sunnfloweer
Rookie Idol
- Tepki
- 839
Jisoo, Taehyung, Minji, Hanni, Hoyeon bir 2023 Seul Paradise Art Festa için aynı masada görüntülendiler.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol@bbequitedontcry sen haric herkes enistesini kabullendiJisoo, Taehyung, Minji, Hanni, Hoyeon bir 2023 Seul Paradise Art Festa için aynı masada görüntülendiler.
sen deyince bende benzettim evet ğamcşsldeğğaOrtam biraz kına gecesi ortamına benziyor.
Rosé o haberi cikan adamla sevgiliymis demisti sitede biri hatta tweet floodu atmisti konu acayim bariinsan ister istemez jisoo ve taehyung jennie ile ilgili konuşmuşlar mıdır diye düşünüyor ne konuşmuşlardır acaba filan diye düşünsenize jisoo bo hyun jennie v lisa frederic couple datene çıkıyorlarmış
haberi çıkan adam kim ya neyi kaçırdım benRosé o haberi cikan adamla sevgiliymis demisti sitede biri hatta tweet floodu atmisti konu acayim bari
aynı yaştalar diye biliyorum ikiside 95 liJisoo ondan büyük değil mi
haberi çıkan adam kim ya neyi kaçırdım ben
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
aynı yaştalar diye biliyorum ikiside 95 li
V şi diyordur bence aynı yaşta oldukları içinGidip baktım aynı yıl doğmuşlar. Kendinden küçüklere de enişte denmez mi gene de?
Bilmediğimden soruyorum kendimizden küçüklerde eniştemiz olmuyor mu?Olmuyorsa onlara ne diyoruz🫣Jisoo ondan büyük değil mi
büyük bir çoğunluk bunu idolüme zorla paylaştırdılar filan der hiç gerek yok bence o yüzden cxğmfşeşsixisŞöyle şeyleri hep böyle videolardan görmek yerine direkt idollerden görsek keşke. Hani düşünsenize ikisi bir selca paylaşsa Kpop stanı da bir yerden bunlara alıştırmak lazım ne bu böyle hep gizli gizli takılacak mı bunlar
beni böyle başlıklara etiketlemeseniz olur mu şu şekil bi keder çöküyo bana@bbequitedontcry sen haric herkes enistesini kabullendi
ah keddym dünya hassas shipperlar için cehennemBeni de
Bunu görmüştüm de yg 'özel hayat' deyince insan arada kalıyor. Aslında büyük ihtimal üyelere ilişkilerini açıklamak isteyip istemediklerini soruyorlardır o doğrultuda bu özel hayat bahanesi çıkmış oluyor ortaya üyeler isteyince rahatça onaylanabiliyor bence Jisoo da bunu gördük. Rosé istememiş olabilir yani. Ortada hiç böyle bir şey de olmayabilir tabiYG, Rose ve Kang Dong Won'un sevgili olduğu söylentilerine "özel hayat" diyerek yanıt verdi
Blackpink Rose ve aktör Kang Dong Won'un aralarında 16 yaş farkla sevgili olduklarına dair spekülasyonların ortasındanetizenturkey.net
Al haberi bu ama hemen sonra yalanlanmisti
Acacagim simdi hepsini okudumA umarım açarsın bununla ilgili başlık.
of cidden çok komik bu söylemlerŞey Kore'de büyük bir skandal patlamış da, onu ört bas etmek için hep bunlar
jennie uzun ilişkisini yaşarken bizim 2 aylık ilişkiye olan sadakatimizJenKai'yi aşamadık dimi?
Onların bile aştığı şu ilişkiyi biz niye aşamadık ya? Ara sıra gelecekte farklı kişilerle evlenip yuva kuracaklarını hayal edip, dertleniyorum. Kendim ayrılsam bu kadar düşünmem üzerine.
@bbequitedontcry ı toparlayamayızdüşünsenize jisoo bo hyun jennie v lisa frederic couple date ine çıkıyorlarmış
bir şeyi 40 kez söylersen olur derler @Vankedisi🐈 pes etme✊️Vazgeç artık vankedisi
gecenin best coupleıRose de Suzy ile gelsin.