Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Okul Arkadas Iliskileri

ask

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
1,630
Tepki
4,562
Puan
114
Simdiiii ben yurtta kaliyorum zaten biliyorsunuz. Şöyle bir şey yasanmış bu kisilere A B C D diyelim. A B C kisileri oda arkadasları D ise benim besto friendom ve yurtta kalmıyor ben A ve D ise arkadas grubuyuz üçlü. Neyse bizim mezuniyet vardı gecen hafta ben gitmedim ailemle aram kotu oldugu icin. A ve B, D'ye demisler ki gel yurtta kal bir gunlugune sabah hazirlanir cikariz vs. Neyse benim besto friendo gelmis sabahinda da bu A ve Bnin diger oda arkadasları C gelmis ama annesiyle birlikte geliyor. Annesi bavullarini yukari cikarmak istemis (Normalde boyle bir sey yasak ve burada hatali bence) sonra odaya girmisler A üflemis puflemis goz devirmis falan C'nin annesi fark edince demis ki C ne kadar iyi arkadasların var böyle. Bu A da demis ki Aynen C de oyledir. Bu kız çingen biraz bayagi hakaret etmis sonra. C'nin annesi benim kızım size ne yaptı ki demis. A demis ki ben ve B'nin arasını bozdu biz normalde birbirimizi cok seviyorduk demis sonra C'ye sen B hakkinda bunu bunu demedin mi diye saldırmış bayağı ustune yurumus. C'nin annesi araya girmis hop orada dur ne oluyor demis. C de demis ki ben öyle dedim de asıl sen B hakkında bunu bunu demedin mi diye bagirmis. Bu A kisisi annesiyle ikisine bayagi hakaretler fln etmis e dogal olarak C sinirlenmis bayagi o da bagirmis. Sonra benim oda arkadasim ve diger arkadas grubum bagirisma seslerini duyunca gidip bakmislar. C'yi bayagi kotu halde gorunce (titreye titreye agliyormus cunku mezuniyet balosu sabahiydi) bizim odaya getirmisler. Olayı dinledikten sonra da benim oda arkadasim bizde kalabilirsin demis. Sonra C bana sordu ben de okeyledim bakalım. Simdi A B ve D kisileri C'den nefret ediyor. Ben A'yı çingene buluyorum ve B'ye diyorum ki uzaklas falan. Dün de B beni odasina cagirdi iste sohbet etmek icin fln bayagi seviyor o da beni.herkes arasında denge kurmak zorunda kalıyorum cunku C de bayagi seviyor beni yorucu biraz😭
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
185
Tepki
1,126
Puan
78
Annesi varken böyle bir şey yaşanması çok ayıp bence. Sorunlarını başka zaman halledebilirlerdi. Hem zaman hem de olayın içinde bulunan kişiler (annesi yani) yüzünden yanlış olduğunu düşünüyorum.
 
  • Alev
Reactions: ask
Konu Sahibi
ask

ask

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
1,630
Tepki
4,562
Puan
114
Annesi varken böyle bir şey yaşanması çok ayıp bence. Sorunlarını başka zaman halledebilirlerdi. Hem zaman hem de olayın içinde bulunan kişiler (annesi yani) yüzünden yanlış olduğunu düşünüyorum.
Ben de zaten birbirlerine zehir ettiler baloyu da geceyi de neyse bakalimmmm yarin disari cagirdi B kisisi ve D kisisi
 
  • Ağladım
Reactions: Zzz
Üst