Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu New Jeans Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
Şarkıları güzel kızlarda iyi kızlar gibi.Şarkıları ve konseptleri benziyor rv ile ve rv en sevdiğim grup bu yüzden rv tarzı şarkılar dinlemeyi seviyorum.Bu yüzden benim için rv alternatifi oldular.Ama başlarındaki kadın p€d* nun ve sorunlunun teki.Sektörden sürülmesi lazım ama tam tersine övgü yağmuruna tutuluyor.
Yazmayı unutmuşum reklam mevzusuna geleyim.Mhj ve hybe parayı basıyor bu konuda.Yetenek ve visual olarak ortalama buluyorum.

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Bu şarkıyı dinledikten sonra fikirlerim tamamen değişti önceden Kore'nin seveceği tarzda sıradan şarkıları olan bir gruptu güzel şarkılar ama wow zirve mi değillerdi ama şu şarkıyı çok sevdim belki tarzlarını gözden geçirip farklı şeyler denemeye devam edebilirler hala uzun bir yolları var doğru adımlar ile bence potansiyel var

meliodas

Trainee
Tepki
0
Beni Kpop'a başlatan grup olduğu için hep ayrı bir yerdedir benim için. Ama diğer gruplari keşfettikçe daha iyi gruplar olduğunu farkettim.