Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Nct Ten'i Tanıyalım

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
511
Tepki
1,874
Puan
90
Chittaphon Leechaiyapornkul

NCT-2023-4th-album-Golden-Age-concept-photos-documents-5(3).jpeg

Çince adı: Lee yongqin (Wayv ile Çin'de promosyon yaparken bu ismi kullanıyor)
Doğum günü: 26 Şubat 1996 (Balık burcu)
Bangok- Taylandlı
Wayv'deki pozisyonu: Ana dansçı, baş vokalist, alt rapçi
SuperM'deki pozisyonu: Baş dansçı, yardımcı vokalist

9 Nisan 2016'da ile Nct u'da çıkış yaptı.
17 Ocak 2019'da ile çıkış yaptı.
4 Ekim 2019'da ile SuperM'de çıkış yaptı.
21 Ağustos 2021'de ile Yangyang ile Wayv alt grubu olarak çıkış yaptı.

1999 doğumlu bir kız kardeşe sahip
3 Tane var.(Levi daha yeni eklendi o yüzden bu fotoda yok) , ve . Louis 14 Aralık 2019'da, Leon 28 Şubat 2020'de doğmuşlar. Levi ise Mayıs 2023'te Ten'in kedisi oldu.

  • Ten'in annesinin ifadesine göre şarkıcılık yeteneğini yaklaşık beş yaşından itibaren göstermiş. Elindeki mikrofonu hiç bırakmıyor, yürürken dans ediyormuş, hatta akrabalarının ve çalışanlarının şarkı söylemesini duyabilmeleri için oturmaları için sandalyeler bile hazırlayıp sonra da cevap vermeleri için ellerini sıkmış ve şakalaşmış. 😁 (Ten'in küçüklüğünden bir video).
  • K-POP'ta dans etmeye ilk olarak 2009 yılında dansı öğrenmek için gittiği bir dans okulunda izlediği SUPER JUNIOR'un〈Sorry Sorry〉 müzik videosu aracılığıyla başladığı söyleniyor.
  • 14 yaşında ” filmini izledikten sonra hobi olarak öğrenmek istediği dansı ciddi anlamda yapmaya başladı. Filmdeki sahnelerin o kadar dikkat çekici olduğu ve bir süre uyuyamadıkları söyleniyor.
  • Tayland seçme programına çıkmadan önce YG Entertainment seçmelerini geçtiği ancak şirkete katılmadığı söyleniyor .
  • 2013 yılında SM Entertainment küresel seçmelerini geçtiğinde ailesi onu Kore'ye gitmekten caydırmaya çalıştı. Büyük annesinin desteği sayesinde Kore'ye gelebildiği ve "Ten ne istiyorsa onu yapmalı" dediği söyleniyor. Ten çocukken, Ten'in büyük annesi onunla birlikte SUPER JUNIOR'un o zamanlar Tayland'da büyük bir hit olan 〈Sorry Sorry〉 gibi K-pop müzik videolarını izledi. Okuldan sonra büyük annesinin evine geldi ve Ten'in dans ettiğini, şarkı söylediğini ve komik davrandığını gördü, bu yüzden onu ilk önce şarkıcı olmaya teşvik etti.
  • 2011 yılında Tayland seçme programı “ r”a katıldı ve final kazananı oldu.
  • Seçme finallerine çıktıktan sonra eğitim ve yayın için 9 hafta eğitim kampında kalmış ve hayatında ilk kez bu kadar uzun süre evden uzak kalmış. Her sabah saat 7'de kalkıp şarkı söyleme ve dans eğitimi alıp akşama kadar çalışmış, ancak iyi yemek yiyemediği için çok kilo vermiş ve gece geç saatlerde fazla çalışmaktan dolayı hastaneye kaldırılmış ve taburcu olduktan sonra ertesi gün öğleden sonra kayıtlara katıldı, kendisinin de yaptığı söyleniyor.
  • İlk seçmelerde şarkıcının yaklaşık 100 kişi ve jüri önünde sırayla İngilizce , Tayca ve Korece şarkı söylediği söyleniyor .
  • Bir keresinde bir seçme programında kısa süreli eğitim kapsamında iki günlüğüne Kore'yi ziyaret etmiş. Seçme programının kendisi Kore-Tayland işbirliği şeklinde hazırlandı ve doğrudan K-POP'un evini ziyaret etmek ve eğitim almak gibi deneyimleri içeriyordu . Bu nedenle, Starship Entertainment'ta şarkı söylemeyi ve dans etmeyi öğrendiği ve Myeongdong'u gezdiği görüntüleri var, ancak bu sadece kısa süreli bir yurtdışı gezisiydi ve Kore'de resmi stajyer olarak eğitim almadı.
  • alınan para ödülü hayır kurumlarına bağışlandı .
  • Seçme programı bittiğinde normal hayatına dönüp çalışmalarına devam edeceğini düşündüğünü söyledi. Bu nedenle iki yıl sonra küresel seçmelerini geçip Kore'ye geldiğinde hayalini sürdürdüğü için çok mutluydu.

  • 30-31 Mart 2013 tarihlerinde 17 yaşındayken Tayland'ın Bangkok şehrinde düzenlenen SM Entertainment Global Audition'a girdi ve geçti. Beş ay sonra, 30 Ağustos 2013'te 24 Aralık 2013'te SMROOKIES olarak tanıtıldı.
  • Eylül 2013'te Kore'de yaşamaya yeni başladığında, MBC'nin 'Infinite Challenge' Jayuro Şarkı Festivali SM Entertainment binasında düzenlendi . Film çeken BoA'nın arkasından geçerken ekranda bir sahnede yakalandı . Yayının yayınlanmasının ardından, o dönemde birçok internet topluluğunda bu net yüz hatlarına sahip yakışıklı çocuğun kim olduğu sorusunun gündemde olduğu söylendi.
  • 2014 yılında Mnet'in " EXO 902014 " programında yer aldı.
  • 18 Temmuz 2015'te Jaehyun ile birlikte Han Ki-beom Umut Paylaşımı Vakfı tarafından düzenlenen <Hope Basketball All-Star 2015 with SMTOWN> yardım oyununa katıldı
  • 4 Ağustos 2015'te Daegu'da düzenlenen Kızıl Haç Gençlik (RCY) ulusal kampında SMROOKIES üyeleriyle bir kutlama gösterisi düzenlendi.
  • 15 Ağustos - 20 Aralık 2015 tarihleri arasında SMROOKIES üyeleriyle birlikte <SM ROOKIES SHOW>'da sahne aldı.

