- Konu Sahibi
Konu Sahibi
Anonymous (32c2)
Gerçekten bulunamadı mı halen hsjsjsnsnsj abla biraz daha ipucu plsssss
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlYok böyle bir hikaye yegenim kandırdılar biziGerçekten bulunamadı mı halen hsjsjsnsnsj abla biraz daha ipucu plsssss
Demek bu gece hüzün var haYok böyle bir hikaye yegenim kandırdılar bizi
NEE ABLA BEN SENİN YAZILARI OKURKEN AKLIMA HIÇ ÇOCUKLU OLABİLECRĞİN GELMIYORDU ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNEvet kızım var ama ben değilim.
Skskksksksks bence abi demek daha doğruNEE ABLA BEN SENİN YAZILARI OKURKEN AKLIMA HIÇ ÇOCUKLU OLABİLECRĞİN GELMIYORDU ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN
NE BİR DE ERKEK Mİ OHASkskksksksks bence abi demek daha doğru
Snsksndkwdhwk ben biraz yeniyim, daha yeni yeni fikrim oluyor buradaki kullanıcılar hakkında ama hiç beklemiyordum ciddennBen de böyle olmuştum
Valla bulmak çok zor@Haney 🍯 başdedektifimizdi ama bulamadı neyse sana güveniyoruz
valla beraber halledicez artik bi sekilde 🥹🥹@@Haney başdedektifimizdi ama bulamadı neyse sana güveniyoruz
Ay cidden miSana da güveniyorum Balkızım,hala ümidim var
P ile başlayan bütün kullanıcıları saymak gerekben konuyu açan anonim
bu olayı forumdan biri daha biliyr tek ona demiştim
baş harfi P ile başlıyorr
@peamiess @peonywaldorf @peterpan @Prenses Ciklet @professor @pinar @Pink Panther💗 @Polly @ponçik lisa @popybom @ParkAlmitharaP ile başlayan bütün kullanıcıları saymak gerek
Bir de @ponywinx var ama o banlı@peamiess @peonywaldorf @peterpan @Prenses Ciklet @professor @pinar @Pink Panther💗 @Polly @ponçik lisa @popybom @ParkAlmithara
Benim bulabildiğim bu kadar
O zaman @peterpan @Prenses Ciklet ve @ponywinx kalıyor. Pony banlı. Peter de uzun zamandır aktif değil. Bence o mesaj prensesin bir oyunuydu, öyle mi @Prenses Ciklet250 mesajın altında olanları da elemeliyiz Balkız
Hmmm anladım Aykız'ım. O zaman dediğin gibi hedef şaşırtıyor olabilirCiklet demişti ama en başından beri ben yspmadım diye,bence anonim hedef şaşırtıyor kskskskmsö
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sadece beyaz çikolata mevzusundaki konuşmaları Ciklet ve Bloom yapmıştı
ben acaba peterpan mi diye düşünüyorum çünkü son görülmesi açık değilO zaman @peterpan @Prenses Ciklet ve @ponywinx kalıyor. Pony banlı. Peter de uzun zamandır aktif değil. Bence o mesaj prensesin bir oyunuydu, öyle mi @Prenses Ciklet
İnan ben de şüpheleniyorum ama uzun zamandır karşılaştığımızı hatırlamıyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu başlıkta kaç kere etiketlenmesine rağmen gelip cevap vermedi (üşendim tek tek bakmaya)ben acaba peterpan mi diye düşünüyorum çünkü son görülmesi açık değil
Ay benim Türkçe ve beyin şako mu yaa, üç kere düzenledim bu kelimeyihatırlamıyorum.