Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sitedeki Seviyesizler

rubieone

Trainee
Tepki
3
Hani adminlerin siteyle ilgilenmeleri için artık ne derece ileri gidilmesi gerekiyor? 1000017222.jpg bu ne mesela?ülkede günde onlarca kadın taciz tecavüz kurbanı olurken bu şekilde yorum yapma haddini kendinde bulan seviyesiz bir ergen neden hala sitede duruyor? Ayrıca son iki haberin yorumları saçma sapan bir hal almaya başladı, etkileşim için seviyesiz şeylerin söylenmesini nasıl göze alabilirsiniz? Neden adminler hiçbir şey yapmıyor? Yeterli admin yoksa da bir şey yapın sadece üye olanlar hesap açanlar yorum yapsın tıpkı forumda olduğu gibi. Şu şekil rezil rüsva şeyleri okumayalım biz de

Eşkiya Rapor

Trainee
Tepki
20
Hani adminlerin siteyle ilgilenmeleri için artık ne derece ileri gidilmesi gerekiyor? Ekli dosyayı görüntüle 29813 bu ne mesela?ülkede günde onlarca kadın taciz tecavüz kurbanı olurken bu şekilde yorum yapma haddini kendinde bulan seviyesiz bir ergen neden hala sitede duruyor? Ayrıca son iki haberin yorumları saçma sapan bir hal almaya başladı, etkileşim için seviyesiz şeylerin söylenmesini nasıl göze alabilirsiniz? Neden adminler hiçbir şey yapmıyor? Yeterli admin yoksa da bir şey yapın sadece üye olanlar hesap açanlar yorum yapsın tıpkı forumda olduğu gibi. Şu şekil rezil rüsva şeyleri okumayalım biz de
Aynı şeyi ppmdeki userda yapmıştı banlansın diye günlerce bekledik bu kullanıcının böyle yorumlarını görünce aşırı şaşırdım niye aksiyon almıyolar anlamıyorum illa günlerce şikayet mi etmeliyiz

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,103
isteyen istediğini yapar insanların hür iradesine karşı çıkamazsın
Hayır, kimse kimseye aklına estiği gibi küfür edemez. Hukuki özgürlük sınırlarını aşan ve başkasının özgürlük alanına müdahale eden kişiye gayet de bu tepkilerin verilmesi normal. Yapılan şey taciz, hür irade değil. Önce neyin ne olduğunu öğrenip ona göre yorum yapın.

Ayrıca, engel olmak isterdim ama maalesef ben sadece forum yöneticisiyim. Umuyorum blog yöneticileri en kısa zamanda müdahale eder. :(