21 Ağustos 2020'de Asahi TV Music Station'da yayınlanan tanıtım metninde "Yer çekimini hissetmeden dans eden dansçı" diye anılmış.
DAZE Mayıs 2018 sayısındaki bir röportajında "Dans ederken bedeninizle konuştuğunuza inanıyorum. Teknik şeylerden ziyade su, rüzgar gibi şeyleri hayal ediyordum. Bunu ifade etmek istiyorum." demiş.
WayV'in 1. normal albümü zamanı, "Zaman geçtikçe değişiyorum, büyüyorum ama kalbim asla değişmeyecek. Performans yapmayı seviyorum, şarkı söylemeyi seviyorum, yeni fikirlerle kendime meydan okumayı seviyorum. Yaratımımı gerçeğe dönüştürdüğümde her seferinde hâlâ taze ve ilham verici geliyor." demiş.
Ten'in birkaç dance videosu: ,
  • SM Entertainment'ın ünlüleri arasında ilk ve tek Taylandlıdır .
  • Chittapon (ad) Richaiyaponkul (soyadı) onun gerçek adıdır, Ten bir takma addır. Ten'in ailesi Çinli-Taylandlıdır ve Lee chaiyapornkul soyadında Çin soyadının (Lee·李) izlerinin kaldığı görülmektedir. Ten'in takma adı , teyzesinin ona verdiği Tayca yalıçapkını anlamına gelen Kra-ten (กระเต็น·kra- ten ) kelimesinden türemiştir. (burada koptum. gerçekten Tayca da tam anlamı ne acaba. Türkçe'ye böyle çeviriyor ama :ROFLMAO:)
  • Çeşitli kültürlerin örtüştüğü bir geçmişe sahip oldukları için İngilizce, Tayca, Korece ve Çince dahil olmak üzere çeşitli dilleri konuşuyorlar . Ten'in 2020 yılında eğitimine başladığı Japonca da dahil olmak üzere toplam beş dili konuşabilmesi bekleniyor.
  • İngilizce onun en rahat kullandığı dildir.Anaokulundan itibaren uluslararası bir okula gitmesi sayesinde İngilizceyi akıcı hale getirdiği, bu okulun uluslararası bir İngiliz okulu olması nedeniyle her tatilde İngiltere'deki bir İngilizce kampına giderek İngilizce öğrendiği söyleniyor. Bu yüzden de Amerikan aksanı değil İngiliz aksanı ile konuşuyormuş.
  • Kore'de büyüdükten ve uzun süre Kore'de yaşadıktan sonra Tayca okumış ve İngilizce düşünmüş. Korece yanıt verme sürecinde, bozulur ve Tayca telaffuzu veya yazılışı sıklıkla karıştırır, ancak Tay dili yeterliliğinin kendisinde bir sorun yoktur ve Ten, Taycayı akıcı bir şekilde konuşur. Tay dilinin konuşma için en rahat dil olduğunu söylüyormuş, ancak Tay dilinin yazımının oldukça zor olması ve öğrencilere okul günleri boyunca İngilizce eğitim verilmesi nedeniyle İngilizce yazıyormuş.
  • SM Entertainment'a katıldıktan sonra ilk olarak Çin'deki faaliyetlere hazırlanırken ciddi anlamda Çince öğrenmeye başladı ve bu, Ten'in şu anda konuştuğu birçok dil arasında en son öğrendiği dildir. Buna rağmen kısa sürede çok hızlı gelişme göstermiştir. Sanırım gençken okulda Çince dersleri almış.Bu kadar hızlı öğrenmesinde bu derslerin de etkili olduğu düşünülebilir.
  • 2019'un sonunda Instagram yayınında YouTube'a birkaç Japonca kelimelere Kısaca çalıştığından bahsetmiş ama o yılın Noel'inde menajerinden 6 aylık Japonca çevrimiçi kurs bileti hediye almış ve ciddi bir şekilde çalışmaya başlamış. Şu anda vakit buldukça kendi başına çalışıyormuş. Yakın zamanda bubble'a Japonca Japon yemeği yediğini söyleyen bir sesli mesaj gönderdiği için Japonca öğrenmeye devam ettiği anlaşılıyor. (bu yakın zamandan kastı nedir bilmiyorum. 2020 yılı da olabilir 2023 yılı da olabilir. yani Ten hala japonca çalışıyor mu bilmiyorum ben)
  • Ayrıca röportajda biri, bu kadar farklı dilleri konuşabilmenin kendisini performans yoluyla ifade etmesine yardımcı olduğunu, çünkü çeşitli kültürleri tanıyarak ifade, şarkı ve dans hakkında çok şey öğrendiğini ve bir müzisyen olarak olgunlaştığını söylemiş.
Ten'in Google'daki sayısız geçmiş(çocukluk fotoğraflarından en son paylaşacağım) fotoğraflarına ve hikayelerine baktığınızda oldukça varlıklı bir ailede büyüdüğünü görebilirsiniz.
Tayland , ülke çapında 100'den fazla uluslararası okulla Asya'da en fazla sayıda uluslararası okula sahip olmasıyla ünlü olan Bangkok, Tayland'daki Shrewsbury Uluslararası Okuluna gitmiştir. Buradaki öğrenim ücreti sadece ilk giriş için 10 milyon wonun üzerinde ve öğrenim ücreti yılda yaklaşık 20 ila 30 milyon won. Ten ve küçük kız kardeşinin anaokulundan beri buraya gittikleri söyleniyor.

