Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mizragi Yiyen Idoller

Ü

Üye silindi 189

biliyorum baslik cok sacma bxnxbxnnx ama demek istedigim neredeyse her grupta, grup ya da baska bi uye hakkinda atilan postlarin altinda kendisiyle zerre alakasi olmasa bile k netizenlerden linc yiyen uyeler vardir

bp jisoo: her postun altinda kizin 9272827 yil once cikan dizisine laf atip sesiyle dalga geciyorlar

exo chen, chanyeol: her postta chenin oglu chanyeolun skandali. gina geldi artik help

stray kids hyunjin: zorbalik skandali olan cocuk olmasa grup korede de tutardi vb diyorlar

red velvet irene: calisanla olan skandal?

ee daha neler var?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

the boyz üyeleri birkaç tartışmalı olayları oldu diye herrrr olayda alakalı alakasız bu adamlara geliyo konu LGLEPSCŞFŞSŞ ben bunlara çok gülüyorum malsf alakasız bi anda chanyeol'a falan sövmeye başlamaları komik geliyor

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
biliyorum baslik cok sacma bxnxbxnnx ama demek istedigim neredeyse her grupta, grup ya da baska bi uye hakkinda atilan postlarin altinda kendisiyle zerre alakasi olmasa bile k netizenlerden linc yiyen uyeler vardir

bp jisoo: her postun altinda kizin 9272827 yil once cikan dizisine laf atip sesiyle dalga geciyorlar

exo chen, chanyeol: her postta chenin oglu chanyeolun skandali. gina geldi artik help

stray kids hyunjin: zorbalik skandali olan cocuk olmasa grup korede de tutardi vb diyorlar

red velvet irene: calisanla olan skandal?

ee daha neler var?
Iren icin katiliyorum ozellikle herkes o kadina gelince ahlak bekcisi kesiliyor haberlerde

elderun

Trainee
Tepki
109
Irene olayında irene hatalıydı sektörden atılsın tabii ki demem kimler neler yapıyor ama etrafındaki insanlara bağırıp kaba davranmak çok kötü bir davranış.

• Kalp
Reactions: ask

elderun

Trainee
Tepki
109
Jisoo için de sesi ile ilgili yapılan yorumları terbiyesizce buluyorum ben de beğenmiyorum sesini ama farkli benzetmeler yapmak lakaplar takmak birine zorbalık yapmak gibi geliyor bana bu da farklı türde bir şiddet.Koreli netizenler çok yapıyor bunu bunun dışında twitter kitlesi cok yapıyor bunu ayıp bir davranış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Chen olayı da komik yani adam çocuk yaparken sana mı soracak Chen baba olmasa senle mi evlenecekti sanıyorsun tuhaf yani.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

basligi gorunce patladim bir tik.

wonyoung'un cilek meselesini gormekten yeter geldi. artik wonyoung cilek konusuyla ilgili karabasan falan gelecek ustume o olacak.
yaratici baslik atmada ustume yoktur 💅 bxnxbxn wonyoung yine duruldu biraz sanki o cilek olayi ilk ciktiginda viral olmustu ayy her gun hate postu goruyordum twitterda tiktokta instada

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

the boyz üyeleri birkaç tartışmalı olayları oldu diye herrrr olayda alakalı alakasız bu adamlara geliyo konu LGLEPSCŞFŞSŞ ben bunlara çok gülüyorum malsf alakasız bi anda chanyeol'a falan sövmeye başlamaları komik geliyor
ayy the boyz skandalini duymadim bile ben netolar asin artik bxnxbnxnxn chanyeola sovemeleri benim de cok komisgime gidiyor bazen ayyy yazik aslinda nxnxnxnnx

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
chen kadar alakalı alakasız knetizenlerin nefret yorumu yazdığı başka idol görmedim revelimderevilim'in dediği gibi mızrağın kendisi chen.

ben bu listeye yeri'yi de eklemek istiyorum kızla ilgili herhangi bir yazıda hep aynı "ortam yapmaya gelmiş" konusu konuşuluyor

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Herhangi bir grup hakkında kötü bir haber çıkar
Netizenler: the boyz
Jskdkksmelfkfm ben de artık gülüyorum

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ha

Uyelerden birisi yetiskin sakasi yapti diye linc yemisti galiba cok gulmustum ona aldjskaj kpop idolu olsam sapik espri anlayisim yuzunden 2 ayda sektorden surulurdum galiba slakfjajadha
ben yaptigim +18 sakalarimla ve feminist konusmalarimla 1 hafta olmadan sirketim tarafindan aglayarak ozur videosu cekmeye zorlanir sonra gruptan atilirdim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

ay bu arada the boyz korede jenin en iyi chartlayan erkek grubuydu niye boyle oldu anlamadim korede eskisi gibi degiller flopladilar sanki adlarindan eskisi kadar cok da bahsedilmiyor
çıkan saçma sapan haberler çok etkiledi ya üyeler de az mal olmasaydı da uslu dursalardı(yani korelilerin sevmeyecekleri şeyleri yapmasalardı) tam patlayacaklarken bam bam bam bir sürü şey geldi