Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sizde Anısı Olan Bir Kpop Şarkısı

Tepki
150
Anı derken fandoma girdiğiniz iyi ki fandomdayım şarkılarını çok seviyorum anlamında değil. Mamamoo'nun gogobebe şarkısını çoğu kişi bilir. En yakin arkadasimla 4 sene önce bunu deli gibi söylerdik telefonla konuşurken falan videoyu açar söylemeye çalışırdık. Onunla aramız giren soğukluktan beri dinlemiyorum o şarkıyı evet güzel şarkı ama 3 senedir dinlemiyorum. Aramız çok mu kötü hayır ama onun gibi bir yakın arkadaşa bir daha sahip olamadim şimdi konuşuyoruz ama ayda 1 yada 3 5 haftada 2 kere falan. Annem bazen anlatır beni okulda dövmeye kalkmışlardı ve beni kurtarmıştı djrnxusnzj sonra ona saldirmaya başladılar bu sefer bu sefer ben onun önüne atlamıştım ve bana bağırmıştı ben dövüyordum sen niye atliyon diye xurbxuwjxhdhs neyse seni hala seviyorum

Konu Sahibi
Üye silindi 127
Tepki
150
All night dinleyemiyorum Bin olayından sonra, sanırım yüzüme vuran tek şarkı. Şarkı Bin ile başlıyor, beni gruba çeken kısım onun kısmıydı her dinlediğimde içim bir hoş oluyor artık.
Şarkının havası çok hoş özellikle ağaçta yapılan rap kadar çekici bişi yok hot man. Ayrıca sanırım Astro üyelerinin aralarında bişi oldu ama Bin'in olayı onları tekrar birleştirdi gibi hissediyorum. Zaten cb falan gelmesi yalan birazda

Konu Sahibi
Üye silindi 127
Tepki
150
Ben mjin kısımlarını da çok beğeniyorum ya. Bence grup dağılmanın eşiğindeydi ama o olaydan sonra toplanma ve anı olarak devam ettirme kararı aldılar cb gelir mi? Çok düşük bir ihtimal
Haklısın valla çünkü binsan 6 7 senede almadıklari promoyi aldılar son dönemde ama cb sanırım mjle jj e gelir herhalde jj ayıp olmasın diye sarki yazarsa belki bir ihtimal askerede gitmeden önce mjle çıkarırlar herhalde

Konu Sahibi
Üye silindi 127
Tepki
150
Bir cb bile razıyım zaten sonra asker hepsi, bir şarkı versinler gelince bir daha patlatsınlar yeter bence. Gelince mj solo olarak devam eder bence bir süre
Ya mjin solo hakimiyeti pek yok gibi ama canlı evet söylüyor çatır çatır zaten jypden burs bile almış dansta normal idol dansı ama kendini gelistirecegine eminim umarım hayırlısı olur ya

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Geçen sene YKS'ye çalışırken çok stress yapıyordum. Ve sürekli Suga Shadow şarkısını dinliyordum. Bana o zamanlar o kadar iyi geliyordu ki anlatamam. Şu an dinlediğimde o hisler pek oluşmuyor. Hâlâ şarkıyı çok severek dinliyorum ama geçen yılki kadar yoğun değil.

Son düzenleme:

romo

Trainee
Tepki
206
Shinee-View. Normalde kpop sevmeyen en yakın arkadaşlarımdan biriyle 2016 yazında otobüste kulaklığı paylaşarak dinlemiştik tuhaf bir şekilde aklımda kalmış güzel bir anı

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Red Velvet'in Psycho şarkısı. Karantina dönemlerinde acayip dinlerdim. O zamanlar da mahalledeki arkadaşlarımla nice anılar biriktirmişimdir. Psycho'yu duyduğum anda aklıma o anılar gelir.

Blabla

Rookie Idol
Tepki
1,785
Hayatımın nereye gideceğini bilmedigim, hiçbir şeyden memnun olamadığım zamanlarda lise başlarındaydım. Her gece EXO'nun Been through şarkısını dinleyip geleceğimi düşünürdüm. Her dinlediğimde bana eski zamanlarımı hatırlatır

opia

Trainee
Tepki
121
Sanırım bir gece ağladığım için SS501 - U R MAN şarkısı olur diyorum. Şarkıyı duyduğumda hüngür hüngür ağladıktan sonra kurtuldum cidden dediğim o anı asla unutmam.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Super junior bonamana. Lisedeyken kpop ve kdrama ile ilk tanıştığım zamanlardı. Suju'nun bonamana dans performans klibini, shinee'nin hello klibini falan indirmiştim flaşıma atmıştım. Okulda bir kere akıllı tahtada açmıştım. Sınıftaki kızlar bonamana şarkısını çok sevmişlerdi. O günden sonra ara ara o performans videosunu açıp açıp izlemiştik. Bu yüzden bonamana yı ne zaman dinlesem gözümün önüne akıllı tahtada izlediğimiz o günler geliyor.
Exo history ve what is love şarkılarını her dinlediğimde de lisede okuldan eve otobüsle döndüğüm bir sahne gözümün önüne geliyor. Sanırım şarkıları ilk o zaman dinlemiştim ve çok sevmiştim. (Hala da exo'nun en sevdiğim şarkılarındandır 2 şarkı da.)