Ten geçmişte , , bisiklet ği , , , , , , halat çekme , k ve antrenmanı gibi etkinlikler yapmıştır.
13 yaşına kadar Yarışmalara katıldığını ve birçok madalya kazandığını söyledi. Bu nedenle yayınlarda sıklıkla sergiliyor.
  • Jimnastiği bıraktıktan sonra basketbol takımına katıldı. jimnastiği bırakma nedeni olarak kilo aldığını söylemiş. başka bir yerde de jimnastik öğretmeninin başka bir spor yönlendirmesi nedeniyle bıraktığını söylemiş. (benim çıkarımım ise: kilo aldığı için jimnastik öğretmeninin farklı bir spora yönlendirmesi. )
  • Yüzük, kolye, bilezik gibi çeşitli aksesuarları takmayı seviyor ama en sevdiği aksesuar piercing. üyelerinden aldığı doğum günü hediyesi de deliciydi. Kulaklarını ilk kez 15 yaşında deldirmeye başladığı, her iki kulağında da toplam 9 deliği olduğu söyleniyor. 2017 yılının sonbaharında sol kulağını deldirerek sayısını çıkarmış. 2018 yazında deliklerinden biri kapanmış. Daha sonra 2018 yılı sonunda bir delik daha açılmış ve 2020 yazında iki tanesi kapanmış ve şu anda toplam sekiz adet deliği varmış. Pirsinglere çok fazla ilgisi olduğundan imza etkinliklerinde hayranlardan piercing danışmanlığı alması ve piercing için yeni alanlar önermesi yaygındır. Hatta üyeler bile Ten'den piercing konusunda tavsiye ister (mesela Kun istemiş) Yurtta Ten ile birlikte yaşayan, piercing konusunda tavsiye almak için Yangyang ilk kez kulaklarını deldirdikten sonra piercingleri çıkarmakta veya takmada zorluk yaşamış, bu yüzden Ten'den yardım istemişler.
  • Ayrıca ilk dövme yaptıran üyelerden biri Ten. (hatta ilki sanırım.) Şubat 2020 civarında, sağ kolun ve Üzerine dövme yaptırdı.(dövme yaptırdığı yerde bir yara izi vardı. onu dövme ile kapattı.) Ağustos-Eylül 2020 civarında sağ kolun üst kısmına kelebek desenli dövme ve sağ omuz yakınına kiraz çiçeği desenli dövme , Mayıs-Haziran 2021 civarında ise sağ kolun alt ön kısmına ve sağ kolunun dirseğinin yakınına ekledi.
  • Film izlemeyi ve Netflix'te çeşitli şeyler izlemeyi seviyormuş. 2-3 kez izlediği bir filmi tekrar izlemezmiş. , , gibi filmleri seviyormuş.
  • En sevdiğim animasyon l.
  • En sevdiğim Disney prensesi karakteri Rapunzel'dir.
  • Sadece film ve animasyonları değil aynı zamanda dramaları da izlemekten keyif alıyor. Yalnızca Friends gibi yurtdışı dizileri değil , aynı zamanda Another miss oh, Goblin , Fight for My Way , What's Wrong with Secret Kim , Be Melodramatic , Itaewon Class vb . gibi yabancı diziler de var. It's Okay to Not Be Okay , Vincenzo, Reply 1988 gibi çeşitli Kore dizilerini izlemekten keyif alıyormuş . Ertesi gün ne kadar erken uyanmak zorunda olursa olsun, dizi izlemek ve yatmak Ten'in suçluluk duygusudur . (e bu beenn. 😅)
  • Tayland'da yaşarken en sevdiği mevsim olarak kışı seçermiş ama Kore'ye geldikten sonra en sevdiği mevsim yaza dönüşmüş. "Yaz güzel çünkü rahat kıyafetler giyebilirsin ama Kore'de kış çok soğuktur."
  • Röportajlarında en sevdiği yiyecek sık sık bahsettiği için çikolatayı oldukça sevdiği anlaşılıyor . En sevdiği tatlı çikolatalı puding, en sevdiği çikolata bitter çikolata, en sevdiği pasta çikolatalı kektir ve üzücü bir şey olduğunda bile çikolata gibi tatlı yiyecekler yiyerek bunun üstesinden gelir. Favori çikolatası twix'miş.
  • Kahvenin acı tadını seviyormuş.
  • Favorim diyebileceği bir yemek yokmuş çünkü ruh haline göre değişiyormuş. Salatalar veya kremalı yiyecekler gibi basit yiyecekleri severmiş.
  • En nefret ettiği yemek 'sadece erişteli erişte'. sade erişteyi sevmiyormuş. yani içinde herhangi bir et, garnitür olmayan erişteyi sevmiyormuş. bir de meyve yemiyor. ağzına sürmüyor. Daha doğrusu meyvenin içini yani etli kısmını sevmiyor. bazı meyvelerin sularını içebiliyor. (domates de yiyemiyor).
  • Ten'in çocukluğundaki kahramanı , animasyonundaki bir hayvan olan Tigger'dı . O kadar sevdiğini, .
  • Gençliğine dair en güzel anısı , rookies günlerinde Çocuklar Günü'nde üyeler Johnny ve Yuta ile mış .
  • En sevdiği kıdemli idol SUPER JUNIOR Donghae ve en çok saygı duyduğu kıdemli idol ise SHINee Taemin.
  • Justin Timberlake 'i en çok hayran olduğu dansçı ve müzisyen olarak seçti.
  • Aldığı ilk albüm Taemin'in ilk solo albümü ACE'ti.
  • Hoşlandığım diğer şeyler ise doğa, sanat, fotoğrafçılık, tasarım, müzik, moda ve Mark Lee'dir .Ayrıca (buradaki gif ve fotolara bakın. çok tatlııı 😍)
  • SM Town Japan tarafından yürütülen NCT anketindeki 9 oydan 7'si[128] ve üyeler tarafından en şık üye seçildi. Jaehyun'un değerlendirmesine göre, eksikliklerini tamamlayan ve güçlü yönlerini öne çıkaran kıyafetler giyiyor, bu nedenle kendisine yakışan çeşitli stilleri giyebiliyor.
  • Birçok hobisi var. Bunlar arasında hayvanlarla oynamak, dans etmek, rap yapmak, şarkı söylemek, çizim yapmak, tasarım yapmak, basketbol ve ekstrem sporlar yer alıyor.
  • Uzmanlık alanı gitar çalmaktır.Tayland'daki tatilinden dönerken getirmiş.
  • Yüzünün sol tarafında elmacık kemiğine yakın vardır . Küçükken arkadaşlarıyla oynarken aldığı bir yaraymış.
  • Her zaman yanında çok fazla şey taşıma eğilimindeymiş , bu yüzden sıklıkla Parfümden başlayarak pratik yapmak ve planlamak için ihtiyaç duyduğu her şeyi her zaman yanında taşıdığı için yurdundaki hemen hemen her şeyi yanında taşıyor. (e bu da beeen. küçük çanta kullanacak olduğumda da çantayı doldurabildiğim kadar doldururum.)
  • . bu yüzden oyun oynamaktan pek hoşlanmıyormuş ama bazen (Ten'i programlarda oyun oynarken izlerseniz ne kadar rekabetçi olduğunu görebilirsiniz. kazanmak için elinden geleni yapıyor)
  • CLC'den SORN , BLACKPINK'ten Lisa , GOT7'den BamBam ve ( G ) I-DLE'den Minnie gibi Taylandlı idollerle fikir alışverişinde bulunduğu söyleniyor .
  • GOT7 Yugyeom, Hit the Stage'e çıktığında
  • Alerjik rinit hastasıymış.
  • Yanında her zaman ilaç taşıdığı söyleniyor. Üyeler hastalandıklarında şunu mu bunu mu vermeleri gerektiğini sorarak onlarla ilgileniyorlar.
  • İyi bir el becerisine sahiptir. NCT'nin Johnny'nin sürpriz doğum günü partisi videosunda gösterilen mış ve okul günlerimde sık sık yapmış. Ten'in kişisel olarak yazdığı mesajlar ve mektuplar her zaman doludur.
  • ve çekmeyi seviyor , bu yüzden fırsat buldukça çeşitli tasarımlar buluyor ya da Hatta resim yapmaya ilk olarak ebeveynlerinin tavsiyesi üzerine başladığı, her hafta sonu sanat akademisine gitmesine rağmen bundan hoşlanmadığı ve çok fazla çalışmadığı söyleniyor. Ancak SM Entertainment'a katılıp stajyer olarak hayatına başladıktan sonra, pratik yapmadığı hafta sonları ne yapacağı konusunda endişelenmiş ve kendi başına resim çizmeye başlamış.
  • Çok kibar biri ve veya sık sık personele ve hayranlara 90 derecelik kibar bir selam verirken görülüyor . bile merhaba diyormuş.
  • düzenlenen <SMTOWN LIVE WORLD TURU Ⅵ IN DUBAI>'ye katılmak üzere ülke dışına çıkarken , taktı . Kore, Çin ve Tayland da dahil olmak üzere dünyanın her yerinden insanlar bunu gördü. Hayranlardan gelen siparişlerin yoğunluğu nedeniyle iki aylık siparişler ertelendi, bu nedenle mağaza doğrudan 'tenbag' adını kullandı ve Ten'e ve hayranlara çantaya gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu.
  • "polished man" kampanyasına katıldı. Polished man parmağını kaldırarak insanlara 'Dünyada her 5 çocuktan 1'inin fiziksel, zihinsel ve cinsel şiddete maruz kaldığını' hatırlatır. istismara uğrayan çocuklara dikkat çekiyor ve çocuğa yönelik şiddetin sona ermesi için farkındalık yaratıyorsunuz.
solo şarkıları:
24 Mart 2017'de ilk solo şarkısı sm station olarak yayınlandı. bu şarkının dansı efsanedir. iki tane var ve
6 Nisan 2018'de 2. şarkısı da yine sm station olarak yayınlandı. . bu şarkı, Billboard'un Word Dijital Şarkı Satışlarında 4. sıraya yükseldi.
31 Mayıs 2020'de Ginjo'nun şarkısı 'u Xiaojun ile birlikte seslendirdi.
10 Ağustos 2021'de 3. şarkısı (yine station) yayınlandı. bu şarkıya müzik şovlarda da promosyon yaptı.
26 Ekim 2022'de 4. şarkısı (station) yayınlandı. . Bu şarkıya ilk olarak 24 Nisan 2022'de Çin'de

