Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Jaejoong, İlişkileri Halka Açıklamaya Karşı Olduğunu Söylüyor

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
1693658359-20230902-jaejoong.jpg


Jaejoong, ilişkileri halka açıklamaya karşı olduğunu açıkladı.

JYJ'den Jaejoong ve Girls' Generation üyesi Sooyoung, ilişkiler ve flört konusunu ele aldıkları 'uhmg' programının 1 Eylül bölümünde konuştular. Jaejoong, Sooyoung'a, "Jung Kyung Ho ile uzun süre boyunca çıkıyor olmadın mı? Bunun hakkında konuşabilir miyiz?" diye sordu.

Sooyoung'un onayı üzerine Jaejoong, "Görüntülemek güzel. Dürüst olmak gerekirse, açıkça flört etmek zor. Ben bir aktörüm, ama özellikle bir idolüm. Bunu yapamam. Halka açık bir ilişki içinde olamam. İdoller bunu gizlemeliler" dedi.

Girls' Generation üyesi daha sonra ona eğer kız arkadaşı ilişkilerini halka açık yaşamak isteseydi ne yapacağını sorduğunda, Jaejoong şaka yaparak "Şu anda bir kız arkadaşım var" diyerek fanlarına atıfta bulundu.
 

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Jaejoong şaka yaparak "Şu anda bir kız arkadaşım var" diyerek fanlarına atıfta bulundu.
Özür dilerim bu idolü takip etmediğim ve sadece bu konuşması üzerinden yorum yapacam o yüzden biraz ön yargılı olabilirim ama böyle yorumlar yapması aşırı sinirimi bozdu kırılması gereken bir tabuyu ve sağlıksız bir fan kültürü oluşturan bir olayı destekleyip üstüne birde fanservis yaparak bunu beslemesi biraz gıcık etti
 

İyi Düşün

Trainee
Katılım
2 Tem 2023
Mesajlar
122
Tepki
246
Puan
11
Bence bunu çoğu idol üzerinde baskı olarak hissediyor. Onun gibi kıdemli biri bile böyle hissediyorsa genç idoller haydi haydi nasıl baskı altında hissediyordur. Artık bu tabular bir yıkılsın.
 
Üst