Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru K-Pop Vokal Grubu Kursanız Hangi Idolleri Gruba Alırsınız?

Ü

Üye silindi 189

amacınız kpop sektörünün gördüğü en iyi iyi vokal grubunu kurmak. biaslarınızı bir kenara bırakın ve kadın erkek fark etmez en iyi vokalistlerle grubunuzu kurun. ben başlıyorum

güçlü vokaller için:
snsd taeyon
exo baekhyun
hyolyn
fx luna

ses tonu güzel, eşsiz ve sesi güçlü vokaller için:
lee hi
bol4 ahn jiyoung

siz ne yapardınız?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
amacınız kpop sektörünün gördüğü en iyi iyi vokal grubunu kurmak. biaslarınızı bir kenara bırakın ve kadın erkek fark etmez en iyi vokalistlerle grubunuzu kurun. ben başlıyorum

güçlü vokaller için:
snsd taeyon
exo baekhyun
hyolyn
fx luna

ses tonu güzel, eşsiz ve sesi güçlü vokaller için:
lee hi
bol4 ahn jiyoung

siz ne yapardınız?
Exo cheni unutmayalım genelde hareketli sarkilar dinleyen biri olarak spotifyda denk geldiginde beni bile kendine baglayan bir ses😭 Harika onun disinda Rosé'nin vokali cok guclu degil ama chen ve baekhyunla uyumlu olurdu diye dusunuyorum buraya katilabilir dinlemesi çok tatlı olur

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Listende yazdığın çoğu kişi sevdiğim kişiler.Orada Minhyun ve Kihyun görünce istemsizce mutlu oldum. 😅
Kihyun'un sesi mükemmel ya. Burada sesine aşık oldum adamın. Günlerce beynimde çaldı
Minhyun'un Universe şarkısı çok güzel. Şarkı ve sesi huzur verici. Benim için hiç eskimeyecek şarkılardan hâlâ da çok severek dinliyorum.
Happy Korean Drama GIF by The Swoon

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Erkek gruplarından EXO zaten CBX ile öyle bir grup kurmuş. Yanlarına Kyungsoo ve Suho'yu da ekleyince Kpop'ın en iyi vokal gruplarından biri çıkıyor zaten ortaya. Kız gruplarından ise GG TTS ile en iyi vokal gruplarından birini oluşturmuş. Ama farklı isimler eklersek benim listem:
Kyungsoo
Chen
Baekhyun
Wendy
Onew
Lee Hong Gi
Tiffany
Taeyeon
Kalabalık ama çok güçlü bir vokal grubu olur bu isimler.