(izlemeyenler izlesin, izlettirsin)

27 Temmuz 2016'da Hit the stage dans programına katıldı. performansları:

(en sevdiğim) b



Ten'in tasarladığı şeyler;
Wayv'nin içeriği tasarladı.
Wayv'nin evcil hayvanlarını tasarımını yaptı.
14 Haziran 2021'de satışa sunuldu. 200 ürün 24 saatten kısa bir sürede tükenmiş. ürünleri kendi instagramında payaştı.

18 Ocak 2023'te (YSL ile)
12 Haziran 2023

Ten tanıtımım da bu kadar. yine çok çok uzundu ve sadece göz gezdirdim ve gözüme çarpan şeyleri yazdım genelde. bir de bildiğim şeyleri araştırıp ekledim. yine hepsini okumak isteyenler

Ten'in karakterini kendim tanıtmak istediğim için yukarıda yazmadım. Ten neşeli, arkadaş canlısı, komik ve hırslı biri. oyunlardaki rekabetçi ruhunu zaten yukarıda yazdım. az fena değildir. ayrıca çılgın da biri. yaptırdığı pircinglerden ve dövmelerden de anlaşılıyor zaten ama çocukluk fotoğraflarında falan da bu çılgınlığı görebilirsiniz. (fotoğraflar ekleyeceğim). yakın olduğu arkadaşlarına vakit yaratıyor. Nct'de en yakın olduğu üyeler Johnny, Taeyong, Jaehyun ve Mark. sm rookies zamanı Yuta ile de yakındı diye hatırlıyorum. genel olarak sm rookies üyeleri ile yakın zaten. Ayrıca renjun ve yangyangla da yakın. Wayv ilk çıkış yaptığında en yakın olduğu üye henderydi ama daha sonra yangyang ile daha çok yakınlaştı. muhtemelen ortak zevkleri yangyang ile daha fazla olduğu için(ikisi de dizi film izlemeyi seviyor. karakterleri de benziyor falan). Hendery boş zamanlarında bilgisayar oyunu oynamayı seviyor. Ten'in bilgisayar oyunları ile pek işi yok. Ten, yangyang ve renjunla seyahat ediyorlar genelde.
Ten'le ilgili benim söyleyeceklerim de bu kadar. Umarım beğenirsiniz.

önce biraz predebut ten:
0e727de898aec870885458d9f608161de5588801r1-640-854v2_hq.jpg
DdeQbd2U0AAe-Bq
678d791ed2200836ad482b95c4ff6201.jpg
9c495556cf2348ad4550a9f7773a99ef.jpg

biraz da bebek ten
746fc95427563598d5b053b35040b4efe15c36a5r1-600-405v2_hq.jpg
0137b68ee04cce6a2dce6a6fbdccb3e15b3baf60r1-720-486v2_hq.jpg
866976dea7d14d5731835ea955ef1b0d.jpg

yavruları ile ten:
YdtT6Ts4AZeMJJhuO_xdJDQ7tOSiMLcT2TlpsFk-B-5u_TWbHLOal_kIg6Zl9gPA7b25hT6l_s43T8vxMGix6A3iNxjDrFoz5T8b0jQDPMfZuFg=w780-rj-l80-nu-e365

sadece ten
3a346c50b26d8d44195390dd04f59493.jpg
Eun5BR3XEAQa-cO

bir gülüşü var kii
d34bcfef987495b6c791ce775de7a6b1.jpg

fGjHvMkllzx90du54DCrVAbU-kByhAtHS7Yr5p4KDigu52VN21pqNYm4CAL--zBXlkbd5lT-UK8KN1JPd1ja7GHFhkV5iUgZbw=w780-rj-l80-nu-e365
Ten-NCT-U-nct-u-41938803-750-1125.jpg
 
Son düzenleme:

Lili Beth

Fanbase Starter
Katılım
10 Tem 2023
Mesajlar
539
Tepki
1,354
Puan
49
Chittaphon Leechaiyapornkul

NCT-2023-4th-album-Golden-Age-concept-photos-documents-5(3).jpeg

Çince adı: Lee yongqin (Wayv ile Çin'de promosyon yaparken bu ismi kullanıyor)
Doğum günü: 26 Şubat 1996 (Balık burcu)
Bangok- Taylandlı
Wayv'deki pozisyonu: Ana dansçı, baş vokalist, alt rapçi
SuperM'deki pozisyonu: Baş dansçı, yardımcı vokalist

9 Nisan 2016'da ile Nct u'da çıkış yaptı.
17 Ocak 2019'da ile çıkış yaptı.
4 Ekim 2019'da ile SuperM'de çıkış yaptı.
21 Ağustos 2021'de ile Yangyang ile Wayv alt grubu olarak çıkış yaptı.

