Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru New Jeans Get Up Ep'sini Nasıl Buldunuz?

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637

Benim sıralamam şu şekilde:
1. ETA
2. Super Shy
3. ASAP
4. New Jeans
5. Get Up
6. Cool With You

Aralarından dinlemeye devam edeceğim ETA ve ASAP olur diye düşünüyorum. Super Shy güzel ama şimdiden sıkmaya başladı. Enstrümantalinde çok fazla bir şey olmuyor, biraz tekdüze ve basit bir şarkı. Sözleri de çok tekrar ettiği için çabuk sıkılmama neden oldu. Bu ep'deki şarkıların raf ömrünün diğer şarkılarına göre kısa olduğunu düşünüyorum. Hala sıkılmadan Hype Boy, OMG, Attention açıp dinleyebilirim. Onlara kıyasla biraz sönük kalmış.

mirai

Trainee
Tepki
334

Benim sıralamam şu şekilde:
1. ETA
2. Super Shy
3. ASAP
4. New Jeans
5. Get Up
6. Cool With You

Aralarından dinlemeye devam edeceğim ETA ve ASAP olur diye düşünüyorum. Super Shy güzel ama şimdiden sıkmaya başladı. Enstrümantalinde çok fazla bir şey olmuyor, biraz tekdüze ve basit bir şarkı. Sözleri de çok tekrar ettiği için çabuk sıkılmama neden oldu. Bu ep'deki şarkıların raf ömrünün diğer şarkılarına göre kısa olduğunu düşünüyorum. Hala sıkılmadan Hype Boy, OMG, Attention açıp dinleyebilirim. Onlara kıyasla biraz sönük kalmış.
Asap favorim özellikle tik tak kısımı çok iyi super shy dans ile falan dinlerim diğer şarkıları beğenmedim
Tüm nj şarkıları top 5'im
1 Hybe boy
2 OMG
3 Cookie ( sözleri görmezden geliyorum)
4 Asap
5 Ditto ( mv aşırı iyiydi)