Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Yakın Arkadaşın Kıskanç Sevgilisi

A

Anonymous (faae)

Arkadaşlarımın sevgilileriyle çok fazla muabbete girmemeye çalışırım ve ilişkilerine de genelde olumlu olumsuz çok yorum yapmam ama yakın bir kız arkadaşımın sevgilisi sanıyorum ki toksik bir tip ve bugün bir olay yaşandı. Arkadaşımla evlerimiz yakın ve yolumuzun üzerinde diye onu da bırakırız genelde. Bugün yine kardeşim almaya geldi bizi ve arkadaşımı da bıraktık evine. Sevgilisi elin arabasında ne işin var falan dedi bunu öğrenince. Şu an düştüğüm konum acayip kötü hissettirdi beni. Arkadaşıma yaptığı imalar daha da kötü ve ciddi anlamda benim durumum da can sıkıcı. Sanki özellikle böyle bir şeyi yapıyorum da aralarını bozmaya çalışıyorum gibi lanse ediliyor. Siz olsanız ne yapardınız?
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
171
Tepki
442
Puan
51
Kendisinin aklı fesat ve çirkin şeylere çalışıyor belli ki. Bu yüzden çevresindeki herkesi kendisi gibi sanıyordur. En sevmediğim insan tipi. Anladığım kadarıyla evli değiller ya da nişanlı değiller. Kendisi de bir 'el' oluyor bu durumda. Biri ona hatırlatır umarım.
 
Üst