1999 doğumlu bir kız kardeşe sahip
3 Tane var.(Levi daha yeni eklendi o yüzden bu fotoda yok) , ve . Louis 14 Aralık 2019'da, Leon 28 Şubat 2020'de doğmuşlar. Levi ise Mayıs 2023'te Ten'in kedisi oldu.

  • Ten'in annesinin ifadesine göre şarkıcılık yeteneğini yaklaşık beş yaşından itibaren göstermiş. Elindeki mikrofonu hiç bırakmıyor, yürürken dans ediyormuş, hatta akrabalarının ve çalışanlarının şarkı söylemesini duyabilmeleri için oturmaları için sandalyeler bile hazırlayıp sonra da cevap vermeleri için ellerini sıkmış ve şakalaşmış. 😁 (Ten'in küçüklüğünden bir video).
  • K-POP'ta dans etmeye ilk olarak 2009 yılında dansı öğrenmek için gittiği bir dans okulunda izlediği SUPER JUNIOR'un〈Sorry Sorry〉 müzik videosu aracılığıyla başladığı söyleniyor.
  • 14 yaşında ” filmini izledikten sonra hobi olarak öğrenmek istediği dansı ciddi anlamda yapmaya başladı. Filmdeki sahnelerin o kadar dikkat çekici olduğu ve bir süre uyuyamadıkları söyleniyor.
  • Tayland seçme programına çıkmadan önce YG Entertainment seçmelerini geçtiği ancak şirkete katılmadığı söyleniyor .
  • 2013 yılında SM Entertainment küresel seçmelerini geçtiğinde ailesi onu Kore'ye gitmekten caydırmaya çalıştı. Büyük annesinin desteği sayesinde Kore'ye gelebildiği ve "Ten ne istiyorsa onu yapmalı" dediği söyleniyor. Ten çocukken, Ten'in büyük annesi onunla birlikte SUPER JUNIOR'un o zamanlar Tayland'da büyük bir hit olan 〈Sorry Sorry〉 gibi K-pop müzik videolarını izledi. Okuldan sonra büyük annesinin evine geldi ve Ten'in dans ettiğini, şarkı söylediğini ve komik davrandığını gördü, bu yüzden onu ilk önce şarkıcı olmaya teşvik etti.
  • 2011 yılında Tayland seçme programı “ r”a katıldı ve final kazananı oldu.
  • Seçme finallerine çıktıktan sonra eğitim ve yayın için 9 hafta eğitim kampında kalmış ve hayatında ilk kez bu kadar uzun süre evden uzak kalmış. Her sabah saat 7'de kalkıp şarkı söyleme ve dans eğitimi alıp akşama kadar çalışmış, ancak iyi yemek yiyemediği için çok kilo vermiş ve gece geç saatlerde fazla çalışmaktan dolayı hastaneye kaldırılmış ve taburcu olduktan sonra ertesi gün öğleden sonra kayıtlara katıldı, kendisinin de yaptığı söyleniyor.
  • İlk seçmelerde şarkıcının yaklaşık 100 kişi ve jüri önünde sırayla İngilizce , Tayca ve Korece şarkı söylediği söyleniyor .
  • Bir keresinde bir seçme programında kısa süreli eğitim kapsamında iki günlüğüne Kore'yi ziyaret etmiş. Seçme programının kendisi Kore-Tayland işbirliği şeklinde hazırlandı ve doğrudan K-POP'un evini ziyaret etmek ve eğitim almak gibi deneyimleri içeriyordu . Bu nedenle, Starship Entertainment'ta şarkı söylemeyi ve dans etmeyi öğrendiği ve Myeongdong'u gezdiği görüntüleri var, ancak bu sadece kısa süreli bir yurtdışı gezisiydi ve Kore'de resmi stajyer olarak eğitim almadı.
  • alınan para ödülü hayır kurumlarına bağışlandı .
  • Seçme programı bittiğinde normal hayatına dönüp çalışmalarına devam edeceğini düşündüğünü söyledi. Bu nedenle iki yıl sonra küresel seçmelerini geçip Kore'ye geldiğinde hayalini sürdürdüğü için çok mutluydu.

  • 30-31 Mart 2013 tarihlerinde 17 yaşındayken Tayland'ın Bangkok şehrinde düzenlenen SM Entertainment Global Audition'a girdi ve geçti. Beş ay sonra, 30 Ağustos 2013'te 24 Aralık 2013'te SMROOKIES olarak tanıtıldı.
  • Eylül 2013'te Kore'de yaşamaya yeni başladığında, MBC'nin 'Infinite Challenge' Jayuro Şarkı Festivali SM Entertainment binasında düzenlendi . Film çeken BoA'nın arkasından geçerken ekranda bir sahnede yakalandı . Yayının yayınlanmasının ardından, o dönemde birçok internet topluluğunda bu net yüz hatlarına sahip yakışıklı çocuğun kim olduğu sorusunun gündemde olduğu söylendi.
  • 2014 yılında Mnet'in " EXO 902014 " programında yer aldı.
  • 18 Temmuz 2015'te Jaehyun ile birlikte Han Ki-beom Umut Paylaşımı Vakfı tarafından düzenlenen <Hope Basketball All-Star 2015 with SMTOWN> yardım oyununa katıldı
  • 4 Ağustos 2015'te Daegu'da düzenlenen Kızıl Haç Gençlik (RCY) ulusal kampında SMROOKIES üyeleriyle bir kutlama gösterisi düzenlendi.
  • 15 Ağustos - 20 Aralık 2015 tarihleri arasında SMROOKIES üyeleriyle birlikte <SM ROOKIES SHOW>'da sahne aldı.

