Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mafya Oyunu Eleştirileri

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Büyücü gece kimin mafya olduğunu tahmin ediyor. Ben de doğru olup olmadığıni söylüyorum. Gündüz olduğunda bu öğrendiği bilgiyi kullanabiliyor ama kimseye büyücü olduğunu belli etmemesi gerekiyor. Onun da kimliği saklı kalmalı yani
Bence ileriki oyunlarda bu büyücü, cadı olaylarını deneyebiliriz. Beğenilmezse çıkartırız gene.

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
bir ara şeyi de deneyelim şebek miydi neydi adı herkesi mafya olduğuna ikna edecek şekilde davranıyor eğer köylülere mafya/vampir/kurt adam olduğunu düşündürüp kendini öldürtmeyi başarabilirse oyunu kazanıyor

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bugün büyücü olmasın mı o zaman
Ben onu daha tam anlamadım. Bence büyücü ve cadının ne olduğunu anlatıp olsun mu diye oylama yapmak daha iyi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

birara şeyi de deneyelim şebek mıydı neydi adı herkesi mafya olduğuna ikna edecek şekilde davranıyor eğer köylülere mafya/vampir/kurt adam olduğunu düşündürüp kendini öldürtmeyi başarabilirse oyunu kazanıyor
Biz ona joker diyorduk

• Beğen
Reactions: inx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Ben onu daha tam anlamadım. Bence büyücü ve cadının ne olduğunu anlatıp olsun mu diye oylama yapmak daha iyi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Biz ona joker diyorduk
tam hatırlayamadım adını benim yazdığım ismin görevi başka da olabilir

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ARKADAŞLAR BUNDAN BÖYLE OYUNDA
~İŞEMEK
~SIÇMAK
~KAVANOZ ÇEVİRMEK
~MUTFAK TOPLAMAK
~VELED BAKMAK
~TABLET TELEFON DEĞİŞTİRMEK
VE AKLA GELEBİLECEK ZİBİLYON NEDENİN BAHANE OLARAK SUNULMAMASINI TEKLİF EDİYORUM.
işi olan hiçbir şey belirlenmeden önce buraya yazdığımız zaman belirtsin