- Konu Sahibi
- Tepki
- 4,552
Dying wish dinlemeni de oneririm...bakacagim
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlDying wish dinlemeni de oneririm...bakacagim
Daha cok kendi dunyanda takilan biriysen infp ama daha cok etrafidna ne olup bitiyor farkindaysan isfpbuyuk ihtimalle infp ama her zaman isfpyle cok yakin cikiyo farkli yerlerden cozsem de
Testler genelde cok dogru cikmiyor fonksiyon arastirmani oneririmÖnceden ınfjdim son 3 yıldır ınfp çıkıyor. Bir de bu testler gerçekten doğru mu emin olamıyorum
Sana da galiba enfpydiiCok enerjikler iyimserler cok severim. Danielle new jeans ve yeonjun txt var benim bildigim enfpler
ENFPPPPPPPPPPPPPPPPPPMbti tiplerinizi biliyor musunuz? Bilmiyorsaniz ogrenmenizi tavsiye ederim cunku ben ogrendikten sonra hayatim daha iyiye gitti. Mesela nasıl bilgileri daha kolay kavrayabilecegimi dunyaya bakis acimin ne oldugunu nasil biri oldugumu daha iyi kavradım. Ben estpyim siz?
Olabilir şen şakrak oluyorlarrrSana da galiba enfpydii
Infpler bana cok hayalci geldigi icin bazen konusmak bayıyor ama iyi niyetliler diye dusunuyorumTestlerde isfp,intp,infj,infp çıkıyor.Tam bir infpyim, ennegramım da 4w5 bazen çok bunaltıcı olsada kendimi seviyorum doğrusu
INTJMbti tiplerinizi biliyor musunuz? Bilmiyorsaniz ogrenmenizi tavsiye ederim cunku ben ogrendikten sonra hayatim daha iyiye gitti. Mesela nasıl bilgileri daha kolay kavrayabilecegimi dunyaya bakis acimin ne oldugunu nasil biri oldugumu daha iyi kavradım. Ben estpyim siz?
Hoay masallah