Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Okuduğunuz Rezil Hayran Kurgular

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Geçmişteki rezil zevklerimden biri wattpadde hayran kurgu okumaktı. Liseye yeni geçtiğimde BTS ve EXO ile ilgili hayran kurgu okuyordum. İsimlerini hiç hatırlamıyorum ama konuları hep zoraki evlilikti :D. Y/N olarak zengin ailemiz iflas etmemek için bizi zengin bir adamla evlendiriyordu. Genelde Tae, Jungkook, Kai falan oluyordu bunlar da. Biz de iflas etmemek için evleniyorduk onlarla. Geçmişe dönüp bakıyorum ve kendimden özür diliyorum. Umarım bu rezalet hayran kurguları tek ben okumamışımdır 😭

Konu Sahibi
LadyDiana

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Oyy bir sürü okumuş ve yazmış biri olarak yerimi alayım Allah'a şükür mantıklı yazılar yazıyordum genel olarak isim ve manken bulmakta zorlanan biri olduğum için kpop gruplarında olan idolleri kullanıyordum wp tayfanın vini uhera barbarası varken bende kpop idollerini yapıyordum 💅🏻
Vayyy reis sen aşmışsın ya. Okumayı bırak yazmışsın bir de. Ama hangi kpop idolleriyle ilgili yapıyordun merak ettim şimdi 😅

Konu Sahibi
LadyDiana

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Exo hakkında yazdım bu arada ama dostluk üzerine sonra millet sizden başka bir şey isteyince tadınız kaçıyo
Dostluk üzerine ne yazdın Exoda ya. Chanbaek falan mı yazdın acaba? Ben bl okumayı sevmediğim için hep y/n'li okuyordum. Cahilim bl kitlesi konusunda...

Konu Sahibi
LadyDiana

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Harry Potter ff şeri çok cringe oluyordu. Özellikle dramione kurguları. Spesifik hatırlamıyorum ama çok zorlamalardı.

One Direction için bir tane vardı, asi vardı isminde. Çiftçi kız ve onun için kavga eden Zayn-Harry aşk üçgeni. Şimdi bakınca çok komik. Ayrıca filmi bile yapılan dünyaya yön veren Harry ff’ı After’ı da anmadan geçemeyeceğim. Çok rezildi gerçekten ama meraktan okumuştum ahajjdjf Hatta Harry’nin annesinin bile okuduğu söyleniyordu.
Aaa One direction diyince aklıma geldi. Ben de bi ara Zayn ve Harryli hayran kurgu kitabı okumuştum. Başrol Harry oluyordu, Zayn de ikinci erkekti. Bir de Zayn'in karakteri daha kötüydü hep kızla Harry'nin arasına giriyordu dhbdhs. Mazi...

Konu Sahibi
LadyDiana

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Chanbaek yazmadım, biraz daha bölümler ilerleyince yazmamı istediler çünkü bu shipin baya popüler olduğu bir dönemdi, ben normal yazmaya exo ve ilk tanışmaları şarkı dönemleri hakkında yazıyordum
Haa sen baya masum içerikler üretmişsin vankedisi. Seni yargılamayacağım bu yüzden. Şerefinle kitap yazmışsın tebrik ediyorum 👏🏻

kedy

Trainee
Tepki
97
Of aklıma geldi utandım yine kendimden önceden Facebook'ta oneD turkey sayfalarında çevriliyordu fanficler. Terra mı Tessa mı neydi Harrynin sevgilisi olduğu bir fanfic vardı onu okuyordum bir de sapık hayal et 1D gibi bir şey vardı skwmsomsksmsk

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Bir tane Wattpad yazarı vardı adını unuttum normal böyle kitaplar yazıyordu takip ediyordum sonra hayran kitapları yazmaya başladı rose ve jungkook falan başroller sanırım ilk öyle okumaya başladım asla shiplemezdim ama o kız güzel yazıyordu kurguyu falan zaten ben genelde aşk değil de korku temalı hayran kurguları okurdum bl olarak servant ve vernem nidahen okumuştum baktım acı ve dram bana göre değil zirvede bıraktım ha bide bantang ile müge anlı BTS Survivor da gibi kitaplar vardı komediydi çoğu oğlum ben baya okumuşum ömrüm Wattpad çöplüğünde geçmiş iyi mi

Konu Sahibi
LadyDiana

LadyDiana

Trainee
Tepki
202
Zamaninda bir zayn malik ve orijinal karakter fici okumustum. Kizin ismi winterdi alfjakdja ama taa yil 2019 olmasi lazim. Ayila bayila okuyodum ama fici hani tam benlikti iliskileri falan tam benim istedigim toksiklikteydi aldjakdja gecenlerde gidip aradim tekrar okumak icin ama o kadarrr cirkin yazilmis bir kitapmis ki. O zamanlarda agzimin suyu akarak okuyodum bayiliyodum o ayri
Ayy ben de 2018 bayıla bayıla okuduğum zoraki evlilik kitabını bulmuştum geçen sene wattpadde. Eskiden okuduğumda üslubuna bayılmıştım, harika olduğunu düşünüyordum. Geçen sene okuyunca ben ne okumuşum böyle aq oldum. O kadar basit yazılmış ki anlatamam...