Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

K-Pop Ile Nasıl Tanıştınız?

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105

SHINee bebeklerim ve inanılmaz şarkıları Lucifer... Lisedeki kuzenim kendi arkadaşlarından duymuş, diğer kuzenlerimize de K-pop'ı yaymış ve yaşadığım şehre ziyarete gelince daha ortaokul öğrencisi olan bana da klibi izletmişti. Taemin'i çok sevdiğini söylemişti o ama Taemin'in uzun saçları sebebiyle toxic e*kek tepkisi verip "kız mı ya bu ehheeuehuehueeu" demiştim. 🥲 Sonra kuzenim bana birini seçmemi söyledi ve Lucifer klibindeki en yakışıklı kişi bence Jonghyun'du. Ama sonrasında Ring Ding Dong'la tanıştım ve Minho aklımı çeldi. Kısacası K-pop kariyerime Minho biased olarak başladım.

Bir de Ring Ding Dong'dan önce miydi sonra mıydı hatırlamıyorum, f(x)'in Hot Summer klibini izletmişlerdi kuzenlerim bana. İki grup da 5 üyeli olduğundan (ne alakaysa) her erkek grubunun onlara bağlı bir de kız grubu olduğunu falan düşünmüştüm. KLJDGLDK Yani f(x)'i görünce "Az önceki grubun kız versiyonu mu bunlar?" demiştim. KLJDGHKL 180 IQ Kayısı... (y)

Neyse, lisedeki kuzenim ve daha küçük olan kuzenlerimin haftasonu ziyareti sona erdiğinde ve "üff bu ne yha ben tokio hotelciyim, rockçıyım ben abiii" triplerim de (12 yaşındasın be kızım...) bitince bi baktım Youtube'da SHINee kliplerini aratıyorum. Sonra Minho biased Shawol oldum işte.

İlk izlediğim Kore dizisi de, - thanks to Choi Minho - To The Beautiful You'dur bu yüzden. 💜

Hasbully

Trainee
Tepki
154
Yıl 2016 1D dağılalı bir kaç ay olmuş o yüzden içten içe çok üzgünüm. Arkadaşım ehliyetini aldıktan 1 ay sonra babası ona kırmızı bir araba almıştı. Kızın daha uzun yol deneyimi yokken 7 kız bizim yazlığa gitmeye karar verdik hayatımın en korku dolu yolculuğuydu akfjskjkg Neyse işte yazlığa vardıktan sonra nostalji dans partisi yapalım dedi biri önce 1d eski şarkıları ile başladık ardından Hepsi, harlem shake, mustafa sandal, gökhan özen, tarkan en son Gangnam style açtık youtube otomatik oynatıcı açık olduğu için PSYdan sonra Blackpink whistle çalmaya başladı. Lan dedim oha bu kızlar ne böyle dkfksg Gangnam style saymazsak daha önce hiç kpop şarkısı duymadığım zamanlardı. 10 gün yazlıkta kaldık eve döndüğüm gibi BPi aramaya başladım ama grup ismini unuttuğum için bulmam zor oldu. Zar zor bulduktan sonra whistle ve boombayahı dinledim o zamandan beri fanlarıyım

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
2018 yılında dream TV kanalı vardı orada belli saatlerde ve günlerde kpop şarkıları çalıyordu. Benim de çok hoşuma gidiyordu ve hep izliyordum. Müzikleri, kıyafetleri,dansları falan ama hâlâ kpop nedir bilmiyordum. Birgün BTS İdol şarkısı çaldı o sıra mutfakta bulaşık yıkıyordum şarkı geldi baya bir hoşuma gitti. Sonra araştırmaya başladım. Diğer şarkıları da çok güzeldi. Sözleri , klipleri çok hoşuma gidiyordu.analizlerini yapan yt kanalları vardı onları sürekli izliyordum. Baya hayran olmuştum BTS 'e. Sonra diğer kpop gruplarını araştırdım. Blackpink,twice, ateez, gidle, Monsta X, Kard ... ve daha fazlası. Hâlâ da kpop dinliyorum.

Son düzenleme:

robloxpro

Trainee
Tepki
128
2017 yılında 11 yaşında felandım o zamanlar animation memeler çok yaygındı ytda. ice cream cake animation meme vardı orada şarkı çok havalı gelmişti. sonra algoritma twice-ttyi önermişti o zamanlar tam aradığım türden tatlış bir şarkıydı. 1 yıl sadece bu iki şarkıyı dinledim durdum sonra blackpink dddd ve twice y or y rastgele dinledim oradan tamamen içine girdim

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Not today zamanlarında sanki
Yok o kadar eski değil Bilbaord ta ilk ödüllerini aldıktan sonra ama DNA çıkmadan önceydi 2017 falan bende tam hatırlamıyorum bir süre fanlık yapmak yerine sadece videolarını izlemiştim Twitter veya ınstagramım yoktu sevmiyorumdum sosyal medya ama sırf onlar için açmıştım 😂

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Yok o kadar eski değil Bilbaord ta ilk ödüllerini aldıktan sonra ama DNA çıkmadan önceydi 2017 falan bende tam hatırlamıyorum bir süre fanlık yapmak yerine sadece videolarını izlemiştim Twitter veya ınstagramım yoktu sevmiyorumdum sosyal medya ama sırf onlar için açmıştım 😂
Bende 2020 sonrası tarihler karıştı 2017 çok yakın geliyor mesela 2014 falan da 5 sene öncesi gibi o yüzden zamanları tutturamiyorum mlsf cabsnsnnsnsm