Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Maddi Olarak Her Şeye Nasıl Yetişiyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 424

Daha az para harcamak istiyorsan diğer yerlerden kısmaya çalışman daha iyi olur kaynak eksikliği çekmen daha büyük sorunlara sebep olabilir gerçi ailenin durumunu bilmiyorum belki yeterli kaynağı almanızda zor olabilir ama zaten buradakiler yazdı pdf,fotokopi gibi şeylerden yararlanarak masrafları kısabilirsin bide youtube'da soru çözüm videoları veya konu anlatımı videolarındaki soru çözme kısımlarında videoyu durdurup ilk kendin çözersin bu şekilde masrafları kısabilirsin MEB kazanım testleri falanda var onlarıda çözmen işine yarar, tanıdıklarından eski ya da kullanamadıkları test kitaplarını alırsın. ( gerçi bunların neredeyse hepsi daha önceki yorumlarda zaten yazıldı )
 
Katılım
5 Ağu 2023
Mesajlar
5
Tepki
18
Puan
6
Çok küçüklüğümden beri pek para harcayan biri değilim bir şey alcaksam da iyice emin olmadan almam genelde. Kitap mevzusu da beb kendi senemde ikinci el kitap alıyordum. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama benim yaşadığım şehirde ikinci elci vardı. Orda gidip bakıyordum kitaplara ne kadar çözülmüş diye. Çoğu zaten bir iki test çözülmüş oluyor. Yarısından bile aza alırsın öyle. Dolapta falan da var ikinci el satanlar. Ekonomik durumun iyi olsa bile bir kitaba 200 lira vermek insanın sinirini bozuyor. Bir de bir tane de almıyorun sene içinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst