Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Mizragi Yiyen Idoller

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Aaa ama hayor nasıl yaparsın. En sinir bozucusu da zorba ilan edilmesi. Zorbalığın tanımını bilmeyen insanlar sağolsun.
uzun zaman boyunca netizenler tarafindan en sevilen idollerin basindaydi matka itabarda hep bastaydi insanlar elestirecek bi sey bulunca birakmadilar tabii
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ayol ne oldu biri bana aciklayabilir mi lutfen

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

ben de cok begenmistim roar'i ama grubun dinleyicisi olan kisilerin cogunlukla begenmedigini gormustum o sarkiyi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

cocuklar ne yapti hic bilmiyorum sadece sunwoo (?) adli uyenin ask.fm skandalini biliyorum o kadar
ya aslında bir şey yaptıkları yok da koreye göre adam öldürseler daha iyi FLGLEPSŞCLGL şu tatlı gamzeli bi üye vardı kız grubu üyesiyle içki içerken görüntülendi. yanlış hatırlamıyorsam eric covid zamanı bir yerlere gitmişti. yine sunwoo sigara içilmesi yasak yerde sigara içmiştim. New ağır çantalarını kadın menajerine taşıttı diye linç yemişti. Kevin'ın ırkçılık tartışmaları vardı. yazarken yoruldum kahrü bela sizi the boyz

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ya aslında bir şey yaptıkları yok da koreye göre adam öldürseler daha iyi FLGLEPSŞCLGL şu tatlı gamzeli bi üye vardı kız grubu üyesiyle içki içerken görüntülendi. yanlış hatırlamıyorsam eric covid zamanı bir yerlere gitmişti. yine sunwoo sigara içilmesi yasak yerde sigara içmiştim. New ağır çantalarını kadın menajerine taşıttı diye linç yemişti. Kevin'ın ırkçılık tartışmaları vardı. yazarken yoruldum kahrü bela sizi the boyz
kizz az da degilmis ama bxjzbxnxb yazinca fark ettin sen de sanki nnznxjxnx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

sunwoo'nun ask.fm skandalini da ben soyleyeyim ask.fm'i tellonym gibi bir uygulama olarak dusunebilirsiniz. burda site reklami yapmak yasak oldugu icin copypaste yapicam mecbur

A: her zaman populer olmanizin sirri nedir?
Sunwoo: cunku libidom var

A: ya sevdigim kisi baska biriyleyse?
Sunwoo: onu elde et

A: mumkun olsaydi ne tur egzotik bir evcil hayvan sahiplenmek istersin?
Sunwoo: yabanci kadinlardan lol

A: kendine ne tur bir evcil hayvan isterdin?
Sunwoo: kadinlar lol

A: ben sadece 158 cm boyundayim. kendimi oldurmeli miyim?
Sunwoo: eger bir erkeksen evet oldur kendini

A: ideal tipin ne?
Sunwoo: buyuk gozlu, kahkullu, omuz boyunda saclar. benden daha kisaysa ileride kasvetli bir gelecegi var

A: yakin zamanda bacaklarimdan cok fazla yag aldim... nasil cabuk kaybederim?
Sunwoo: benimle yatakta egzersiz yaparak
kadınlarla ilgili cevapları gerçekten çok rahatsız edici. onun dışında maşallah abime bu ne libidodur sakin ol genç adam

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

sunwoo'nun ask.fm skandalini da ben soyleyeyim ask.fm'i tellonym gibi bir uygulama olarak dusunebilirsiniz. burda site reklami yapmak yasak oldugu icin copypaste yapicam mecbur

Sunwoo: buyuk gozlu, kahkullu, omuz boyunda saclar. benden daha kisaysa ileride kasvetli bir gelecegi var

abi ciddi mi bu gercekte wger ne igrenc bi cocuk bu boyle

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450

gerçek mi bu cidden şok oldum herkes tarafından ulaşılabilecek bir yerde nasıl bu kadar rahat takılmış şirketinden herhangi bir çalışan çıkıp niye dur dememiş mi bu çocuğa -iyi ki dememiş gerçi-