken callmenin dediği şey için de sen özür dile, pandanın hakaretlerini de bi aradan çıkar onlara da özür dile hatta şey yapalım jisoolliam olayı vr ya..onu da bi hallet

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Yoktu diyorum, niye anlamıyorsun ya? Sonrasında bile yazdım senin açından da bakmaya çalışıyorum diye.
Ben okuduğum kısmı söylüyorum. Gözüme ilişen kısım ve beni çıldırtan kısım da 'Ergen tribi çekemeyeceğim, özellike de kafada kurulanları. Git YAKIN arkadaşlarına zırla' kısmıydı.

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Sana daha önceden de bahsettiğim iki konu için olabilir mi? Posta etiket atma mevzusu ve tek kişi bana mesaj attı mevzusu. İlkinde resmen yapmadığımız şeyle bizi itham etti. İkincisinde de yine kendisi kurup beni dışladınız dedi ama olayın aslını sormadı bile. Kendi arkadaşın diye hatasını asla kabullenmiyorsun. Kendisi bunlardan bizi suçlayıp konuyu açan taraftı. Hiç kimseye özür borçlu değilim. Hele ki karşı taraf da haatalıysa.
Ayşen bunun için neden özür dilesin?? Önce Ayşen hasta olduğunu söylemesine rağmen üstüne gidip ya tamam en hasta sensin diyen arkadaşınin özür dilemesi gerekmez miydi? Ayşen dışlandığini hissettiği için özür dilemeli öyle mi? Yapma tavsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...