Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Size Egoist Gelen Idoller Varmı

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Anonim olduğumuza göre fanları kırmadan idolleri hakkında bize hissetirdikledi olumsuz hava hakkında konuşabiliriz bana egolu gelen bazı idoller var aynı hissediyor muyuz merak ettim ben yazmıyıcam çünkü hala şu anonim şeyini anlamadım

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Konuyu anonim açmadığın için anonim yazamazlar.

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
aklıma kimsenin gelmemesi şaka mı

Melike

Trainee
Tepki
135
Açıkçası Nayeonun öyle olduğunu düşünüyorum. Üyelerden birisi tam fanları eğlendirecek bir şey yapmaya başlıyor bir bakıyorsun hop nayeon oraya dahil olmuş. Konu güzellikten açılıyor herkes yorum yapıyor Nayeon bir anda kendini övmeye başlıyor. Çoğunlukla olan olaya veya duruma hemen dahil olup odak noktası haline gelmek isteyen bir yapısı var. Bazen bu durumdan ötürü bana birazcık itici gelse de yine de karakter ve üyelere verdiği değer açısından saygı duyduğum bir idol

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Açıkçası Nayeonun öyle olduğunu düşünüyorum. Üyelerden birisi tam fanları eğlendirecek bir şey yapmaya başlıyor bir bakıyorsun hop nayeon oraya dahil olmuş. Konu güzellikten açılıyor herkes yorum yapıyor Nayeon bir anda kendini övmeye başlıyor. Çoğunlukla olan olaya veya duruma hemen dahil olup odak noktası haline gelmek isteyen bir yapısı var. Bazen bu durumdan ötürü bana birazcık itici gelse de yine de karakter ve üyelere verdiği değer açısından saygı duyduğum bir idol
Hiç böyle düşünmemiştim bazı insanlar espirisine böyle egoist davranıyor nayeonu öyle düşünüyorum ama tamamen nötr bir şekilde sixteen izlerken tzuyu ile muhabeti yüzünden bende böyle düşünüyordum eskiden

Falondia

Trainee
Tepki
91
Mingyu ya şaşırdım neden öyle düşündün acaba merak ettim 😳
2-3 yıl kadar önce yine bu sitede 97line buluşmaları hakkında bir yorum görmüştüm. Orada bulunan kadın bir garson Mingyu’nun diğerlerine göre çalışanlara daha kaba davrandığını söylemiş. Kimseye ithamda bulunmak istemem uydurma bir şey olma olasılığı da çok yüksek sadece o yorum aklıma geldi ondan yazdım hdhdgd

Konu Sahibi
Eren yeager

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
2-3 yıl kadar önce yine bu sitede 97line buluşmaları hakkında bir yorum görmüştüm. Orada bulunan kadın bir garson Mingyu’nun diğerlerine göre çalışanlara daha kaba davrandığını söylemiş. Kimseye ithamda bulunmak istemem uydurma bir şey olma olasılığı da çok yüksek sadece o yorum aklıma geldi ondan yazdım hdhdgd
Sen r word den mi bahsediyorsun bdbfbdbddbdbdh

A

Anonymous (cb0a)

Soyeon.Bir grupta hiçbir liderin kendini bu kadar ön plana attığını görmedim.Zaten grubun merkezi oldu üstüne grubun baş yapımcısı daha ne istiyor ki diyor insan ama istiyor belli ki.Şarkılardaki partları çok uzun ve bazı üyeleri geri plana attığını düşünüyorum.

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
RM
Irene
Wonyoung
Genel olarak Gidle bana fazla özgüvenli (biz en iyisiyiz) havası veriyor

*anonim eklentisini yeni gördüm zaten anonimiz ASJASJ