21 Ağustos 2020'de Asahi TV Music Station'da yayınlanan tanıtım metninde "Yer çekimini hissetmeden dans eden dansçı" diye anılmış.
DAZE Mayıs 2018 sayısındaki bir röportajında "Dans ederken bedeninizle konuştuğunuza inanıyorum. Teknik şeylerden ziyade su, rüzgar gibi şeyleri hayal ediyordum. Bunu ifade etmek istiyorum." demiş.
WayV'in 1. normal albümü zamanı, "Zaman geçtikçe değişiyorum, büyüyorum ama kalbim asla değişmeyecek. Performans yapmayı seviyorum, şarkı söylemeyi seviyorum, yeni fikirlerle kendime meydan okumayı seviyorum. Yaratımımı gerçeğe dönüştürdüğümde her seferinde hâlâ taze ve ilham verici geliyor." demiş.
Ten'in birkaç dance videosu: ,
  • SM Entertainment'ın ünlüleri arasında ilk ve tek Taylandlıdır .
  • Chittapon (ad) Richaiyaponkul (soyadı) onun gerçek adıdır, Ten bir takma addır. Ten'in ailesi Çinli-Taylandlıdır ve Lee chaiyapornkul soyadında Çin soyadının (Lee·李) izlerinin kaldığı görülmektedir. Ten'in takma adı , teyzesinin ona verdiği Tayca yalıçapkını anlamına gelen Kra-ten (กระเต็น·kra- ten ) kelimesinden türemiştir. (burada koptum. gerçekten Tayca da tam anlamı ne acaba. Türkçe'ye böyle çeviriyor ama :ROFLMAO:)
  • Çeşitli kültürlerin örtüştüğü bir geçmişe sahip oldukları için İngilizce, Tayca, Korece ve Çince dahil olmak üzere çeşitli dilleri konuşuyorlar . Ten'in 2020 yılında eğitimine başladığı Japonca da dahil olmak üzere toplam beş dili konuşabilmesi bekleniyor.
  • İngilizce onun en rahat kullandığı dildir.Anaokulundan itibaren uluslararası bir okula gitmesi sayesinde İngilizceyi akıcı hale getirdiği, bu okulun uluslararası bir İngiliz okulu olması nedeniyle her tatilde İngiltere'deki bir İngilizce kampına giderek İngilizce öğrendiği söyleniyor. Bu yüzden de Amerikan aksanı değil İngiliz aksanı ile konuşuyormuş.
  • Kore'de büyüdükten ve uzun süre Kore'de yaşadıktan sonra Tayca okumış ve İngilizce düşünmüş. Korece yanıt verme sürecinde, bozulur ve Tayca telaffuzu veya yazılışı sıklıkla karıştırır, ancak Tay dili yeterliliğinin kendisinde bir sorun yoktur ve Ten, Taycayı akıcı bir şekilde konuşur. Tay dilinin konuşma için en rahat dil olduğunu söylüyormuş, ancak Tay dilinin yazımının oldukça zor olması ve öğrencilere okul günleri boyunca İngilizce eğitim verilmesi nedeniyle İngilizce yazıyormuş.
  • SM Entertainment'a katıldıktan sonra ilk olarak Çin'deki faaliyetlere hazırlanırken ciddi anlamda Çince öğrenmeye başladı ve bu, Ten'in şu anda konuştuğu birçok dil arasında en son öğrendiği dildir. Buna rağmen kısa sürede çok hızlı gelişme göstermiştir. Sanırım gençken okulda Çince dersleri almış.Bu kadar hızlı öğrenmesinde bu derslerin de etkili olduğu düşünülebilir.
  • 2019'un sonunda Instagram yayınında YouTube'a birkaç Japonca kelimelere Kısaca çalıştığından bahsetmiş ama o yılın Noel'inde menajerinden 6 aylık Japonca çevrimiçi kurs bileti hediye almış ve ciddi bir şekilde çalışmaya başlamış. Şu anda vakit buldukça kendi başına çalışıyormuş. Yakın zamanda bubble'a Japonca Japon yemeği yediğini söyleyen bir sesli mesaj gönderdiği için Japonca öğrenmeye devam ettiği anlaşılıyor. (bu yakın zamandan kastı nedir bilmiyorum. 2020 yılı da olabilir 2023 yılı da olabilir. yani Ten hala japonca çalışıyor mu bilmiyorum ben)
  • Ayrıca röportajda biri, bu kadar farklı dilleri konuşabilmenin kendisini performans yoluyla ifade etmesine yardımcı olduğunu, çünkü çeşitli kültürleri tanıyarak ifade, şarkı ve dans hakkında çok şey öğrendiğini ve bir müzisyen olarak olgunlaştığını söylemiş.
Ten'in Google'daki sayısız geçmiş(çocukluk fotoğraflarından en son paylaşacağım) fotoğraflarına ve hikayelerine baktığınızda oldukça varlıklı bir ailede büyüdüğünü görebilirsiniz.
Tayland , ülke çapında 100'den fazla uluslararası okulla Asya'da en fazla sayıda uluslararası okula sahip olmasıyla ünlü olan Bangkok, Tayland'daki Shrewsbury Uluslararası Okuluna gitmiştir. Buradaki öğrenim ücreti sadece ilk giriş için 10 milyon wonun üzerinde ve öğrenim ücreti yılda yaklaşık 20 ila 30 milyon won. Ten ve küçük kız kardeşinin anaokulundan beri buraya gittikleri söyleniyor.

