Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

New Jeans Yeni Şarkısı

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Şarkının klibi reşit olmayan bir grup için aşırı rahatsız ediciydi kızlar hyeon'nun yataktaki adamın üstüne çıkmasını ve soyunmasını izliyor.twitter daki blinkler tepki gösterdi çünkü zamanında jennie sırf hemşire kıyafeti giydi diye hemşireleri cinselleştiriyor diye linçlenmişti koreliler tarafından ama oysaki orda kendi yaralarımı kendim sarıyorum gibi güçlü bir mesaj vardı.Peki daha reşit olmayan çocukların cinsel tansiyonlu sahneler izletmeye de tepki gösterecekler mi acaba bu çok duyarlı koreliler

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Side B'de kızlar dans ederken yaşanan olaylar bağımsız olunca ne alaka olmuştum. Side A'da son sahnelere kadar her şey güzel giderken bir anda hikaye yine adem havvaya falan mı döndü anlamadım. Niye öyle bir sahne koyma ihtiyacı hissettiler ya da ortaokullu çocuklara biz niye böyle bir sahne koyuyoruz diye niye düşünmediler. Bunlara sadece şirket politikası demek az bence ya bilmiyorum rahatsız edici

marin

Trainee
Tepki
637
Ben klibi yarısına kadar izledim. Çünkü şarkı aşırı sıkıcı geldi. İzlediğim kısma kadar kliple üyelerin alakasını çözmeye çalıştım ama bir anlam veremedim. Bir Amerikan filminin içine rastgele fırlatılmışlar gibi geldi. Bahsedilen sahneleri görmedim ama sadece şunu söyleyebilirim MHJ aşırı tehlikeli birisi. Yapmayacağı şey yok. Kızlar umarım büyüdüklerinde içinde bulundukları şeylerin farkına varırlar ve dur derler. Belli ki onlara sahip çıkacak duruşa sahip birer aileleri yok şu anda 🤷🏻‍♀️