- Tepki
- 7,306
Ay bu arada ben Öptüğü Piyano'yu da yazmıştım oraya ama eklenmedi galiba @Prenses Ciklet ne olursun Öptüğü Piyano'yu da ekleGerçekten ikonik olaylar arasına girmesi gereken bir başlık:
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAy bu arada ben Öptüğü Piyano'yu da yazmıştım oraya ama eklenmedi galiba @Prenses Ciklet ne olursun Öptüğü Piyano'yu da ekleGerçekten ikonik olaylar arasına girmesi gereken bir başlık:
Tamam prensesim sen yeter ki iste, hemen deniyorum.Bal ağa rica etsem kısa bir özet geçebilir misin? Olayı o kadar unutmuşum ki.
Sağ ol prensesGüzel mi süper mi? Hemen ekliyorum.
Çember daralsın daralmasına da, sanki en sonunda çemberde sadece sen kalacaksın gibi? lsghdlıhjkldfgkl2 haftadır tüm üyeleri inceliyorum. Çember daralıyor. Bulaacaam seni bebekli insan
Ay evet birde kim olduğu aciklanmamistiForumu bir ara karıştıran arkadaş sende ayrıldın mı forumdan?
Pat diye burda biten sayın ziyaretçi bir çılgınlık yapıp üye olmaya ne dersin?
Bulunamadi11 sayfa varda okumadım üşendim o yüzden kimmiş bu bebeği olan user bulunabildi mi?
Hala merak ediyorum kim olduğunu bir trol olayıydı belki.... evet birde kim olduğu aciklanmamisti
Bulunamadı o gün aktiflik tavan yapmıştı resmen çok iyiydi sksk aktif userleri bile tek tek incelemiştik sjsjsj11 sayfa varda okumadım üşendim o yüzden kimmiş bu bebeği olan user bulunabildi mi?