Ten geçmişte , , bisiklet ği , , , , , , halat çekme , k ve antrenmanı gibi etkinlikler yapmıştır.
13 yaşına kadar Yarışmalara katıldığını ve birçok madalya kazandığını söyledi. Bu nedenle yayınlarda sıklıkla sergiliyor.
  • Jimnastiği bıraktıktan sonra basketbol takımına katıldı. jimnastiği bırakma nedeni olarak kilo aldığını söylemiş. başka bir yerde de jimnastik öğretmeninin başka bir spor yönlendirmesi nedeniyle bıraktığını söylemiş. (benim çıkarımım ise: kilo aldığı için jimnastik öğretmeninin farklı bir spora yönlendirmesi. )
  • Yüzük, kolye, bilezik gibi çeşitli aksesuarları takmayı seviyor ama en sevdiği aksesuar piercing. üyelerinden aldığı doğum günü hediyesi de deliciydi. Kulaklarını ilk kez 15 yaşında deldirmeye başladığı, her iki kulağında da toplam 9 deliği olduğu söyleniyor. 2017 yılının sonbaharında sol kulağını deldirerek sayısını çıkarmış. 2018 yazında deliklerinden biri kapanmış. Daha sonra 2018 yılı sonunda bir delik daha açılmış ve 2020 yazında iki tanesi kapanmış ve şu anda toplam sekiz adet deliği varmış. Pirsinglere çok fazla ilgisi olduğundan imza etkinliklerinde hayranlardan piercing danışmanlığı alması ve piercing için yeni alanlar önermesi yaygındır. Hatta üyeler bile Ten'den piercing konusunda tavsiye ister (mesela Kun istemiş) Yurtta Ten ile birlikte yaşayan, piercing konusunda tavsiye almak için Yangyang ilk kez kulaklarını deldirdikten sonra piercingleri çıkarmakta veya takmada zorluk yaşamış, bu yüzden Ten'den yardım istemişler.
  • Ayrıca ilk dövme yaptıran üyelerden biri Ten. (hatta ilki sanırım.) Şubat 2020 civarında, sağ kolun ve Üzerine dövme yaptırdı.(dövme yaptırdığı yerde bir yara izi vardı. onu dövme ile kapattı.) Ağustos-Eylül 2020 civarında sağ kolun üst kısmına kelebek desenli dövme ve sağ omuz yakınına kiraz çiçeği desenli dövme , Mayıs-Haziran 2021 civarında ise sağ kolun alt ön kısmına ve sağ kolunun dirseğinin yakınına ekledi.
  • Film izlemeyi ve Netflix'te çeşitli şeyler izlemeyi seviyormuş. 2-3 kez izlediği bir filmi tekrar izlemezmiş. , , gibi filmleri seviyormuş.
  • En sevdiğim animasyon l.
  • En sevdiğim Disney prensesi karakteri Rapunzel'dir.
  • Sadece film ve animasyonları değil aynı zamanda dramaları da izlemekten keyif alıyor. Yalnızca Friends gibi yurtdışı dizileri değil , aynı zamanda Another miss oh, Goblin , Fight for My Way , What's Wrong with Secret Kim , Be Melodramatic , Itaewon Class vb . gibi yabancı diziler de var. It's Okay to Not Be Okay , Vincenzo, Reply 1988 gibi çeşitli Kore dizilerini izlemekten keyif alıyormuş . Ertesi gün ne kadar erken uyanmak zorunda olursa olsun, dizi izlemek ve yatmak Ten'in suçluluk duygusudur . (e bu beenn. 😅)
  • Tayland'da yaşarken en sevdiği mevsim olarak kışı seçermiş ama Kore'ye geldikten sonra en sevdiği mevsim yaza dönüşmüş. "Yaz güzel çünkü rahat kıyafetler giyebilirsin ama Kore'de kış çok soğuktur."
  • Röportajlarında en sevdiği yiyecek sık sık bahsettiği için çikolatayı oldukça sevdiği anlaşılıyor . En sevdiği tatlı çikolatalı puding, en sevdiği çikolata bitter çikolata, en sevdiği pasta çikolatalı kektir ve üzücü bir şey olduğunda bile çikolata gibi tatlı yiyecekler yiyerek bunun üstesinden gelir. Favori çikolatası twix'miş.
  • Kahvenin acı tadını seviyormuş.
  • Favorim diyebileceği bir yemek yokmuş çünkü ruh haline göre değişiyormuş. Salatalar veya kremalı yiyecekler gibi basit yiyecekleri severmiş.
  • En nefret ettiği yemek 'sadece erişteli erişte'. sade erişteyi sevmiyormuş. yani içinde herhangi bir et, garnitür olmayan erişteyi sevmiyormuş. bir de meyve yemiyor. ağzına sürmüyor. Daha doğrusu meyvenin içini yani etli kısmını sevmiyor. bazı meyvelerin sularını içebiliyor. (domates de yiyemiyor).
  • Ten'in çocukluğundaki kahramanı , animasyonundaki bir hayvan olan Tigger'dı . O kadar sevdiğini, .
  • Gençliğine dair en güzel anısı , rookies günlerinde Çocuklar Günü'nde üyeler Johnny ve Yuta ile mış .
  • En sevdiği kıdemli idol SUPER JUNIOR Donghae ve en çok saygı duyduğu kıdemli idol ise SHINee Taemin.
  • Justin Timberlake 'i en çok hayran olduğu dansçı ve müzisyen olarak seçti.
  • Aldığı ilk albüm Taemin'in ilk solo albümü ACE'ti.
  • Hoşlandığım diğer şeyler ise doğa, sanat, fotoğrafçılık, tasarım, müzik, moda ve Mark Lee'dir .Ayrıca (buradaki gif ve fotolara bakın. çok tatlııı 😍)
  • SM Town Japan tarafından yürütülen NCT anketindeki 9 oydan 7'si[128] ve üyeler tarafından en şık üye seçildi. Jaehyun'un değerlendirmesine göre, eksikliklerini tamamlayan ve güçlü yönlerini öne çıkaran kıyafetler giyiyor, bu nedenle kendisine yakışan çeşitli stilleri giyebiliyor.
  • Birçok hobisi var. Bunlar arasında hayvanlarla oynamak, dans etmek, rap yapmak, şarkı söylemek, çizim yapmak, tasarım yapmak, basketbol ve ekstrem sporlar yer alıyor.
  • Uzmanlık alanı gitar çalmaktır.Tayland'daki tatilinden dönerken getirmiş.
  • Yüzünün sol tarafında elmacık kemiğine yakın vardır . Küçükken arkadaşlarıyla oynarken aldığı bir yaraymış.
  • Her zaman yanında çok fazla şey taşıma eğilimindeymiş , bu yüzden sıklıkla Parfümden başlayarak pratik yapmak ve planlamak için ihtiyaç duyduğu her şeyi her zaman yanında taşıdığı için yurdundaki hemen hemen her şeyi yanında taşıyor. (e bu da beeen. küçük çanta kullanacak olduğumda da çantayı doldurabildiğim kadar doldururum.)
  • . bu yüzden oyun oynamaktan pek hoşlanmıyormuş ama bazen (Ten'i programlarda oyun oynarken izlerseniz ne kadar rekabetçi olduğunu görebilirsiniz. kazanmak için elinden geleni yapıyor)
  • CLC'den SORN , BLACKPINK'ten Lisa , GOT7'den BamBam ve ( G ) I-DLE'den Minnie gibi Taylandlı idollerle fikir alışverişinde bulunduğu söyleniyor .
  • GOT7 Yugyeom, Hit the Stage'e çıktığında
  • Alerjik rinit hastasıymış.
  • Yanında her zaman ilaç taşıdığı söyleniyor. Üyeler hastalandıklarında şunu mu bunu mu vermeleri gerektiğini sorarak onlarla ilgileniyorlar.
  • İyi bir el becerisine sahiptir. NCT'nin Johnny'nin sürpriz doğum günü partisi videosunda gösterilen mış ve okul günlerimde sık sık yapmış. Ten'in kişisel olarak yazdığı mesajlar ve mektuplar her zaman doludur.
  • ve çekmeyi seviyor , bu yüzden fırsat buldukça çeşitli tasarımlar buluyor ya da Hatta resim yapmaya ilk olarak ebeveynlerinin tavsiyesi üzerine başladığı, her hafta sonu sanat akademisine gitmesine rağmen bundan hoşlanmadığı ve çok fazla çalışmadığı söyleniyor. Ancak SM Entertainment'a katılıp stajyer olarak hayatına başladıktan sonra, pratik yapmadığı hafta sonları ne yapacağı konusunda endişelenmiş ve kendi başına resim çizmeye başlamış.
  • Çok kibar biri ve veya sık sık personele ve hayranlara 90 derecelik kibar bir selam verirken görülüyor . bile merhaba diyormuş.
  • düzenlenen <SMTOWN LIVE WORLD TURU Ⅵ IN DUBAI>'ye katılmak üzere ülke dışına çıkarken , taktı . Kore, Çin ve Tayland da dahil olmak üzere dünyanın her yerinden insanlar bunu gördü. Hayranlardan gelen siparişlerin yoğunluğu nedeniyle iki aylık siparişler ertelendi, bu nedenle mağaza doğrudan 'tenbag' adını kullandı ve Ten'e ve hayranlara çantaya gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarını sundu.
  • "polished man" kampanyasına katıldı. Polished man parmağını kaldırarak insanlara 'Dünyada her 5 çocuktan 1'inin fiziksel, zihinsel ve cinsel şiddete maruz kaldığını' hatırlatır. istismara uğrayan çocuklara dikkat çekiyor ve çocuğa yönelik şiddetin sona ermesi için farkındalık yaratıyorsunuz.
solo şarkıları:
24 Mart 2017'de ilk solo şarkısı sm station olarak yayınlandı. bu şarkının dansı efsanedir. iki tane var ve
6 Nisan 2018'de 2. şarkısı da yine sm station olarak yayınlandı. . bu şarkı, Billboard'un Word Dijital Şarkı Satışlarında 4. sıraya yükseldi.
31 Mayıs 2020'de Ginjo'nun şarkısı 'u Xiaojun ile birlikte seslendirdi.
10 Ağustos 2021'de 3. şarkısı (yine station) yayınlandı. bu şarkıya müzik şovlarda da promosyon yaptı.
26 Ekim 2022'de 4. şarkısı (station) yayınlandı. . Bu şarkıya ilk olarak 24 Nisan 2022'de Çin'de

