Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jennie'nin Viral Videoları

Ü

Üye silindi 197

üstelik göz altı ışık dolgusu kötü bir şey de değil ben de yaptırıcam şimdi çok normal bişe yani

• Beğen
Reactions: ask

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
yine twittera atılan kesitler..konserlerin tamamında enerjisi çok yüksek sürekli sahnede eğleniyor gülüyor. kız sakat olmasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapıyo sıkıldığını düşünmüyorum
Şunu yazan sensin. Burda estetiği değil atılan videoları eleştirmiş gibisin. Kendi idolün hariç tüm idolleri eleştiriyorsun. Bunu yüzüne vurunca bilmiyorum haberim yok diyorsun. Bunu jennie’nin bir olayında da demişlerdi ve sen yine haberim yok demiştin. Ama jimin olayında ölümüne gömmüştün. Hatta armylerden biri de bu durumu gayet yüzüne vurmuştu. Eğer kendin kendi idolünü eleştiremeyeceksen diğer idolleri ölümüne eleştirme olur mu?

Ü

Üye silindi 197

aşkım sakin sakin kendimi ifade ediyorum zaten genelde bu konulara çok girdiği için dikkatimi çekti
çünkü konumlarını zerre hak ettiklerini düşünmüyorum zaten bildiğim de 4-5 grup var en toksik fanlar da bu grupta olduğu için buna denk geliyo lisayı da çok eleştiriyorum mesela üstelik jennienin coachella tipini beğendiğimi ve diğerlerinden daha çok söylediğini de söyledim nefret etmek için etmiyorum yani

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Arada diğer ünlülerin de BP üyelerinden de denk geldiğim oluyor ama Jennie'nin videoları biraz daha fazla.
Belki sıkılmıştır ya da memnun değildir bilmiyorum.

Tamamen savunanlara ya da tamamen yerip eleştirenlere katılmamakla birlikte grup arkadaşı olsam nasıl hissederdim bilmiyorum.
Bu arada sahnede Lisa oldukça konsantre duruyor. Drag videoları en az onun için gördüm.

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
@sukuna+stormy sen saka misin konunun estetikle ne alakasi var??? QLSMWLMDLWKDOW saka gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hasta oldugu inandirici degilmis 😭😭 bu kadin sen ve senin gibiler yuzunden her hasta oldugunda ozur diliyor. karsinda insan yok robot var sanki dediklerine bak wodkwodkwodkwos

Ekli dosyayı görüntüle 2614 Ekli dosyayı görüntüle 2615
Bence ozur dilemesi gerekli ve samimi bir davranis sonucta fanlarin hepsi zengin degil son parasini verio gelenler var sorumlulugunu almis oldu gayet guzel bir davranis

M

mevsim

Kpop, çok baskılı bir ortam bence. Çoğu şey dozunda değil. İlgili fanlarla, hayatına karışan fanlar arasında çok fark var ve gerçekten hayatının her anına karışıyorlar. Amerikan şarkıcılara özenmelerini bu yüzden anlıyorum, çoğu daha “lazy” bir hayat yaşasa bile bu kadar karışılmıyor, ama bu karışan fanlar sayesinde zirvedeler o da bir gerçek. Bir şeye zorunda olarak yapmak zor bir şey. müzikte bir ticaret. grupların dağılabilmesi bile özgürlükle alakalı mesela 1d. Belki grup içinde bile gerçek arkadaşlıkları yoktur.
Düşününce sürekli hayatına karışılan, özel hayatını rahatça bile yaşayamadığın, iyi anlaşsan da anlaşmasan da sürekli yan yana durmak zorunda olduğun insanların olduğu ve yorulduğunu dinlenmek istediğini bile tam söyleyemediğin bir hayat. Artıları tabii ki de var ama bence 7 yıl böyle bir hayat yaşamak Jennie gibi bir karakter için sıkıcı olabilir.

• Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 189

en son hastalanmisti o yuzden simdiki hallerine bi sey demiyorum ama jennie 2018den beri boyle. konserde 2 3 sarkiya tum enerjisini veriyor diger sarkilarda bombos. tamam arada kotu hissediyor da her idol kotu hissediyor. mesela kendi grubundan lisa. gecen turda kiz sakatlik gecirdi insanlar fark etmedi bile. her zaman yuzde yuzunu veriyor. jennie ise ne zaman isterse. cidden konsere giden fanlara yazik diycem de fanlar da hak ediyor. diger kiz gruplarinin en ufak hareketinde auilip bayilan blinkler jennie konserin yarisindan fazlasinda kollarini bile kaldirmsyinca uc maymunu oynuyor.

ve son bir sey daha faviniz iki uc arkida iyi bur perfirmans sergiledi diye bu onu iyi yapmaz. iyi performanslarindan cok kotuleri var saka gibi resmen

Ü

Üye silindi 197

@sukuna+stormy sen saka misin konunun estetikle ne alakasi var??? QLSMWLMDLWKDOW saka gibi

hasta oldugu inandirici degilmis 😭😭 bu kadin sen ve senin gibiler yuzunden her hasta oldugunda ozur diliyor. karsinda insan yok robot var sanki dediklerine bak wodkwodkwodkwos

Ekli dosyayı görüntüle 2614 Ekli dosyayı görüntüle 2615
ya anlamakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz estetiğine mi laf etmişim tek dediğim belki şirketin açıkalamaları yalandır o göz olayını da örnek verdim çünkü verilebilecek en son örnek buydu of daha ne kadar anlatmaya çalışıcam size
sen de kızın doktorusun herhalde sakat olduğuna bu kadar eminsin ek olarak özür dilesin bi zahmet işini zorla yaptırıyorlarmış gibi davranıyo

onun icin soylemedim hasta oldugu inandirici degil estetik yaptirdi hastaligi bahane ediyo cart curt bunlar anca obsesif bir antinin soyleyebilecegi cumleler bunun icin attim
bu kadar savunmaya çalışmak da sadece obsesif bir fanın söyleyebilecekleri

Ü

Üye silindi 197

sen sevmiyo degilsin kendin de anti oldugunu itiraf etmistin ne cabuk unutuyosun kendi yazdiklarini 😭😭 evet hasta birine oyle dersen tam da o tipte cevaplarla karsilasirsin hadi bye
e tamam sevmiyorum işte daha önce de demişim hasta birine hakaret mi etmişim kaba sözler mi söylemişim madem böyle ben de sana senin gibi davranacağım hasta biri dediğin bütün partilerde full dans edip eğlenirken konu konser olunca kolunu bile kaldırmıyo 😭😭 çok üzücü kıyamam

dediklerime cevap veremeyince böyle mi saldırmayı seçtin ne hoş

elderun

Trainee
Tepki
109
Ben öyle hater değilim ama şu anlık bir durum değil ki bu,bp'i tanıdım tanıyalı jennie ile ilgili bu tür haberler çıkıyordu fakat dünya turu sonrası bu durum çok daha arttı.Bir de adı konmasa da jennie grubun merkez uyesi dusunun.Grup üyeleri de bir yere kadar idare edebilir yani kendi performanslarına mi odaklansınlar yoksa jennieye destek mi versinler onlar için de işi zorlaştırıcı bir şey bu.Videolardan birinde jennie diğer üyelerden uzak duruyor jisoo yanına gidiyor mesela orada bile kendisinden bir adım gelmemiş,rosenin uyardığı video için de örnek verilebilir mesela bor noktadan sonra ben üyelerin de bu duruma sinirleneceklerini düşünüyorum.Umuyorum bu aralarında jennie iyileşip daha iyi performanslar sergileyebilir.

