Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Stray Kids Sürekli Linçleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
-194
Öf sen de burada ses çıkarılması gereken olaylara ses çıkarmayıp kendi hâlinde gruba takmışsın kafayı sonra kadın düşmanı diye lanse edilince ağlıyorsun senin yaptığına ne deniyor şimdi? Durduk yere kötülemişsin yine grubu
Bide neye ses çıkarmamı beklıyosun cnmm daha yeni geldim yine konu chan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey mi dedik👽
İmmm evettt konularımı okursan anlarsın

Tepki
-194
Neyi??

Mesela grupta tecavüzü kesinleşen üyelerin bulunduğu grubu ve mağdurların görüntülerini paylaşan ve izleyen kişileri linçleyebilirsin ha yok ben erkek değil de kadın linçleyeceğim illa diyorsan da onlarla sevgili olup yatıp kalkan kişileri de linçleyebilirsin bu da güncel mesela
Canim onlarında konularını açın onlarıda linçliyim niye şimdi bunları konuşurken onların konularını açıyım

Tepki
-194
abla ben ive fanı bile değilim ne anlatıyosun allah aşkına blogta konuyu bangchana getirenler staylerdi foruma da gelip ayy konu yine alakasız bi şekilde bangchana getirilmiş bıktım bangchan nefretinden diyenler yine stayler
Ayy valla buraya her geldiğimde ilk başlamadan ben ive hayranı bile değilim ama ile başlıyo ezberliyo musunuz?
eğilmek konusu olduğu için açmıştır zira bu konu bizi derinden yaraladı👀

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
Çünkü sevmiyorum chan olayından beri ısınamadım ablacım ve ağlamıyorum siz sevmeyin banane biz ödül kazanmaya devam ediyoruz bişey kaybetmedik yanı siz sevmiyorsunuz diye
Sevmiyorsun madem ve grubunun da linçlenmesini istemiyorsun. O zaman sevmediğini dile getirme, linçleme onları ki staylere ve Stray Kids'e karşı daha çok önyargı oluşmasın?

Tepki
-194
Canım yazmak istedi çünkü😊
Ayrıca ben hiçbir zaman "Chan pislik","Han kadın düşmanı" vs vs gibi bir düşüncede olmadım.Forumun çoğunun da olduğunu düşünmüyorum.Ama nasıl sen burada Chan ile ilgili olumsuz yorumlara anında reaksiyon veriyorsan,senin açtığın "Ive samimiyetsiz" başlıklarına da karşı taraf aynı şekilde tepki verebilir.
Oku anlarısın kim ne demiş

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,760
Ben sitede maalesef fikrimi belirtip toxiclerin kurbanı oldum. Ne skz ne ive fanıyım ikisine de anti değilim ama fikrimi söyledim diye bana deli taklidi yaptığımı söyledi biri, birisi de hastalıklı zihniyetli (?) olduğumu söyledi. Olay artık idollerden çıkıp şahsi hakaretlere geliyor ve cidden bu durum hiç hoş değil. Allah korusun bir daha da ive skz tartışmasına asla girmem
site uzun süre önce instagrama döndü zaten 😭😭 kaliteli bir ortam beklemek olanaksız

Tepki
-194
Ben sence artık fikir belirtme. Gün geçtikçe saçmalıyorsun çünkü. "Senin yaptığın kadın ve erkeği ayırmak oluyor." nasıl bir cümle mesela? Zaten bir değiliz. Her anlamda yani. Önce ben ne yazıyorum diye oturup bir düşünün. Sonra yazın bir şeyler. Valla günün sonunda rezil olan siz oluyorsunuz.
Benim için kadın ve erkek eşittir ve bu tarz bir olayda kadın düşmanı demek saçma. Ive’i sevmiyorum diye neden kadın düşmanı oliyim. Ama size göre kadın diye kötü bir şey diyemeyiz. İve dişinda çok azdır kadın idol sevmediğim. Bak big bang’i ivedan daha çok sevmem inan bana ama bana erkek kafın diye ayırmak saçma geliyo

Tepki
-194
Eğilme konusunda Koreli olmayan ya da o kültürden gelmeyen insanların yorum yapmasını ve kendi dediğinin doğru olduğu konusunda inat etmesini mantıksız buluyorum.
Başka bir ülkenin kültüründe neyin saygı kabul edileceğini kendi kültürümüze göre yorumlamak saçmalık çünkü.
(Kültür ve gelenekler uygunsuzsa eleştirilir konu buraya çekilmesin lütfen. Ya da eğilmek neden mantıksız bunu da konuşuruz o ayrı.)

Ive olayında da olay eğilmekten çok Chan'in hedef göstermesiydi diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa SKZ fanları düzeltebilir. Ive kıdemlilere saygı göstersin bence de çünkü bunlar Asyalılar için önemli şeyler.
Burada da Riize eğilse iyi olurmuş. Bu olay için linçlemem de fikrimi belirtir geçerim.

@Öptüğü Piyano senin haksız olduğun kısım "Skz sevmeyenler her yerde onu hedef gösteriyor" deyip aynı şeyi yapmandı. Ive'ı alakasız bir biçimde ortaya attın. Eleştirdiğin kişilerden bir farkın kalmadı.
Fizikte vektörler konusu vardı, iki vektör farklı yöne baksa da aynı doğrultuda olabiliyordu. Sen de öylesin, yönün farklı ama durduğun yer aynı. O yüzden bu kadar zıt yorum geldi.
Çünkü chan’in bu kadar eleştırılmesinin asıl sebebi ive başka bir şey değil başka bir neden yok çünkü bu olayın tam ortasında ive başka ne diyebilirim ki

Tepki
-194
Knk sen trolsün bence bilerek geliyorsun buraya hatta normalde skz sevdiğini bile düşünmemeye başladım amaç gelip sürekli olayı dillendirmek

Hımmm

Evet o oluyorum 😁
Skz hayranı olduğumu nasil kanıtlayablirim cnm ve konu buydu bende geldim konuştum

Tepki
-194
Knk sen trolsün bence bilerek geliyorsun buraya hatta normalde skz sevdiğini bile düşünmemeye başladım amaç gelip sürekli olayı dillendirmek

Hımmm

Evet o oluyorum 😁
Sen staysın ama dimi her konuda chan’ı konuşmalarına ne diyorsun ive hayranlarının chan olmayan konuda bile chane saldırmışlar

Tepki
-194
Kadın-erkek eşitliği ve kadın-erkek diye ayırmak çok farklı kavramlar. IVE'den bağımsız söylüyorum bunu. Ama kızlar sende sağlam yara yapmış. 2 lafından biri IVE. Kızlardan fırsat bulup, SKZ fanlığı yapabiliyor musun bari?
Çok rahat yapıyorum buraya gelmeden ive diye grup olduğunu unutuyorum sonra buraya geliyorum ive diye grup olduğunu hatırlıyorum

Tepki
-194
Kadın-erkek eşitliği ve kadın-erkek diye ayırmak çok farklı kavramlar.
İşte diyorum kadın ve erkek olarak niye ayırıyosunuz. Hepsi eşit. Erkek grup sevmediğim zamanda erkek düşmani mi oluyorum ne saçma bşiey

Hıı kesin öyle olmuştur. Geçen de keşfetine düşmüştü videoları. 🤣
Evet aynan öyle ilgilenmiyoruma basıyom artık çıkmıyo çok rahatladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...