Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sitede Kullanıcılara Hakaret Davası Açılabilir Mi?

moodnight

Trainee
Tepki
1
Kullanıcının teki bana dünyaya hiçbir yararın yok dedi buna hakaret davası açılır mı?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Anonimiz diye açılamaz sanırım

waytogo

Trainee
Tepki
8
Açamazsın. Editörlere bildir ban falan verirler belki ya da yorumu silerler.

adonisanka

Trainee
Tepki
52
Kullanıcının teki bana dünyaya hiçbir yararın yok dedi buna hakaret davası açılır mı?

Kendisi dünyayı sırtında mı taşıyormuş da senin yararını ölçmeye kalkmış. Takılma ucuz laflara ---

Tepki
0

Kız nerden bulup da dava açıcan kaldı ki bunu hakaretten bile saymazlar. Basit suçlarda önce kişiyi bulucaksın dilekçeni vericeksin o da gidip ifade vericek sonra uzlaşmaya gidicek ohoo bebek oyuncağı değil yani takmayın bu kadar ya da uzaklaşın siteden

avrillavigne

Trainee
Tepki
39
ne kadar anonimde olsa bu tarz bir forumdaki kişinin bilgilerine erişmek zor olmaz ama bu dediği şey için hakaret davası açabilir misin emin değilim.

Yeşil

Trainee
Tepki
0
Hakaret değil az tanınan bir siteyi de pek kimse takmaz her gün sosyal medyada ne laflar ediliyor eğer buna bu kadar alınıyorsan sosyal medyadan bir süre uzaklaşmanı tavsiye ederim