Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Jungkook Ve Dövmeci Kız Olayı

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Fotoğrafı atacak var mı?
Dur bakayım bulmayi deneyeyim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafı atacak var mı?

Al bu linkte var

Ü

Üye silindi 187

Takip ettiğim bir saseng grubundan kız bu ikilinin sevigli olduğunu ama bu kızın çok kötü bir kız olduğunu söylemişti.JK'un bu kızla adı anılırken yaptırdığı dövmelerini şu an sildirtmiş veya başka şekillere dönüştürmüş olması bence bu iddayı güçlendiriyor.

Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bence değillerdi kızın hemen sevgilisi çıktı ortaya. Ama bu videoları ben kız tarafından sızdırıldığını düşünüyorum çünkü kız konuyu asla kapatmadı. Jk ve kızda zaten Kore’ye göre rahat tipler.
Bilmiyorum ya ben asya dizileri izlerken bazen asiri duygusal yerlerde bile sarilmiyorlardi o yuzden garip gelmisti

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Bilmiyorum ya ben asya dizileri izlerken bazen asiri duygusal yerlerde bile sarilmiyorlardi o yuzden garip gelmisti
Jk’nin Kore’ye göre rahat biri olduğunu biliyoruz zaten kız bana hep chaeyoung vibeı vermişti. O kalıpları kıran çevresini umursamayan insan modeli. Dövme sildirtme olayı da bence sevgili olduğundan değil güvendiği biriydi hep yakın davrandı ama sonra kızın yaptıkları sürekli jk’yi linçletti. Gruba laf geldi. Bts üyeleri grubu kendi önüne koyan insanlardan. İhanete uğramış gibi hissettiğini düşünüyorum. Çünkü bighit konuyu kapattı ama kızın tavırları bundan prime döndü

Ü

Üye silindi 244

ben bildiğimi direkt yazayım. söylentiler diyor ki sadece arkadaştılar ama sonra kız jk'e ilgi duymaya başladı ve tarzını bile değiştirip jk'in sevdiği şekilde giymeye çalışmış bir ara. ama jk sadece arkadaş olarak görüyordu onu. muhtemelen her konu dindiğinde kızın ve arkadaşlarının yeniden konuşması arkadaşlıktan da soğuttu.

• Beğen
Reactions: ask