Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop Hakkında Garip\Tuhaf Düşünceleriniz?

lavanta

Trainee
Tepki
195
Daha çok küçükken yada olgunlaşmamış iken olan garip Kpop düşünceleriniz neler?

Ben ergenliğin başında K-pop ile tanıştım ve 9 yıldırli bu nalet sektördeyim. Bu yüzden neredeyse her şeyini gördüm. Küçükken en büyük kız grubunun bir üyesi olmak isterdim. Çocuklar ile aram iyi olduğu için lider de olmak isterdim. En az 4 dil bilmeyi de isterdim tabi. Herkesin ilgisinin de üstümde olmasıni istemek de cabası

Sonra fikirlerim değişti iki üç sene önce. Ne kadar zor olduğunu anlayınca bu sefer Kore'ye gezi için giden ama en büyük erkek grubunun üyesi ile Gangnam'da yada Han nehri'nde karşılaşmayı düşünmeye başladım. Tutkulu bir ilişkimiz olmasını istedim 🤭 🤭🤭 Tabi daha bir sürü saçmalık ama sizin gözünüzde masum kalmak için söylemeyeceğim 😶🤭🤭

Neyse sizin de eminim böyle düşünceleriniz olmuştur. Sizinkiler neydi?????

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,926
İtiraf: Kendi şirketim var SLLSLDKFKKCNC ama kafamda😭😭Hatta bir grup var o grubun 4 yıllık CB programını falan belirledim işsizlikten.Ama güzel grup oluşturmuşum gerçekten su anda Kore'de New jeans ve Ive nin gerisinde kalsakta Kore'nin sevdiği gruplardan biri.Yavas ama sağlam adimlarda hem international da hemde korede ilerliyoruz.Birde japonyada en unlu 4th gen grubu baska ne olsun.Bu arada tek grup yok 2nd Gen den beri toplam 6 grup oluşturdum(sizofreni degilim)

Konu Sahibi
L

lavanta

Trainee
Tepki
195
Bence bir çok kpop hayranı (genel olarak küçük yaşta ilgilenmeye başlayanlar) idol olmak istemiştir 😔 En karanlik sirrimdi bu resmen actim rahatladim ayol
Ay küçükken her şey bize ne kadar güzel geliyormuş
Yakışıklı erkekler, ün, para , populerite
Daha sonra gerçekleri öğreniyoruz tabi karanlık tarafını
Sponsor adı altında idollere yapılan cinsiyeti fark edilmeksizin şeyler falan 😶

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
İtiraf: Kendi şirketim var SLLSLDKFKKCNC ama kafamda😭😭Hatta bir grup var o grubun 4 yıllık CB programını falan belirledim işsizlikten.Ama güzel grup oluşturmuşum gerçekten su anda Kore'de New jeans ve Ive nin gerisinde kalsakta Kore'nin sevdiği gruplardan biri.Yavas ama sağlam adimlarda hem international da hemde korede ilerliyoruz.Birde japonyada en unlu 4th gen grubu baska ne olsun.Bu arada tek grup yok 2nd Gen den beri toplam 6 grup oluşturdum(sizofreni degilim)
Ben de kendime göre her kategoride en iyi olan kişileri alıp bir grup oluşturmuştum hem kız hem erkek için. Kızda Ning2, Lisa, Jennie ve Wony. Erkekte Jongho, J-hope, Suga ve Lee Know

Konu Sahibi
L

lavanta

Trainee
Tepki
195
Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum HYBJXC
Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor
Ay lütfen anlatttt😭😭😭😭 anlat da eğlenelim bugün ki kaostan sonra 🤭

Ah birde reenkarneye inanmasam da Kore manhwalari yüzünden bir ara reenkarne olmak istiyordum. Deli gibi zengin olup çoğu erkek idollerle tek gecelik ilişki, flört gibi şeyler denerdim of of neymisim ben 😶

