Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber J.y Park Ve Bang Si Hyuk Bir Programda Buluşuyor

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
J.Y Park ve Bang Si Hyuk'un 'You Quiz on the Block' için çekim yaptıkları bildirildi. Kasım ayında yayınlanması bekleniyor.


20231018_105109.jpg 20231018_105111.jpg 20231018_105112.jpg


Jinyoung Park, çıkışından bu yana sürekli olarak sevilen bir şarkıcı ve JYP Entertainment'ı kuran bir yapımcıdır. Bang Si-hyuk aynı zamanda Kore'nin önde gelen üreticilerinden biridir ve HYBE'nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. İkisinin ortak bir yanı var: Sadece Kore'de değil, dünya çapında popüler müzik endüstrisi üzerinde büyük etkiye sahip olan önde gelen K-pop yapımcıları ve bir eğlence şirketi kurmuş girişimciler olmaları.

Özellikle uzun süreli ilişkileri bir romanı anımsatıyor. Bu günün kaydında, 1997'deki kader buluşmalarından başlayarak birlikte ürettikleri birçok hit şarkı ve şarkıcılığa girişlerinin kamera arkası anları da dahil olmak üzere, ilk tanışmalarından bu yana uzun vadeli bir ilişki kurmanın yarattığı tüm çeşitli anılar yer alıyor. Her şeyden önemlisi, 'You Quiz' ikilinin ilk kez bir varyete şovunda birlikte yer almasıdır. Kore müzik endüstrisine yön veren Park Jin-young ve Bang Si-hyuk arasındaki ilişki kadar derin kimya ve dürüst hikayelerin ortaya çıkacağına dair beklentiler yüksek.
 
Üst