Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Sizce Feriha Emir'e Yalan Söylemekte Haklı Mıydı?

Sizce Feriha Emir'e yalan söylemekte haklı mıydı?

  • Haklıydı

    Kullanılan: 12 44.4%
  • Haksızdı

    Kullanılan: 15 55.6%

  • Kullanılan toplam oy
    27

sbinni

Trainee
Katılım
11 Haz 2023
Mesajlar
25
Tepki
59
Puan
8
Yalan söylemesini haksız buluyorum çünkü kendi hayatımdada yalan söylemek kırmızı çizgimdir.Diziyi izlerken yakın bir arkadaşım vardı bende feriha nın bu tutumunu yanında hep eleştirirdim zaten yakın arkadaşımında bana bir çok konuda yalan söylediğini biliyordum ve buna gerek olmadığını düşünüyordum.Yüzüne gerçeği söyleyemedim ama feriha karakterinin tutumunu yanlış bulmam sayesinde sonunda bana açıldı ve doğruları söyledi.Öylede bir anısı var bu dizinin işte.
 

Nayna

Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
536
Tepki
1,846
Puan
51
Zengin insanların yanında ben fakirim demek çok kolay bir şey değil. Ezilmemek için yalan söylemesi normal. Emir ferihanın fakir olduğunu en baştan bilseydi yaklaşmazdı bence sonra öğrendiğinde zaten ferihaya aşık olduğundan iş işten geçmişti
 

Valin

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
439
Tepki
1,079
Puan
27
Haksızdı bence, yalandan nefret ederim. İlk başta anın gerektirdiği şeyle yalan söylemiş olsa bile sonradan işler ciddiye binmeden doğruyu söylemesi gerekirdi. Yalanını katlayarak devam ettirmesi ona daha haksız bir konuma getiriyor bence
 

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Feriha'nın öyle baskıcı bir ailesi vardı ki o aileden bir kurtuluş olarak gördü belki de o ortama girmeyi. Emir de bir fırsattı ve ayağına geldi. Ama kurtuluş olarak zengin ortamına girmedense okulunu en iyi şekilde bitirip ayaklarının üstünde durmasını ve o baskıcı aileden bu şekilde kurtulmasını dilerdim. İlerleyen zamanlarda Emir ile kavga edip ayrıldıklarında zaten karşısına geçti bir iş kadını olarak. Gerçi o zamanda Kaptan Levent'in desteği vardı ama yinede tek başına da yapabilirdi istese. O yüzden sırf Emir ve ortamına girmek için böyle bir yalan söylemesine gerek yoktu. Tamamen ortama girmek için değil tabi seviyordu da. Ama Emir'den kendisini değil bir başkasını sevmesini istedi resmen. En baştan yalan söylemeden öğrenilseydi fakir olduğu daha dik bir duruş gösterebilirdi o züppelere ayrıca.
 

Benzer konular

Üst