Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

New Jeans'in Yeni Şarkısı Super Shy Ve Alameda - Post Nut Clarity Şarkısı Benziyor Mu?

kitsune

Trainee
Katılım
27 Haz 2023
Mesajlar
8
Tepki
17
Puan
6
Az önce instagramda gezinirken tesadüfen bir şarkıya denk geldim ve New Jeans'in bugün çıkan şarkısı Super Shy'a benzettim.
Alameda isimli bir şarkıcının ve geçen sene çıkmış. Özellikle 40. saniyedeki nakarat kısmını ve şarkının genel ritimlerini çok benzettim. Başkaları da benzetecek mi merak ediyorum.
-

 
Konu Sahibi
kitsune

kitsune

Trainee
Katılım
27 Haz 2023
Mesajlar
8
Tepki
17
Puan
6
Ya bu müzik türü zaten UK Garage diye geçiyormuş galiba. Pink Pantheress'e benzetenler de çok oldu. Ama katılıyorum sana. Zaten NewJeans şarkılarını daha çok sevdim.
Şimdi baktım da dediğin gibi Pink Pantheress'te de aynı beatler var. UK Garage türünde bir şarkı yapmışlar diyebiliriz şimdilik. New Jeans'in şarkıları kolay dinlenebilir tarzda grubu çok takip etmesem de şarkılarını açıp dinliyorum arada bu yüzden.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu grup çok sıkıcı geliyor bana artık şarkılarıda üyeleride
Çok fazla göze sokuyorlar kızları bence çıkan haberlerde bile sürekli New Jeans var. Kızlar güzeller evet ama o kadar da abartılacak bir yetenekleri yok şu an için bence. İyi bir şirketleri ve ekipleri var diyebiliriz şimdilik.
 
Üst