Ü

Üye silindi 197

seninki sevmemek degil nefret etmek az efor diyorsun bu kizlar kac yil stajyerlik yapti caylak yillarinda da gayet kanitladilar kendilerini neyin az eforundan bahsediyorsun? hani sozde az eforla bu kadar basarili olmalari zoruna gidiyorsa otur sen de dersini calis basarili olursun 👍👍

jennienin ayni konserden baska bir videosu

jennienin dalgali ruh hali var mental sagliginin iyi olmadigi cok acik, bu performansina da yansiyor profesyonel olmadiginin biz de farkindayiz ama sen konuyu hasta degil estetik yaptirdiya getiriyorsun
herkes stajerlik yapıyo bu arada,kızlar 7.yıllarındalar ama 30 şarkıları var yazdıkları da yok 2 yıl yatıp arada şarkı çıkarıp influencer takılıyorlar gayet de az efor twicea bi bak istersen çalışmanın ne demek olduğunu görürsün bi de dersini çalış başarılı olursun derken sanırsınız kızlar 7-24 çalışıyorlar kaç yıllık grup senkronize bile olamıyo kaç kere pb yaptılar
attığın videoya gelince de yapmasını gerekeni yapmış zaten işi bu eline mikrofon aldı diye öv bi de
hala estetik diyorsun ablam şirketin her dediğine güvenmeyin yalan olabilir dedim son zamanlarda da göz altı olayı vardı ben de onu örnek verdim belki düşmedi başka şeyler oldu da öyle açıklamalar yaptılar dedim her şeye güvenmeyin dedim yani yazdıklarımı nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ki inanılmaz çarpıtıyorsunuz
üstelik ne kadar toleranslısınız böyle o zaman her meslekten kişiler ruh halini yansıtsın işine,doktorun hastası ölünce de üzgünüm iyi hissetmiyorum desin

Ü

Üye silindi 197

Sadece göz kısmı için araya gireceğim. Hayatında hiç pilates yaptın mı ya da pilates aleti gördün mü bilmiyorum ama tutunulması gereken yerlerde ve arabanın altında, pilates ağırlıklarıyla aleti birleştiren dört tane vida var. Tutunurken eli kaymış olabilir ki bu çok muhtemel, elleri terlemiş olabilir ve düşmüş olabilir, ki yarasının izi bile var. Bahsettiğinin aksine ışık dolgusundan ziyade ben bu yere çarpmış olabileceğini düşünüyorum. İz olmasa neyse diyeceğim ama iz var hani yazık günah ya
kesin düşmemiş mi demişim allah aşkına ya belki demişim belki tekrar mı okusanız olasılıktan bahsetmişim körü körüne inamaya karşı çıkmışım

ablam blackpinkin yayinlanmayan sizdirilmis veya baska sanatciya satilmis o kadar cok sarkisi var ki goren de kizlar kendisi istemiyor sanacak ygdeki her grup az geri donus yapiyor bu blackpinke ozel degil??? twicein bu kadar cok geri donus yapmalarindaki sebebi de secici olmamalarina bagliyorum ki onlardan bana ne
müziği bu kadar seviyorlarsa cover atabililer?? sanırsın şirket kızları zindanlarda tutuyo ne kadar özgür olduklarını çok net gördük diziden
e az dönüş yapıyolar işte çok çalışmış mı oluyo şirket izin vermeyince,üstelik konser provası bile yapmamışlardı doğru düzgün ilk konserleri çok kötüydü yani çalışmıyorlar işte bariz
twiceı da karşılaştırma için kullandım diğer grupların nasıl çalıştığını göstermek için 8-9 kişi olmalarına rağmen dansları gayet senkronize

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ü

Üye silindi 197

ben sana diyorum ki yg'deki tum gruplarin geri donusleri bu sekilde bu blackpinke ozel degil bu YG ILE ALAKALI BIR DURUM bu insanlarin sozlesmesi var kafalarina gore aa grup geri donusu yapalim diyemiyorlar anliyor musun
offf geri dönüş yapsınlar mı dedim müzikle çok ilgililerse cover paylaşsınlar özgürler dedim zaten şarkı yazamıyorlar isteseler de geri dönüş yapamazlar :d
konser provasına da izin verir herhalde şirket kızları yoksa 2 yıl zindanda mı tutuyorlar üstelik albüm zamanı dışında sizi gram umursamayan insanlar için fazla korumacı değil misin

