Aslında şu nerede ne yapacağını bilmeme ben de de vardı ama çeki düzen verdim kendime ancak merdiven de de birinin sırtına atlamam tehlikeli sonuçta.
Ben de isfpyim bu konuda çok bilgili arkadaşım sayesinde öğrendim. Ne zaman neden isfp yim desem diğer çok bilgili arkadaşım tam bir isfpsin derdi o yüzden ben de araştırıyorum yavaş yavaş anladım ama neden isfp olduğumu. Zamanla sen de anlarsın rahat ol o yüzden relax
Aslında İsfpler konuşmayı çok sever mesela ben ama durduk yere konuşmalarını mı istedin acaba yanlış anlama sana karşı ön yargılı değilim sadece nasıl desem bak mesela bulaşık yıkıyorum neden sessizsin hiç konuşmuyorsun vs gibi şeyler diyorlar ya canım benim bulaşık yıkarken ne konuşucam ben? Sanki sohbet ortasında sus pus duruyorum onun dışında ya da istemiyor olabilirler ve sonuçta hepimiz insanız sana denk gelen İsfpler aşırı içe dönük olabilir. Bir de esfp yim demiştin demi iyi anlaşırsan harika ve eğlenceli bir tip esfp kızları benim imrendiğim özendiğim kızlar açıkçası. Tabi kendim gibi davranmaktan vazgeçmem orası ayrı konu
Testler yanıltıyor olabilir seni. Fonksiyonları iyice araştırıp kendine uygun bir şekilde sıralamanı öneririm biliyorum çok sabır ve emek istiyor ama testler de yanılıyor maalesef tabi uğraşmak istemiyorum diyorsan bebişim o ayrı konu boşver gitsin o zaman