Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sevgilisi Açığa Çıksa Üzüleceğiniz Idol?

Oblomov

Trainee
Tepki
228
Bunu oppacı olarak anlamayın lütfen sadece sevdiğiniz bir isim ve sevgilisi ile fotosu çıktı yani.Yetişkin insanların tabi ki sevgilisi olabilir ama bazen fanların bir çıt kırıldı mı olur ondan bahsediyorum. Oppacılık değil yani artık anlatmışımdır umarım. 5af31134814558b1c39ba572296fbdca.jpg

Konu Sahibi
Oblomov

Oblomov

Trainee
Tepki
228
Kendimkini söylemememişim whshdjs ben herhalde jk de bir çıt olurdum bir de sehun sanırım txt kai de benim ideal erkek tip çıt olabilirim kadınlarda çıt olacağım sana sanki kimseyi yakıştıramıyorum bu kıza güzellik algım oldu ztn.

Damla

Trainee
Tepki
81
Hiç yok valla akzhsksjdj keske en popilerin hepsinin bir anda dökülse allam dedikodu cenneti

Melike

Trainee
Tepki
135
Ben açıkçası twice jihyo'nun sevgilisi ortaya çıksa üzülürdüm. Çünkü ilk sevgili haberi ortaya çıktığında aldığı nefret sonucunda kısa süreli ansiyete geçirmişti. O dönemler onun için endişelendiğim zamanlardı. Her ne kadar nefret yorumlarını umursamıyorum deseler dahi etkileniyorlar maalesef. O yüzden yine bir sevgili skandalının çıkmasını ve benzer şeyler yaşamasını istemediğim için istemezdim. Bir de ilk sevgili skandalı çıktığı kişiyi de pek sevmiyordum. Daniel bana duygular ve düşünceler açısından sığ bir kişiliğe sahip bir kişi gibi geliyordu. Jihyo daha hassas ve duygularına önem veren bir karaktere sahip, ilişki ve uyum olarak yakıştıramamıştım.

Tepki
150
Üzülerek yaziyorum ki Sanha çok tatlı ve çok şirin böyle birine sahip olmak istiyorum 😭 sevgilisi olursa mutlu olurum ama evlenmesin olurmu hic😡