Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sevmek Mi? Sevilmek Mi?

Sevmek mi? Sevilmek mi?

• Sevmek..

• Sevilmek..

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

52Hertz

2025'e kadar depresyonda
Trainee
Tepki
953
Önceden sevilmek derdim ama fikirlerim yavaş yavaş değişiyor şimdi sevmek isterdim. Sevmediğim birinin beni sevmesi hoşuma gitmiyor ama tabi ben sevip o sevmezse de üzülürüm 😂 yinede bence sevmek daha iyi beni daha çok mutlu ediyor

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,295
Bence ikisi de. Sevmek de güzel sevilmek de ikisi dengede iyi. Ama sevilme hissinin, insanı sevmekten daha iyi hissettirdiğini düşünüyorum. O yüzden sevilmek dedim.
Bir de hayatımda hiç karşı cins tarafından sevildiğimi de hissetmedim. O yüden sevilmek.

opia

Trainee
Tepki
121
ya şimdi...
onu o kadar çok seviyorum ki gözüm kimseyi görmüyordu o olunca. o, ben tarafından seviliyordu.
ama onun beni sevdiğini düşünüyorum benim gibi, gene çok zor. gerçi seviyordu beni ama artık seviyor mu onu bile bilmiyorum.
her şekilde zor, buna ne denebilir ki?..

Konu Sahibi
Sendiyebiriiste

Sendiyebiriiste

Trainee
Tepki
55
ya şimdi...
onu o kadar çok seviyorum ki gözüm kimseyi görmüyordu o olunca. o, ben tarafından seviliyordu.
ama onun beni sevdiğini düşünüyorum benim gibi, gene çok zor. gerçi seviyordu beni ama artık seviyor mu onu bile bilmiyorum.
her şekilde zor, buna ne denebilir ki?..
Karışık bir duygu. Ben ikisinide tercih etmiyorum.) Seversem güzel severim ama düzgün karşılık alacağımı sanmıyorum. Sevilmekte güzel bir duygu bence ama karşılık verememekte çaresiz bırakıyor insanı.

Konu Sahibi
Sendiyebiriiste

Sendiyebiriiste

Trainee
Tepki
55
Çok sevdim en büyük heyecanımı, saflığımı onu severek yaşadım lakin onun tarafından sevilmedim. Şuan da sevmek için gelenler oluyor ama aklımda hep güvensizlik duygusu var ben gerçekten sevmeyi bilen biri tarafından sevilmek isterim. Eski dönemlerde ki aşığın ruhunu taşıyan ince düşünceli, ne istediğini bilen kişisel sınırları bilen. Verdiğim değer kadar değer gösterecek benimle ben olurken kendisini bana katacak o kişinin sevgisini hissetmek isterim.
Düzgün birine denk gelmek çok zor. Sevdik ama güvensizlik bozdu bizi. Ne inancım kaldı ne de umudum.