Ü

Üye silindi 197

daha predebutta sarki yaziyorlardi nereye 'yazamiyorlarmis' sen mi karar veriyorsun yazamadiklarina bu yg altindaki kadin idollerin yazdiklari sarkiyi yayinlayamamalarinin en buyuk ornegi de cl

kizlar fanservis yapmak yerine olduklari gibi davraniyo ben de bunu tercih ederim. gelip bir idolun her sabah bana gunaydin yazmasi gram umrumda degil inan
evet ben karar veriyorum çünkü söz yazarlığı yaptıkları 5-6 şarkı var onda da allah bilir kaç kelimedir sen de pek eminsin yanlarındaydın herhalde
dediğim fanservis değil mesela rosenin fanları çok özledik diye ağlaması o kadar özlediyse yayın açsaymış bişe yapsaymış zindandan çıkamamış sanırım ek olarak abdde batıda bi olay olunca omg blinkı modundalar burda bişe olunca umursamıyorlar şimdi diyeceksin ki bi çok ünlü umursamadı zamanında onları da eleştirdim zaten konumuz kızlar olduğu için dedim

Ü

Üye silindi 197

bana yanlarindaydin herhalde diyorsun ama senin de pek farkin yok ayni sey senin icin de gecerli 5-6 sarki yazdiklarini nerden biliyorsun yanlarindaydin herhalde? kaldi ki sarki sozu yazma gibi bir zorunluluklari yok sektorde sarki sozu yazmayan bir suru idol var ama bunu sadece blackpinke gelince konusuyorsunuz samimiyetiniz 0 'evet ben karar veriyorum' sen kimsin
evet biliyorum çünkü kanıtları var yayınlananlar o kadar şirketin açıklamalarına güvenmediğimi söylediğime göre de imaj için onlar her gün şarkı yazıyo yalanını bile söyleyebilirler inanırım yani
sektörde yazmayan var zaten ama kimse onlar kadar popüler değil kimse onlar kadar az çalışmıyo kimse onlar kadar özgür değil oldu mu (jennienin şu ana kadar çıkan haberleri başka bi kadın idol için çıksa hayatı biterdi)
benim kim olduğumu konusuna gelince de körü körüne kızların her dediğine inanmamayı eksikleri olduğunu gösterme çalışan ama buna rağmen başkalarının fikirlerine tahammül edemeyen ve her şeye alaycı zorbalıkla karşılık veren birine laf anlatmaya çalışan kişiyim hem eleştirmekte serbest olduğumuzu sanıyordum ünlüler sonuçta bunu göze almaları gerek

Ü

Üye silindi 197

'başkalarının fikirlerine tahammül edemeyen ve her şeye alaycı zorbalıkla karşılık veren biri' burda bp hakkinda olumsuz da olsa elestiri yapan kimseye cevap vermeyip de niye sana veriyoruz once bunu dusun 👍 bye
çünkü sitede bpyi en çok sevmeyenlerden biriyim ve ben direk olanı söylüyorum siz de kabullenemiyorsunuz 👍🏻 üstelik kıza hakaret mi etmişim hastalığıyla ilgili dalga mı geçmişim hep olasılık üstüne konuşmuşum ki sizin jennie övmelerinize o sizin görüşünüz diyip karşı da çıkmamışım o yüzden düşünmesi gereken ben değilim gibi
o kadar yazdığım şeylerden sadece birer cümle alıp onlara cevap veriyorsun neden acabaa

Ü

Üye silindi 197

gozu nefretten baska bi sey gormeyen biri oldugun icin olabilir ne desem kabul etmeyeceksin zaten ugrasmak istemiyorum hele bana zorba dediginden sonra
en baştan beri alaycı cevap veren ben değilim tekrar oku istersen 😃 sen devam edince başladım
kızların beğendiğim yanlarını da söyledim daha önce bence siz görmek istediğinizi görüyorsunuz adım çıkmış da haberim yokmuş
grubun eksiklerini kabul etmeyen kimmiş acaba merak ettim şimdi :d

Ü

Üye silindi 197

eksiklerini söyleyim en büyük kız grubu en yetenekli grup diye geçinmelerine rağmen düzgün dans edemeyip sürekli pb yapıyorlar sadece adları söz konusu olduğunda performansa özen gösteriyorlar ki yine tamamen canlı değil fanları da sadece albüm zamanı hatırlıyorlar okey? tabi zorbalık görmedim çünkü öyle ortamlarım olmadı çok şükür