Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mafya Oyunu Eleştirileri

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Evet arkadaşlar bugün sıkıcı buldu herkes. Eleştirileriniz neler? Akıcı geçmesi için önerileriniz var mı? Mafya ve doktorların seçme süresi ne kadar olsun? Saat dokuz geç mi? Bu arada aktif olamayacaklar oyuna katılmasın lütfen!

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Belli süre olsun öncesinde belirtin. Mesela asılacak kişiyi saat 21.00-21.03 arasında tek isimle yazın diyeceksiniz. Yazılanlardan çoğunluk tarafından seçilen direkt elenecek. 21.04'te dengeyi değiştirecek isim de yazılsa kabul edilmeyecek.
Süreli olursa daha kısa ve hareketli olur.
Ayrıca her turda yani gecenin ardından herkes en az 1 mesaj yazmak zorunda olsun.
KRONOMETRE TUTUCAMMM

sunnfloweer

Rookie Idol
Tepki
839
Burdan bakabilrisin
teşekkür ederimm vampir köylünün biraz değişmiş haliymiş anladım katılırım yarın bir akiam bir işim olmazsa oynarsam böyle oyunlarda kendimi korumak için aşırı çirkefleşebiliyorum vvismvpmelcsşdö

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
teşekkür ederimm vampir köylünün biraz değişmiş haliymiş anladım katılırım yarın bir akiam bir işim olmazsa oynarsam böyle oyunlarda kendimi korumak için aşırı çirkefleşebiliyorum vvismvpmelcsşdö
Çirkeflik iyidir herkes çirkefliğini ortaya çıkarsın. Bloom'u örnek alın.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Oynamadım ama izninizle birkaç şey yazmak istiyorum. Oyunun büyük bir çoğunluğunu okudum ve yapmam gereken en büyük eleştiri şu. Oyundan elenen arkadaşlar oyunun altında muhabbet döndürmemeliler bence, oyun karışıklığa uğruyor. Host gece oldu yazıyor ama onunla aynı anda elenen arkadaşlar da mesaj yazıyor ve takip eden kullanıcılar da görememiş sanırım. Ayrıca oyuna katılacağını söyleyen ama oyuna dahil olmayan/olamayan arkadaşlar da önceden haber vermeli. Gördüğüm sıkıntılar bunlar okuduysaniz thx bebislerim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ay yok ben cok cirkeflesiyorum banlanmaya kadar gider benim isŞWKFŞWMFLSMMF
Herkesin çirkefleşmesi lazım eğlencesi o

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Ya açıkçası bu oyunu ben seçim kampanyası için kullanacaktım. Ve host olmayı seviyorum. Bugün başka bir şeyle meşgul olduğum için dreammy yönetti. Yarın için boştum ve host olacağımi söyleyince boba'nin birden ben yönetiyorum bu sefer demesi beni kırdı ne yalan söyleyeyim. Kraliçe olarak bu oyunu vaad etmiştim. Oyunu getirdim ve oynatmak bana düşer diye düşünüyorum. Tabii ki de meşgul olacağım günler olacak ya da yönetmek isteyen bunu denemek isteyen kişiler. Bana sorsanız ben zaten kırmam ki sizi. Ama böyle birden sanki hiç ben yokmuşum gibi davranılması beni üzdü.
Yok yapmak istiyorsan yap tabii. Ben sen de oynamak istersin hep host olmak istemezsin sanmıştım ama seviyorsan sen yap. İyi de yönetiyorsun zaten.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bu arada Yarın bobatea yönetsin zaten🤌 Planlandı artık ve belki akşam dışarıda olurum ben. Olmazsam gelir bakarım size.
Iyi eğlenceler diliyorum şimdiden💗
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yok yok teşekkür ederim 😊. Bir gün oyuncu olmayı denemek isterim ben de tabii. Özlemişim oyunu. Sadece biraz kırılmıştım onu söylemek istedim
Yani özür dilerim ben de biraz atlamış gibi oldum. Yapmak isteyen varsa yapabilir benim için sorun değil. Oylaya da biliriz yani benim host olmama itirazı olan, istemeyen varsa söylesin. Kalabalık oynanan bir oyun zaten herkesin fikri önemli.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
@CumberLay yapıyor o zaman? Bu arada eğer okumadıysan 8'de katılımcıları toplamaya başlayalım tam 21:00'da başlasın denmişti çok geçe kalmaması adına.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
İşine karışmak gibi olmasın ama bugünkü oyunda arkadaşlara oyundan başka bir muhabbet döndürmemeleri, kışkırtma olmamasını ve ölen arkadaşların konuşmaması gerektiğini keskin bir dille söyleyebilir misin? Dün öldürülen birkaç oyuncu sırf boş muhabbet yüzünden fark edilmedi. İşine karışmış gibi olduysam gerçekten kusura bakma 🥹
Evet ölülerin ve gece olunca köylülerin konuşmaması gerektiğini uyaracağım.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bugünkü 10 üzerinden kaçtı sizce?

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
oyundaki en buyuk sorun oyun yoneticisinin yazdiklarini dikkate almamak.
Oylama da sıkıntılı. Ortak karara varılamıyor. Ben aday gösterin dedikten sonra isimleri not edip en çok denileni asıyordum ama aday göstermeyen oluyordu. Bir de bence önce en çok söylenilenleri not edip ondan sonra o kişiler arasından herkes seçim yapmak zorunda olmalı.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bir şey soracağım doktor kendisini kaç defa kurtarabiliyor? Bir de mafyalar ve doktorlar aynı kişiyi birden fazla kez seçebiliyor değil mi?

Son düzenleme: