- Tepki
- 2,105
SHINee bebeklerim ve inanılmaz şarkıları Lucifer... Lisedeki kuzenim kendi arkadaşlarından duymuş, diğer kuzenlerimize de K-pop'ı yaymış ve yaşadığım şehre ziyarete gelince daha ortaokul öğrencisi olan bana da klibi izletmişti. Taemin'i çok sevdiğini söylemişti o ama Taemin'in uzun saçları sebebiyle toxic e*kek tepkisi verip "kız mı ya bu ehheeuehuehueeu" demiştim. Sonra kuzenim bana birini seçmemi söyledi ve Lucifer klibindeki en yakışıklı kişi bence Jonghyun'du. Ama sonrasında Ring Ding Dong'la tanıştım ve Minho aklımı çeldi. Kısacası K-pop kariyerime Minho biased olarak başladım.
Bir de Ring Ding Dong'dan önce miydi sonra mıydı hatırlamıyorum, f(x)'in Hot Summer klibini izletmişlerdi kuzenlerim bana. İki grup da 5 üyeli olduğundan (ne alakaysa) her erkek grubunun onlara bağlı bir de kız grubu olduğunu falan düşünmüştüm. KLJDGLDK Yani f(x)'i görünce "Az önceki grubun kız versiyonu mu bunlar?" demiştim. KLJDGHKL 180 IQ Kayısı...
Neyse, lisedeki kuzenim ve daha küçük olan kuzenlerimin haftasonu ziyareti sona erdiğinde ve "üff bu ne yha ben tokio hotelciyim, rockçıyım ben abiii" triplerim de (12 yaşındasın be kızım...) bitince bi baktım Youtube'da SHINee kliplerini aratıyorum. Sonra Minho biased Shawol oldum işte.
İlk izlediğim Kore dizisi de, - thanks to Choi Minho - To The Beautiful You'dur bu yüzden.