Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
Sosyal medyada yine bu durumu sorgulayan insanlar görünce kendimce fikrimi belirtmek istedim.Kapalı insanların bu kadar Kpop ve Kore hayranı olma sebebi büyük ihtimalle baskıcı ve muhazafakar ailesi olma ihtimalerinin daha yüksek olması.Hem orta okulda hemde lisede böyle arkadaşlarım vardı hatta onlar sayesinde Kpop la içli dışlı olmuştum ben sadece müziklerini dinlerken onlar idollerin herşeyine hakimdi genelde hem sosyal hayatlarında hemde notları konusunda aileleri hep daha baskıcı olurlardı hatırlıyorum ortaokulda sevgili ve arkadaş çevresi yaparken bunlar hep arkadaşlarım için tabuydu aileleri dışarı çıkmalarına ya da bir hobi edinmesine izin vermiyorlardı onlarda evindeki kdrama oyuncularını ve Kpop idollerini takip etmek tek eğlenceleriydi kendi ülkelerinden çok Kore kültürüyle daha içli dışlılar bu yüzden bu kadar Koreli erkek arkadaş istemeleri normal geldi.Kapılı kadınların Koreli erkekler arasında bu kadar rağbet görmesinin nedeni büyük ihtimalle her ne kadar gelişmiş bir ülke olmalarına rağmen hâlâ türk erkeklerinden farksız muhafazakar düşüncelere sahip olmaları.müslüman ve kapalı olduğuna göre erkek eli değmemiştir düşüncesi