CİDDEN HER YERE YAZIYORUM MAİL DE ATIIM KİMSE UMURSAMIYOR ÖZELLİKLE PANN BÖLÜMÜNDE YORUMLARI DÜZELTME VE SİLME GELMELİ.Bir yorumu beğenmediğimde silmek istedim ama sadece tüm yorumları silme kısmı vardı gitti tüm yorumlarım.Bunu yorumlara yazdım ama yorumumu onaylamamışlar
Ben bunu başka bir gönderide yazmıştım size sanırım neden o özelliğin kalktığını ve geri gelmeyeceğini, tekrar yazayım, yorum onaylandıktan sonra düzenleyip içine küfür hakaret yazıyorlar.
Site ile ilgili bazı yorumlara gelirsek (aklımda kalanlara göre, telefondan giriyorum şimdi üste çıkıp bakamadım):
Ben + ve - ler aynı anda gözükünce çok daha toksikleştiğini düşünüyorum, eskiden öyleydi yorumlarda sürekli artı eksi muhabbeti yapılıyordu. Şimdi de yapılıyor ama daha az.
Sitedeki yorumları kapatıp buraya yönlendirme olamaz çünkü iki farklı platform.
Ama siteyi foruma yönlendirmeme gibi bir şey de mümkün değil. Sonuçta sitenin forumu. Buraya toksik kullanıcı gelirse engellenir sıkıntı yok.
Sitede de zaten sürekli hakaret eden kullanıcıları engelliyoruz biz ama site yorum uygulaması farklı IP'lerle hesap açmaya izin veriyor. IP kolay değiştirilen bir şey, farklı IP adresleriyle yine hesap açabiliyorlar. Çok yorum olduğu için sansürlü küfür ederlerse onaya düşmüyor biz de geç fark edersek yorum kalıyor. Biz görünce müdahale ediyoruz ama burdan özel mesajla bana yazarsanız bu tarz yorum ve kullanıcıları, daha çabuk görür ve müdahale ederim.