- Tepki
- 4,552
Az önce şu videoyu gordum
Ve vuruldum sahsen. Normalde yeonjunu asiri begenirim yorumlarımı bilen bilir. Yalnız bu çocuğun çene hattı, dansı, dans ederkenki mimikleri asiri iyiymis niye visuali abartılmıyor? (Ben daha once visual konusunda cocugu neredeyse duymadım bile diye diyorum) Bana asiri hitap etti boyu da uzun (Yeonjunun yanında bir tık uzun duruyor) fav visualim artık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ve vuruldum sahsen. Normalde yeonjunu asiri begenirim yorumlarımı bilen bilir. Yalnız bu çocuğun çene hattı, dansı, dans ederkenki mimikleri asiri iyiymis niye visuali abartılmıyor? (Ben daha once visual konusunda cocugu neredeyse duymadım bile diye diyorum) Bana asiri hitap etti boyu da uzun (Yeonjunun yanında bir tık uzun duruyor) fav visualim artık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Video çıkmamış tekrar deneyeyimAz önce şu videoyu gordum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.