Konu Sahibi
L

lavanta

Trainee
Tepki
195
Birkaç cringe ortaokul anımı anlatayım kpop konusunda. Benim ortaokulda bir arkadaşım grubum vardı. Onlarla eğer bir grubu stanliyorsak o gruptan bir bias seçiyorduk. Ama aramızda adı koyulmayan tuhaf bir kural vardı. Örneğin bts'ten taehyung benim biasımdı. O yüzden onu başka hiç kimse övemez yakışıklı dahi diyemezdi, her gördüğümde onu ben övecektim ve içeriklerini ben takip edecektim mxmxmxm Taehyung benim, jungkook M'nin, jimin ve jhope N'nin diye gidiyordu bu olay. Kimi seçtiysen o artık sana ait. Seçemediysen kalanları sen alırsın mesela sona suga kaldıysa bias'ı olmayan onu mecbur alır gibi, o yüzden hemen birini seçmeliydin kzmxmxmx inanılmaz kötü yazarken fenalık geçirdim. Ama bu oppacılık değildi bu arada çünkü başka idollerle
shipliyorduk rahat bir şekilde. ( Taehyung'a ne kızlar bakmıştım o zamanlar kdmdmdm) Jungkook'u da çok beğeniyordum ama onu benden önce başka bir arkadaşım aldığı için rahat rahat söyleyemiyordum ilgilendiğimi jdjdmdmd Böyle bir sürü grup vardı bizde; ss501, vixx, Exo, infinite, got7, bts, seventeen diye gider bu böyle. Daha çok grup vardı ben bile hatırlamıyorum ama hiç kız grubu yoktu çünkü o zaman kız gruplarının hepsini twice stilinde sandığımız ve hoşumuza gitmediği için hiç bakıyorduk taa ki bp çıkış yapana kadar. Daha ergenlikten kalma çok rezil anılarım var anlat anlat bitmez, hocalar bile bıkmıştı bizim bu kpop sevdamızdan, o kadar yoğun yaşıyorduk kpopu o zamanlar neyse ki atlattık o günleri ndmxmmx
Of bir an gerçekten ben de senin arkadaş grubunda olduğumu düşündüm
Kpop'ı arkadaşlarıma tanıtan bendim ondan en hep en popüler üyeleri ben alırdım bu yüzden çok kavga etmisligim oldu onlarla Allah affetsin
Yeni bir grup kesfettigimizde kız idollerle shiplerdim ama arkadaşlarım hayır o benim hayır o benim diye deli danalar gibi dolasirlardi bende sevdiğim shiplerin editlerini izlerdim köşede
Bir kaç yıl sonra arkadaşlarımla buluşunca hala takintilarinin devam ettiğini de gördüm umarım şuan iyisindir canım kendine gelmisindie 🤭🤭🤭🤣🤣

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Baekhyunla kesin evleniriz diye düşünüyordum bu öyle hayal gibi değildi ama basbaya düşünüyordum dnjsjz birlikte kanadada yasayacaktik iki tane çocuğumuz olacaktı ben bir şekilde Kore'ye gidip eşsiz ötesi güzelliğimle baeki tavlicaktim beraber papparaziden kacacaktik.

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,350
Bu b
kpop reaction videolarını gerçek sanıyordum küçükken şu tarz videolardan bahsediyorum
Bu vidroları bende gercek sanıyordum snsnms 😂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Benim sanırım o kadar ağır gecmedi. Arkadaş grubumdan herkes kpop seviyordu. Benim de biasım sugaydı. Bana sen sugayla evleneceksin falan diyorlardı 🫣 Saçmalama falan diyordum ama dinlwmiyorlardı bende bi süre sonra bıraktım, uğrasmamak icin sesimi çıkarmıyordum. Bi ara bi arkadaşım Tae ile ciddi ciddi evleneceğini zannediyordu snsksjsj

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Birkaç cringe ortaokul anımı anlatayım kpop konusunda. Benim ortaokulda bir arkadaşım grubum vardı. Onlarla eğer bir grubu stanliyorsak o gruptan bir bias seçiyorduk. Ama aramızda adı koyulmayan tuhaf bir kural vardı. Örneğin bts'ten taehyung benim biasımdı. O yüzden onu başka hiç kimse övemez yakışıklı dahi diyemezdi, her gördüğümde onu ben övecektim ve içeriklerini ben takip edecektim mxmxmxm Taehyung benim, jungkook M'nin, jimin ve jhope N'nin diye gidiyordu bu olay. Kimi seçtiysen o artık sana ait. Seçemediysen kalanları sen alırsın mesela sona suga kaldıysa bias'ı olmayan onu mecbur alır gibi, o yüzden hemen birini seçmeliydin kzmxmxmx inanılmaz kötü yazarken fenalık geçirdim. Ama bu oppacılık değildi bu arada çünkü başka idollerle
shipliyorduk rahat bir şekilde. ( Taehyung'a ne kızlar bakmıştım o zamanlar kdmdmdm) Jungkook'u da çok beğeniyordum ama onu benden önce başka bir arkadaşım aldığı için rahat rahat söyleyemiyordum ilgilendiğimi jdjdmdmd Böyle bir sürü grup vardı bizde; ss501, vixx, Exo, infinite, got7, bts, seventeen diye gider bu böyle. Daha çok grup vardı ben bile hatırlamıyorum ama hiç kız grubu yoktu çünkü o zaman kız gruplarının hepsini twice stilinde sandığımız ve hoşumuza gitmediği için hiç bakıyorduk taa ki bp çıkış yapana kadar. Daha ergenlikten kalma çok rezil anılarım var anlat anlat bitmez, hocalar bile bıkmıştı bizim bu kpop sevdamızdan, o kadar yoğun yaşıyorduk kpopu o zamanlar neyse ki atlattık o günleri ndmxmmx
Aynısını yaşamıştım uzun bir süre exo takip edemedim bunlar yüzünden xabsnmsmdmd ben beast takip ederken çok mutluydum ama suho ve sehun da takip etmek istiyordum bts'ten jk de bakmak istiyordum ama yasaktı(salakmisim)

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Bir delulu olarak idollerin stilistiyim pinterestte gördüğüm kıyafetleri kime giydirirdim diye düşünüyorum anneannemle kumaş bakmaya gittiğimizde bu kumaş şuna buna uyardı diye düşünüyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bir de "oppa"yı herkese denen bir şey olduğunu sanıyordum