Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lisa Ve Frederic Arnault

Ü

Üye silindi 189

uuuuuuu kpop sevgili soylentileri kadar sevdigim bir sey olmadigini soyleyip losa ve bogum postu atmistim simdi sirada lisa ve frederic var.

frederic lvmh sahibinin oglu aka dunyanin en zengin adaminin oglu. lvmh markalarinin etkinliklerine katiliyor daha once diger bp uyeleriyle de goruntulendi ama en cok lisayla goruntuleniyor ve ikisi baya yakin gibi. tabiri caizse lisa nerede bu adam orada. hatta aylar once marka sahipleri japonyada sanirim yemek icin toplanmisti. lisa cok alakasiz ama orada fredericle gorulmustu.

her neyse bence cok olasi degil ama cogu kisinin bunun hakkinda konustugunu gordum o yuzden yazmak istedim. siz ne dusunuuorsunuz?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Futbolcular ve iş adamı oğullarının mankenlerle, şarkıcılarla gönül eğlendirmek için sevgili olduğunu 1000 yıllık magazin birikimime dayanarak söyleyebilirim. O yüzden Lisa'nın böyle adamlardan uzak durması en iyisi.
Futbolcu ilişkileri aşırı komik ya aldatılıyor ya aldatıyorlar. Ya da önce aldatıp sonra aldatılıyorlar ya da çocukluk aşkları. Arası yok hiç

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Şdhwlfhelfjeofj Çocukluk aşkı denince direkt akılda Messi-Antonella canlanıyor. Sonra Messi Antonella'yı kadın hamileyken striptizci ile aldatıyor😭 Futbolcular en rezil erkek cinsi olabilir.
Oha ne ne? Mesai yapmaz öyle bir şey. Ya o adam çok seviyor gibiydi. Püh sıfatına. Bende gs de mertines ve eşini biliyorum. 16 senedir mi ne birliktelermiş. Bebekleri aşırı şirin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

Şdhwlfhelfjeofj Çocukluk aşkı denince direkt akılda Messi-Antonella canlanıyor. Sonra Messi Antonella'yı kadın hamileyken striptizci ile aldatıyor😭 Futbolcular en rezil erkek cinsi olabilir.
ne aldattı mı abii bu adamın böyle olduğunu bilmiyordum yakıştıramadım mankenlerle fotoğraf çektirirken bile dümdüz duruyo karısından ve futboldan başka bir şey bilmiyo gibiyidi inanmak istemiyorum
ek olarak karısı da masum değil messiyi ilk reddediyo sonra adam ünlenip para kazanmaya başlayınca kız sevgilisinden ayrılıp messiye geliyo :d

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

Futbolcu ilişkileri aşırı komik ya aldatılıyor ya aldatıyorlar. Ya da önce aldatıp sonra aldatılıyorlar ya da çocukluk aşkları. Arası yok hiç
aklımda tek isim canlanır icardi… abi tamam aşkın olayım da en yakın arkadaşının karısıyla da evlenmezsin ya neyse yine de gsye katkılarından dolayı aşkın olayımm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Messi'nin aldatma mevzusu globalde hemen üstü örtüldü ama Arjantin ve İspanya basınında bayağı gündem olmuş haber. Barcelona o zaman çok güçlü kulüptü. Bence onlar basını yönetip haberin yayılmasını engelledi.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evet gerçek maalesef fotoğraf da var

Evet Antonella hatta sevgili olduğu adamdan ayrılıyor Messi ile birlikte olmak için🤡
güvendiğimiz dağlara kar yağdı kimseye güvenemeyecek miyiz biz

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
aklımda tek isim canlanır icardi… abi tamam aşkın olayım da en yakın arkadaşının karısıyla da evlenmezsin ya neyse yine de gsye katkılarından dolayı aşkın olayımm
O kadında öyle bir büyü var ki. Sadece evlenme de değil hemen 2 çocuk yapmışlar. Birde diğer adamdan olan 3 çocuğu da aşırı babalık yapıyor. Açık ilişkileri var. Kimle olurlarsa olsunlar birbirlerine geri dönüyorlar resmen