Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Yeminle bi de siyasete laf atıyorsunuz rte kılıçdaroğlu atışmasına döndü. Geçmişi irdelemek bi sonuç veemicek Allah aşkına nedir bu birinize öfkeniz yarın pişman olacağınız şeyler söylemeyin.
Geçmiş değil zaten dün akşamdan beri olan durumlar

yaa şu an şu eleştiri başlığı seri olsun diye ortamı köpürttüğüm içn kafamı dağa taşa vuruyorum yemnle 😭 vankedisini o kadr iyi anlıyorum ki annem babam kavga ediyomuş gibi hissediyorum derken..

ya bana düşmez tabi ama yapabileceğimiz bişey varsa söyleyin allah aşkına orta yolu bulalım. harbiden çok üzüldük biz yaa 🥺

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Bırak baksana içlerini döküyor hepsi sabahtan beri içim içimi yedi ama onlar hala laf atıyorlar
canmın içi sizin neden içiniz içinizi yiyor ki? geçmiş konuları açmayın diyorsun geçmiş konu dediğin dün oldu. gece edilen hakaretleri görünce pandaya direkt özelden yazdım zaten. sabah da gayet bilerek isteyerek başlığa taşıdım mevzuyu çünkü dedikleri yanlarına kalsın istemiyorum. sabahtan beri geçmiş mevzuları açanlar onlar çünkü hatalı olduklaırnı kabul edemiyolar. onun yerine gidip cımbızla bir şeyler çekip konuyu dağıtmaya çalışıyolar. böyle yaptıkları sürece konu kapanmayacak. sizin gerilmenize gerek yok ayıpları yanına kalmayacak

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Yine demeyelim. İlk yorumum senin PARANOYALARIN sonucu ima gibi oldu. Bu ilk ima etmemdi. Teessüf ederim yani 😪
Hadi ya ben o sslerde gördüm ki baya baya kurulmuşsun sen bizim ayşenle daha yakın olmamıza?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uranyum bak eskisi gibi davranmaya başlama ortalığı karıştırmak için he ben beriayım he
Bunu aciklamak zorundaydik Beria2

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Nasıl yani? 2 biz farklı kişi değil misiniz?

Sana kasıtlı bir şey yok. Soru soruldu cevapladım yani 🤦

Bu durumun 3 açıklaması var

1 - beria da sende aynısın
2- sen beria Bloom hesabının şifresini verdin
3- 2 nin tam tersi.
İkimizin ayni kisi olmadigini anlamak zor mu uranyum 😭😭😭

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Anladığım kadarıyla fanwardan çıktı konu. Arkadaşlar başka konular neyse de idoller yüzünden birbirinize girmeyin ya bu kadar. Çünkü başka konularda güzel güzel konuşan insanlarsınız. Birbirinizi üzdüğünüze değmez olayın iki tarafında da sevdiğim kişiler var cidden şaşırdım bu halinize şuan
konu idoller değil fanwar da yapmadık? dün gece bloom'a yaptıkları zorbalık konu ne alakası var fw ile

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
@bbequitedontcry de girmiş senin hesaptan hatta. Tamam? Daha bakayım mı. Zaten yasak değilde. İnkar etme yani. Neyse daha yorumumum yok. Olay bana kalacak sonra 🤣🤣
uranyum bu hayatın sırrı değil ki girdik zaten birbirimizin hesabına sen neyi açıklıyon şu an ne alaka

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Çok ayrıntılı okumadım jisolliam hirakaos meselesinden çıktığını gördüm o yüzden dedim. Her ne türlü olursa olsun hakarete başvurmak kötü ama normalde iletişimi güzel olan insanların idoller yüzünden birbirine hakaret etmesi daha kötü. Tabi ben olayı ayrıntılı okumadım siz daha iyi bilirsiniz ama sakin olun biraz 🥺
o konuyu açan kendileri bizim derdimiz hiçbir zaman o olmadı. ortada daha büyük problemler var o hatalarını kabul etmemek için yüz yıllık konuları açıyorlar. bu insanlarla önceden ileitşim kurduğum için de pişmanım

Ü

Üye silindi 123

Tartışmanın ana tarafı olmayan arkadaşlar bence araya girmemek herkes için daha iyi olur. Amacınız iyi olabilir ancak denilene göre iki taraf da burada konuşulmasından memnun ve bu yüzden başlığı kapatmıyorlar. Bu yüzden amacınız ne kadar iyi ve ne kadar üzülüyor olursanız olun araya girmemek hem onlar hem sizin için daha iyi olur. Ne onlar bölünür ne de olayın size patlama olasılığı olur. Umarım bu mesajımı hadsizce bulmazsınız. Sadece sizi çabalarken gördüm ancak şu an sizi ya da bir başkasını dinleyecek değiller. En iyisi sessiz bir şekilde okumak. Konu kapandığında ya da kapanmadığında, taraflar barıştığında ya da barışmadığında yorumunuzu yapsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlamazsınız. Sadece iyi niyetle araya girmeye ve barış sağlamaya çalışmanızın etki etmeyeceğini düşünüyorum. Zaten birkaç sayfa önce bu konu da konuşuldu ve taraflardan biri önceden yapıldığında iyi bir sonuç alınmadığını ima etti. Bu yüzden en iyisi şuanlık sessiz kalmak. Yetkililer de zaten gerektiğinde araya girerler diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Üzgünüm ama yakın hissetmediği kişilere karşı bu denli alıngan olmamasını söylememi, sizinle yakın olmasından rahatsız olmama bağlarsan tabii kabul etmem. Sizinle bir sorunum yoktu ki benim. Niye yakınlığı bana batsın? Diğer hatalı olduğum konuları savunmadım bile
Size yakın hissetmediğini nerden çıkardınız peki? Kız açıklamaya çalışmış siz inatla 'yok yok sen bizi yakın görmüyorsun' diye üstelemişsiniz artı olarak sen sürekli olarak YAKIN da YAKIN diye bastırmışsın. Bizimle sorunun yok ama sizden daha yakın olduğunu hissetmesi baya batmış ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...