(izlemeyenler izlesin, izlettirsin)

27 Temmuz 2016'da Hit the stage dans programına katıldı. performansları:

(en sevdiğim) b



Ten'in tasarladığı şeyler;
Wayv'nin içeriği tasarladı.
Wayv'nin evcil hayvanlarını tasarımını yaptı.
14 Haziran 2021'de satışa sunuldu. 200 ürün 24 saatten kısa bir sürede tükenmiş. ürünleri kendi instagramında payaştı.

18 Ocak 2023'te (YSL ile)
12 Haziran 2023

Ten tanıtımım da bu kadar. yine çok çok uzundu ve sadece göz gezdirdim ve gözüme çarpan şeyleri yazdım genelde. bir de bildiğim şeyleri araştırıp ekledim. yine hepsini okumak isteyenler

Ten'in karakterini kendim tanıtmak istediğim için yukarıda yazmadım. Ten neşeli, arkadaş canlısı, komik ve hırslı biri. oyunlardaki rekabetçi ruhunu zaten yukarıda yazdım. az fena değildir. ayrıca çılgın da biri. yaptırdığı pircinglerden ve dövmelerden de anlaşılıyor zaten ama çocukluk fotoğraflarında falan da bu çılgınlığı görebilirsiniz. (fotoğraflar ekleyeceğim). yakın olduğu arkadaşlarına vakit yaratıyor. Nct'de en yakın olduğu üyeler Johnny, Taeyong, Jaehyun ve Mark. sm rookies zamanı Yuta ile de yakındı diye hatırlıyorum. genel olarak sm rookies üyeleri ile yakın zaten. Ayrıca renjun ve yangyangla da yakın. Wayv ilk çıkış yaptığında en yakın olduğu üye henderydi ama daha sonra yangyang ile daha çok yakınlaştı. muhtemelen ortak zevkleri yangyang ile daha fazla olduğu için(ikisi de dizi film izlemeyi seviyor. karakterleri de benziyor falan). Hendery boş zamanlarında bilgisayar oyunu oynamayı seviyor. Ten'in bilgisayar oyunları ile pek işi yok. Ten, yangyang ve renjunla seyahat ediyorlar genelde.
Ten'le ilgili benim söyleyeceklerim de bu kadar. Umarım beğenirsiniz.

önce biraz predebut ten:
0e727de898aec870885458d9f608161de5588801r1-640-854v2_hq.jpg
DdeQbd2U0AAe-Bq
678d791ed2200836ad482b95c4ff6201.jpg
9c495556cf2348ad4550a9f7773a99ef.jpg

biraz da bebek ten
746fc95427563598d5b053b35040b4efe15c36a5r1-600-405v2_hq.jpg
0137b68ee04cce6a2dce6a6fbdccb3e15b3baf60r1-720-486v2_hq.jpg
866976dea7d14d5731835ea955ef1b0d.jpg

yavruları ile ten:
YdtT6Ts4AZeMJJhuO_xdJDQ7tOSiMLcT2TlpsFk-B-5u_TWbHLOal_kIg6Zl9gPA7b25hT6l_s43T8vxMGix6A3iNxjDrFoz5T8b0jQDPMfZuFg=w780-rj-l80-nu-e365

sadece ten
3a346c50b26d8d44195390dd04f59493.jpg
Eun5BR3XEAQa-cO

bir gülüşü var kii
d34bcfef987495b6c791ce775de7a6b1.jpg

fGjHvMkllzx90du54DCrVAbU-kByhAtHS7Yr5p4KDigu52VN21pqNYm4CAL--zBXlkbd5lT-UK8KN1JPd1ja7GHFhkV5iUgZbw=w780-rj-l80-nu-e365
Ten-NCT-U-nct-u-41938803-750-1125.jpg
Ellerine saglik canim cok guzel olmus ben kendisini cok seviyorum saf yetenek fiskiriyor ve unproblematic biri
 

peterpan

Fanbase Starter
Katılım
20 Tem 2023
Mesajlar
583
Tepki
1,362
Puan
169
emeğine sağlık, çok detaylı ve güzel olmuş. satır satır okudum valla. küçüklük fotolarındaki fındık burnunu ısırasım geldi çok tatlıymış🙈
 
Üst